Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem felháborító...

Szerintetek nem felháborító az a fajta politikusok iránti tiszteletlenség, amikor az emberek gúnynevekkel illetik őket?

Figyelt kérdés
Olyan gúnynevekkel, mint "csüngőhasú" "fleto" "takarítónő" "kakadu" "tocorkai/trotyalaci" "jucika" "makizaj" és egyebek.

2023. febr. 9. 15:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%

8 - jó az összehasonlítás!

A tiszteletet ki kell érdemelni!

A kikövetelt "tisztelet" veszélyes, és sz@rt sem ér!

2023. febr. 9. 22:44
 12/26 anonim ***** válasza:
58%
Azt tudtad, hogy a "seggfej" kifejezés az a "politikus" szinonimája?
2023. febr. 10. 05:11
 13/26 anonim ***** válasza:
58%

"az Aranycsapatos "érvelésed", olyan mint ha lendületből gáncsoltad volna el magad."

Jah, azért nem sikerült cáfolnod. :DDD

Valaki munkája lehet jó és eredményes, illetve szar és eredménytelen. Az Aranycsapat bizony egy pozitív eredmény után lett, míg az O1G negatív után, de ettől még mindkettő mögött ugyanaz a logika.

"Amit írsz, az tartalmatlan fröcsögés."

Amit leírok az tény.

Ha jól szerepelsz a munkahelyeden, akkor előléptetnek, fizu emelést kapsz stb. Ha szarul, akkor kirugnak.

Vagy szerinted a kirugás is proli. Ennyire ostoba vagy?

2023. febr. 10. 11:31
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

13: Baromira nem ugyanaz a logika. Tessék a gy.k.:

Aranycsapat - Egy többségi vélemény, elismerés után kapott jelző. (Sportteljesítményben mérhető.)

O1G - Egy jelenleg abszolút kisebbséget jelentő politikai vélemény. (Országgyűlési választáson mérhető.)

Cáfold. :)

2023. febr. 10. 14:58
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

"Aranycsapat - Egy többségi vélemény, elismerés után kapott jelző"

Nem, egy sport eredmény után kapott jelző. Senki nem kérdezte meg a többséget, hogy szerintük jó-e a jelző, vagy legyen inkább platinum csapat vagy bármi más.

Soha nem merült fel, hygo a többség mit gondol, ezért hazugság az érved.

"O1G - Egy jelenleg abszolút kisebbséget jelentő politikai vélemény"

Egyrészt nem, mivel itt is teljesítményről van szó, csak nem sport, hanem politikai teljesítményről.

Másrészt, még csak nem is a társadalomtól, hanem Orbán a legjobb barátjától kapta. Attól az embertől, aki köztudottan a legjobban ismeri/ismerte, így ennél pontosabb megnevezést SENKI nem adhatott volna, mert senki más nem ismerte annyira. Vagyis a valósághoz ez áll a legközelebb.

"Cáfold. :)"

Tekintve, hogy egyik kijelentés se igaz, így cáfoltam. :)

2023. febr. 14. 08:43
 16/26 anonim ***** válasza:
15: "Vagyis a valósághoz ez áll a legközelebb." - teljesen szubjektív vagy. Ezek nem érvek.
2023. febr. 14. 09:26
 17/26 anonim ***** válasza:

Egyrészt, de, ezek érvek és teljesen objektív. Egy sima logikai következtetést nem sikerült felismerned és te beszélsz érvekről? Ki az aki mondjuk rólad pontosabb képet tud adni, ha a személyiségedről kérdezzük: egy random ember, akivel sosem találkoztál, vagy a barátod? Minél jobban ismer téged valaki, annál pontosabban le tudja írni a személyiségedet.

Másrészt, amit csinálsz, az terelés. Kiderült, hogy egyik általad leírt állítás sem igaz, ezért most megpróbálsz belekötni abba, amit én írtam. Elég szánalmas, de engem nem zavar. Jót röhögök.

2023. febr. 14. 09:37
 18/26 anonim ***** válasza:

17: Az, hogy te szerinted ez áll a valósághoz a legközelebb az mióta objektív álláspont?

Örülök ha jól mulatsz, én már annyira, hogy ennyi ember nem ismeri az objektív és szubjektív különbségét.

Amúgy tök jó, hogy te magad emelted ki, hogy 1 személy, Simicska találta ki. Az a másik része, hogy utána egy politikai közösségen belül (és nagyon remélem annak is csak egy töredékében) ez népszerű kifejezés lett. Semmiféle többségi vélemény, "kiérdemlés" nincs ebben, csak egy bizonyos politikai rétegben.

Vagy akkor azt is aláírod, hogy az "Orbán 1 Géniusz" jelző is kiérdemelt? Sokak válaszreakciója erre. (Egyébként ezt sem szeretem)

2023. febr. 14. 15:57
 19/26 anonim ***** válasza:

"Az, hogy te szerinted ez áll a valósághoz a legközelebb az mióta objektív álláspont?"

Jó, ez már most szánalmas.

Idézd, hogy hol írtam, hogy "szerintem", ha nem sikerül, akkor legalább annyi gerinced legyen, hogy beismered, hogy hazudtál.

"én már annyira, hogy ennyi ember nem ismeri az objektív és szubjektív különbségét."

Ennek a mondatnak magyarul semmi értelme.

És itt te nem ismered.

"Amúgy tök jó, hogy te magad emelted ki, hogy 1 személy, Simicska találta ki"

Ami miért releváns? Úgy gondolod, hogy a többség felül írja a tényeket? Szerinted 500 éve, amikor a többség szerint lapos volt a Föld, akkor csak az ő kedvükért azzá vált? Te tényleg rettentő ostoba vagy. :DDD

"Az a másik része, hogy utána egy politikai közösségen belül (és nagyon remélem annak is csak egy töredékében) ez népszerű kifejezés lett."

Valami népszerűsége irreleváns.

Az is népszerű volt pár száz éve, hogy égessük el, aki szerint nem lapos a Föld.

"Vagy akkor azt is aláírod, hogy az "Orbán 1 Géniusz" jelző is kiérdemelt? Sokak válaszreakciója erre."

Te komolyan nem tudsz olvasni? Olyan dolgokat vetsz fel, amik alapból kiesnek már az előző kommentemben leírtak miatt.

Mit nem értesz, hogy olyan emberről besézlünk, aki a legjobban ismerte?

Ha rólad két ember mond valamit, az egyik a legjobb barátod, egy másik személy pedig az, akivel csak névről ismeritek egymást, akkor ki fog tudni jobban leírni téged?

Simicska a LEGJOBB barátja volt, azért mert válaszként pár talpnyaló kitalált valamit, még nem lesz releváns.

2023. febr. 14. 16:05
 20/26 anonim ***** válasza:

19: figyi. Látom, hogy csak hajtod ködösen a magadét. Maradjunk annyiban, hogy nekem teljesen kényelmes dolog, amit te csinálsz.

Nem vagyok egy Fidesz-fan, de az biztos, hogy a mostani 2. erőt jelentő baloldali összefogást messze károsabbnak tartom. Nekem teljesen jó, hogy vagy te meg jópár hasonszőrű, akik nyomják az "O1G" mémet. Teljesen kontraproduktív. Maga a jelenség nem tetszik, de mivel azt eredményezi, hogy nagyon sok ember számára vállalhatatlan ez a balos politikai közösség, akkor én tényleg csak egy kávét kérek.

Hajrá.

2023. febr. 15. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!