Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy magyar vállalkozónak 0.5%...

Egy magyar vállalkozónak 0.5% esélye van állami megrendelést nyerni. A fidesznél így lehet vállalkozni?

Figyelt kérdés

Háromszázezer közbeszerzésből jött ki az adat. A fidesz cégei 550% eséllyel nyernek beszerzést.

De itt nincs korrupció ugyebár...

2023. febr. 8. 07:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy a baloldali lopás sosem baj, sőt erkölcsös és előremutató, de elvtársak, azért több szerénységet. Nem kell csontig nyalni Brüsszelnek, higgyétek el, nem elvárás.
2023. febr. 9. 11:58
 32/54 A kérdező kommentje:

31# Azt mondtuk, hogy helyes hogy letartóztatták mert így működik a demokrácia.

Az elvtársazás meg furán hangzik egy birka szájából egy évnyi orosz propaganda ismételgetése után.

Ezt se gondoltam volna soha... olyan ember elvtársazik le engem aki orosz győzelmet akar mert a fidesz azt mondja neki... zseniális. :D

2023. febr. 9. 12:02
 33/54 anonim ***** válasza:

Itt is letartoztatták Völnert meg Schadlt. Na akkor kiegyezhetünk hogy Magyarországon nagyobb a demokrácia?

És itt még csak nem is parlamenti alelnökről van szó

2023. febr. 9. 12:07
 34/54 anonim ***** válasza:

32- Te tudatlan és tájékozatlan degenerált, minden szavad a Gyurcsányi szellemi szintet képviseli.

1. a demokráciának meg a letartóztatásnak semmi köze egymáshoz (ezt úgyse fogod megérteni, amíg élsz)

2. Az EU-ban a szoci elvtársak buktak le.

Jó, ezt se tudtad, nyilván a te szinteden nem elvárás.

2023. febr. 9. 12:08
 35/54 anonim ***** válasza:

Igen, hoztam két random példát két olyan berendezkedésről, ahol volt börtön büntetés, de totális diktatúra is, ezt csak azért hoztam ide, hogy tudjátok, ha már történelmet nem tanultatok, hogy nem csak a demokrácia él az ilyen típusú intézkedésekkel, és ahogy az előttem hozzászóló írta, ez nem politikai rendszer, hanem büntetőjogi és azt végrehajtói kérdés

2023. febr. 9. 12:10
 36/54 A kérdező kommentje:

34# Úgy látom a pipáid száma megegyezik az IQ-ddal és a vidéki stílusoddal. :D

De, a demokráciában utánajárnak a korrupciónak és letartóztatják a bűnöst. Nálunk utána se járnak mert eleve a bíró és az ügyész is kormánypárti, a média pedig nem jut hozzá semmihez mert titkosítva van minden.

Mit gondolsz miért nem akarunk belépni az európai ügyészségbe se? Mert a fidesz kb 1500 év börtönt kapna azétt amiért a TE zsebedből lopta el a pénzt. Csak te túlságosan buta és félrevezetett vagy, hogy erre ráébredj.

Amúgy meg mivel magyarázod, hogy egy autópálya építése 4-5x annyiba kerül mint a Svédeknél például? Mennyire kell elvakultnak lenni ahhoz, hogy kilophassák a szemed és te tapsikolj hozzá?

Nem is ez a baj, hanem hogy van belöled másik három millió akik éltetik ezt a rendszert ami 50% élelmiszerinflációkat szül és eljátszik 7000 milliárdnyi EU támogatást.

2023. febr. 9. 12:17
 37/54 A kérdező kommentje:

35# És magyarországon nem járja át a büntetőjogot s politika amikor MINDENHOL fidesz katonák ülnek?

EZ ELLEN akar tenni az EU, mert ennyire korrupt az ország... gondolkodjunk már el azon amit beszélünk.

2023. febr. 9. 12:19
 38/54 anonim ***** válasza:

36 Lassan tényleg gyűjtést szervezünk neked egy iskolára:) Bár reménytelennek tűnik. Mondd így születtél vagy ez már kifejlődött változat?

Minősítgesd ezzel az ésszel aki szült.

2023. febr. 9. 12:20
 39/54 A kérdező kommentje:

38# Eddig a fele hozzászólásod csak beszólogatás volt. Érdemi infót nem tudtál adni arról, hogy itt miért nincs korrupció, mit tesznek ellene, stb.

Szóval látszik, hogy csak mantrázod azt amit az M1-en látsz.

Amúgy aki szült az köszöni jól van. 70 éves de még így is tájékozottabb a világ dolgairól mint te. :)

2023. febr. 9. 12:25
 40/54 anonim ***** válasza:

39 Akkor 70 éve elmehetett volna moziba inkább:)) Ha tájékozott nevelhetne téged.

Tudod a vitához értelmes partner kellene, de aki csak a nem túl éleseszű gyurcsány gyengébbik szellemi teljesítményű kiadása, azzal kár...

Nyomod a baromságodat, mint egy durcás óvodás. Szegény öreg édesanyád, sírna ha ezt tudná.

2023. febr. 9. 12:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!