Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy magyar vállalkozónak 0.5%...

Egy magyar vállalkozónak 0.5% esélye van állami megrendelést nyerni. A fidesznél így lehet vállalkozni?

Figyelt kérdés

Háromszázezer közbeszerzésből jött ki az adat. A fidesz cégei 550% eséllyel nyernek beszerzést.

De itt nincs korrupció ugyebár...

2023. febr. 8. 07:51
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
48# Kérlekszépen egerben voltam a bazilikában, húsvétkor nem sokkal a háború kitörése után. A pap nevét nem tudom mert nem vidéken élek és csak vendég voltam ott egy hétig.
2023. febr. 9. 12:51
 52/54 anonim ***** válasza:

Nem tudod? Állítasz valamit és nem tudod?

Ezt írtad:

"és ezt személyesen tapasztaltam - fidesz propagandát terjesztenek a templomban" - ez sok esetet feltételez, nem egyet

szóval ez a Te vitakultúrád? Valahol valamikor valaki valamiről beszélt de nem tudod ki volt és mit mondott szó szerint?

Hát igen, ilyen konkrétumokkal nehéz vitatkozni.

2023. febr. 9. 12:56
 53/54 A kérdező kommentje:

52# A pap nevét nem tudom, mivel nincs kiírva a homlokára. De legközelebb elkérem a személyiét, hogy átadhassam neked.

Amúgy itt egy videó a témában ha érdekel: https://www.youtube.com/live/_66sKmaqB6E?feature=share

2023. febr. 9. 13:13
 54/54 anonim ***** válasza:

53 Tudod a baloldal újra meg újra belebukik a hazugságaiba, ahogy most te is.

De azért folytatjátok. Ez a hihetetlen és ez mutatja meg, mennyire képtelenek vagytok a fejlődésre.

2023. febr. 9. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!