Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem felháborító...

Szerintetek nem felháborító az a fajta politikusok iránti tiszteletlenség, amikor az emberek gúnynevekkel illetik őket?

Figyelt kérdés
Olyan gúnynevekkel, mint "csüngőhasú" "fleto" "takarítónő" "kakadu" "tocorkai/trotyalaci" "jucika" "makizaj" és egyebek.

2023. febr. 9. 15:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Látom, hogy csak hajtod ködösen a magadét."

Minden "zseni" azt mondja, amikor kiderül, hogy egyetlen érve sincs. Volt vagy 5-6 kommented eddig és nem volt egyetlen érved se. Ez rettentő szánalmas és sokat elárul rólad.

"Nem vagyok egy Fidesz-fan, de az biztos, hogy a mostani 2. erőt jelentő baloldali összefogást messze károsabbnak tartom"

Ez is nagyon szép és jó, csak ha a Földet laposnak tartod, attól még nem lesz az.

Már ha csak a 2010 előtti MSZP kormányt hasonlítjuk a fideszhez, akkor is szarabb számokat hozott össze a fidesz.

Ez simán nem hit kérdése. Meg kell nézni az adatok és kiderül.

"Nekem teljesen jó, hogy vagy te meg jópár hasonszőrű, akik nyomják az "O1G" mémet."

Itt mutatkozik meg, hogy mennyire ostoba is vagy. Én nem szoktam O1G-zni, sőt az egész kérdésben nem került ez elő. Itt arról volt szó, hogy ezek a megnevezések mennyire jogosak.

Ez egy középiskolás szövegértési képességgel érthető lett volna számodra is.

"nagyon sok ember számára vállalhatatlan ez a balos politikai közösség, akkor én tényleg csak egy kávét kérek"

Jah, ez eredményezi azt. :DDDD

Azért költenek 100 milliárdokat propagandára, mert annyira kontraproduktív az ellenzék.

Nézd, ha az ellenzék tényleg olyan szar lenne, amilyennek mondják, akkor egy részt a fidesznek nem kellene hazudnia róla, ami pár hónappal, évvel később a bíróságon kiderül, illetve nem kellene, kellett volna soha elmúlt 8 évezni, mivel lennének aktuális hibái az ellenzéknek.

2023. febr. 15. 10:32
 22/26 anonim ***** válasza:
24%

21: "Laposföld". Nagyon nyomod.

Köszönöm. Finom a kávé. 2026-ban is az lesz.

2023. febr. 15. 11:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Ti csak sz@rakodjatok egymással - a gyár közben épül:)))
2023. febr. 15. 13:26
 24/26 anonim ***** válasza:

Politikust tisztelni???

Miért? Ki mondta ezt a baromságot?

2023. febr. 15. 13:27
 25/26 anonim ***** válasza:

""Laposföld". Nagyon nyomod."

Jah, úgy érvelsz, mint a lapos Föld-hívők.

"Köszönöm. Finom a kávé. 2026-ban is az lesz."

Nézd, én legrosszabb esetben elköltözöm és viszem magammal azt a GDP-t, amit kb. 10 magyar termel átlagban. Szintén, viszem az adóm, ami 10 magyar adójával ér fel.

Nekem aztán mindegy, hogy a hozzád hasonló hazaárulókra ráomlik az ország. Jót fogok akkor röhögni. :)

"Ti csak sz@rakodjatok egymással - a gyár közben épül"

Ennek egyébként az örül, aki hazaáruló, és szeretné, ha őse vére által védett földet megmérgeznék.

Csak szólok. :)

2023. febr. 16. 10:58
 26/26 anonim ***** válasza:
25: nem fogsz elköltözni. Régi duma ez. Ismerem. Pont, mint az x év van csak hátra címűt.
2023. febr. 16. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!