Tiszteletlenség karácsony gergelyt Kamugerinek hívni?
Igen, pont mint a "makizaj" (Márki-Zay), "csuti" (Orbán a felcsutiból), vagy társaik.
Az én szemembe mind nagyon szánalmas.
Karácsony Gergely
Te is egy fidelitásos birka lehetsz, a nevét kisbetűvel a csapatod által “nagyon kreatív” nevet meg nagybetűvel?
Hányingerem van tőletek
4-es ne szívd mellre és ne birkázz le másokat, miközben fogalmad sincs semmiről
kisbetűvel szoktam írni és véletlenül úgy maradt, nem lehet utólag javítani
nem szeretem az ilyen agresszív majmokat
ma 07:38
Tévedni és hibázni emberi dolog. Ezt egy bölcs ember belátja, és egy gerinces próbálja kijavítani, ha felhozzák, hogy hibázott, akkor megköszöni, és bocsánatot kérni. És nem kell agresszív majmozni, tudod ez stílusosabb.
Persze lehet, hogy ezúttal is valami gomb beragadt a billentyűzeten, vagy egy vágólapon maradt szöveg került véletlenül oda. ;)
Javítani van lehetőség egy új hozzászólásban, ha nagyon akarsz:
*Karácsony Gergely
7-es!
Megköszönni, bocsánatot kérni, normálisan megnyilvánuló embertől lehet. A 4-es féle majomkezdeményekkel nem érdemes foglalkozni.
Tiszteletlenség Kamugerinek hívni és tiszteletlenség kisbetűvel írni bárkinek a nevét.
8-as!
Ahogy az 1-es írta, Orbán Viktort csutinak is hívják, O1G-ről nem is beszélve.
De nem az a megoldás, hogy mindenkit gúnynéven nevezünk, hanem az, hogy senkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!