Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor mégiscsak bezzeg az a...

Akkor mégiscsak bezzeg az a Románia?

Figyelt kérdés
[link]

#Románia #Román lett a paradicsom, nem sárga
2023. febr. 8. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
26%
romania lehet kelet-Europa leggazdagabb országa ahol jobb élni mint itthon, akkor is pondro söpredék minden román. És szüljön sünt az összes
2023. febr. 8. 13:24
 42/89 A kérdező kommentje:
Felőlem azt szűlhet, amit akar, csak aki lehazudozott, igazán felvállalhatná, hogy mi az a hazugság, amit irtam.
2023. febr. 8. 13:29
 43/89 anonim ***** válasza:
100%

Én erdélyi vagyok.

Szerintem Magyarország és Románia is sz@rul áll, de Románia azért sz@rabbul.

Marosvásárhelyen vagyok egyetemista. Koronka fele vezető út egy része még az ősszel lesuvadt. Még mindig nincs megcsinálva. Azon a részen le van zárva az út, (a 2x2 sávból az egyik szélső), s annyi. Pedig, ez megyeszékhely, s nem is akármilyen, mert jópár egyetem van itt.

2023. febr. 8. 13:44
 44/89 anonim ***** válasza:
79%

Nem hazudsz, csak tevedsz. Ket olyan összeget hasonlitasz össze aminek semmi ertelme. Önmagában a netto minimalber semmit nem jelent. Ahogy az orszagok gdpje sem. Mert mondjuk nem mindegy hogy 10millio vagy 1,5milliard ember lakja. India ossz gdpje nagyobb mint Svajce. Ott is a lényeges info e szamok mogott rejlik. Gdp per capita. Egy fore eso gdp.

Ugyanez az altalad mantrazott min ber. A lenyeg az hogy mennyit tudsz belole venni. Kevesebbet mint nalunk.

2023. febr. 8. 13:46
 45/89 A kérdező kommentje:

44es, ez sem igaz, nem én hasonlitottam össze.

Én egy kérdést tettem fel, az eurostat hasonlitotta össze, nem én, nem az eurostatnál dolgozok.

2023. febr. 8. 13:49
 46/89 anonim ***** válasza:
100%

45.

Akkor ne ékeskedj más tollával.

2023. febr. 8. 13:54
 47/89 A kérdező kommentje:
Mégis mikor történt ez az ékeskedés?
2023. febr. 8. 13:57
 48/89 anonim ***** válasza:
100%

Az egy statisztikai oldal. A eurostat nem azt mondta hogy Romania megelőzte eletszinvonalban Magyarországot, hanem kozzetett egy valid adatot. A tevedesed abban all hogy ezekbol az adatokbol rossz kovetkeztetest vonsz le.

Ha eled rakjak az issz gdp listat ahol India kb a nyolcadik, abbol is azt olvasod ki hogy Indiaban elni az egyik legjobb dolog? Biztos ezt mondana 1milliard nyomorgó akinek napi bere annyit sem er mint itthon egy kilo kenyer.

2023. febr. 8. 13:58
 49/89 A kérdező kommentje:
Mégis, mi volt az én következtetésem?
2023. febr. 8. 14:00
 50/89 anonim ***** válasza:
73%

49.

Még a saját következtetéseidet sem tudod? Ez gond!

2023. febr. 8. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!