Akkor mégiscsak bezzeg az a Románia?
#Románia #Román lett a paradicsom, nem sárga
2023. febr. 8. 11:54
51/89 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem tudom, hogy mikor állitottam én bármit is, tényleg gondban vagyok, mert visszaolvasva sem láttam ilyet.
2023. febr. 8. 14:04
52/89 anonim válasza:
51.
Akkor fuss neki még egyszer! ^^
53/89 A kérdező kommentje:
Futok, futok...
de, hogy én állitottam volna bármit is, futó bolond legyek, ha látom
2023. febr. 8. 14:08
54/89 anonim válasza:
53.
Nem lehet kétszer ugyanaz :D
55/89 A kérdező kommentje:
Egyszer is bőven elég volt, hogy lehazugoztak, főleg, úgy, hogy semmit sem állitottam, kétszer meg már egyenest kikérem magamnak, hogy hazug lennék, amiért feltettem egy kérdést.
2023. febr. 8. 14:13
56/89 anonim válasza:
Még idáig kifelé vándorolnak a "jóléti" románisztánból, nem befelé.
Taté Bandi volt a kivétel, de ő is ráb...ott. :D
57/89 anonim válasza:
55.
Nem a kérdés volt az, hanem alatta a manipulatív összeállítás.
58/89 anonim válasza:
Mar a kerdojel moge rejtett mondatod is egy allitas. Sugallod a velemenyed, csap epp provokativ módon tetted fel..
59/89 A kérdező kommentje:
A kérdőjel, attól még kérdés marad és nem állitottam semmit se, igy a hazugság is alaptalan.
2023. febr. 8. 14:27
60/89 anonim válasza:
59.
Rossz kifogás. Rosszabb vagy, mint a nemzeti konzultáció, ahol szintén ez a taktika, hogy minden válasz ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!