Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni, hogy a magyarok 97%-a elutasítja a szankciókat?
Nem megszavazta, hanem nem vétózott. Mi ezen olyan bonyolult?
Az, hogy rákerül az aláírása nem egyenértékű azzal, hogy megszavazta. Az annyit jelent, hogy jóváhagyta/elfogadta a döntést. Ugyanezt kellene nektek is tennetek, elfogadni, hogy a magyarok 97%-a nemet mondott a szankciókra.
Kérdező. Leírom még egyszer: Megszavazta. Mi olyan bonyolult?
"Az, hogy rákerül az aláírása nem egyenértékű azzal, hogy megszavazta."
JA értem, szóval ha aláírással hitelesíted, hogy megszavazod, az nem azt jelenti, hogy megszavazod. Nincsen több kérdésem.
Leírhatod ötször is, nem lesz igaz.
Aláírással nem megszavazod, hanem jóváhagyod.
Mire alapozod ezt a kijelentést?
Mi nem lesz igaz?
"Mire alapozod ezt a kijelentést?"
Csak hogy téged idézzelek:
Akik nem mondják, hogy agyhalott vagy azok úgy voltak vele, hogy rábízzák azokra a döntést, akiknek van idejük megmondani, hogy agyhalott vagy.
Tehát saját magamon felüli több millió jogosult állampolgár felhatalmazott engem, hogy döntsek a kérdésről. Szóval agyhalott vagy.
"Aláírással nem megszavazod, hanem jóváhagyod."
Költői kérdés:
Ha a magyarok 97%-a elutasítja a szankciókat, akkor a kormányunk miért hagyta azt jóvá?
1. A nemzeti konzultáció híre eljutott a lakosság kb 99%-ához. Megvolt a lehetőségük mérlegelni, hogy részt kívánnak-e venni benne. A te primitív kijelentésedről a lakosság 99,9999%-ának fogalma sincs, ahogyan arról sem, hogy egyáltalán kiről szól a kijelentésed. Nem jutott el hozzájuk a kérdés de még a kérdés híre sem, így mérlegelni sem tudnak, hogy egyáltalán állást foglaljanak a kérdésben, ezért nem jelenthető ki, hogy bármiféle döntést másra bíznak.
2. Hamis a konklúziód, mégha az a vélemény is születne, hogy én agyhalott vagyok, attól nem leszek automatikusan agyhalott.
Az EU egysége érdekében. Muszáj konszenzusra jutni, nem lehet mindig akadályozni annak működését, még ha Magyarország nem is ért vele egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!