Egy magyar vállalkozónak 0.5% esélye van állami megrendelést nyerni. A fidesznél így lehet vállalkozni?
Háromszázezer közbeszerzésből jött ki az adat. A fidesz cégei 550% eséllyel nyernek beszerzést.
De itt nincs korrupció ugyebár...
31# Azt mondtuk, hogy helyes hogy letartóztatták mert így működik a demokrácia.
Az elvtársazás meg furán hangzik egy birka szájából egy évnyi orosz propaganda ismételgetése után.
Ezt se gondoltam volna soha... olyan ember elvtársazik le engem aki orosz győzelmet akar mert a fidesz azt mondja neki... zseniális. :D
Itt is letartoztatták Völnert meg Schadlt. Na akkor kiegyezhetünk hogy Magyarországon nagyobb a demokrácia?
És itt még csak nem is parlamenti alelnökről van szó
32- Te tudatlan és tájékozatlan degenerált, minden szavad a Gyurcsányi szellemi szintet képviseli.
1. a demokráciának meg a letartóztatásnak semmi köze egymáshoz (ezt úgyse fogod megérteni, amíg élsz)
2. Az EU-ban a szoci elvtársak buktak le.
Jó, ezt se tudtad, nyilván a te szinteden nem elvárás.
Igen, hoztam két random példát két olyan berendezkedésről, ahol volt börtön büntetés, de totális diktatúra is, ezt csak azért hoztam ide, hogy tudjátok, ha már történelmet nem tanultatok, hogy nem csak a demokrácia él az ilyen típusú intézkedésekkel, és ahogy az előttem hozzászóló írta, ez nem politikai rendszer, hanem büntetőjogi és azt végrehajtói kérdés
34# Úgy látom a pipáid száma megegyezik az IQ-ddal és a vidéki stílusoddal. :D
De, a demokráciában utánajárnak a korrupciónak és letartóztatják a bűnöst. Nálunk utána se járnak mert eleve a bíró és az ügyész is kormánypárti, a média pedig nem jut hozzá semmihez mert titkosítva van minden.
Mit gondolsz miért nem akarunk belépni az európai ügyészségbe se? Mert a fidesz kb 1500 év börtönt kapna azétt amiért a TE zsebedből lopta el a pénzt. Csak te túlságosan buta és félrevezetett vagy, hogy erre ráébredj.
Amúgy meg mivel magyarázod, hogy egy autópálya építése 4-5x annyiba kerül mint a Svédeknél például? Mennyire kell elvakultnak lenni ahhoz, hogy kilophassák a szemed és te tapsikolj hozzá?
Nem is ez a baj, hanem hogy van belöled másik három millió akik éltetik ezt a rendszert ami 50% élelmiszerinflációkat szül és eljátszik 7000 milliárdnyi EU támogatást.
35# És magyarországon nem járja át a büntetőjogot s politika amikor MINDENHOL fidesz katonák ülnek?
EZ ELLEN akar tenni az EU, mert ennyire korrupt az ország... gondolkodjunk már el azon amit beszélünk.
36 Lassan tényleg gyűjtést szervezünk neked egy iskolára:) Bár reménytelennek tűnik. Mondd így születtél vagy ez már kifejlődött változat?
Minősítgesd ezzel az ésszel aki szült.
38# Eddig a fele hozzászólásod csak beszólogatás volt. Érdemi infót nem tudtál adni arról, hogy itt miért nincs korrupció, mit tesznek ellene, stb.
Szóval látszik, hogy csak mantrázod azt amit az M1-en látsz.
Amúgy aki szült az köszöni jól van. 70 éves de még így is tájékozottabb a világ dolgairól mint te. :)
39 Akkor 70 éve elmehetett volna moziba inkább:)) Ha tájékozott nevelhetne téged.
Tudod a vitához értelmes partner kellene, de aki csak a nem túl éleseszű gyurcsány gyengébbik szellemi teljesítményű kiadása, azzal kár...
Nyomod a baromságodat, mint egy durcás óvodás. Szegény öreg édesanyád, sírna ha ezt tudná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!