Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy magyar vállalkozónak 0.5%...

Egy magyar vállalkozónak 0.5% esélye van állami megrendelést nyerni. A fidesznél így lehet vállalkozni?

Figyelt kérdés

Háromszázezer közbeszerzésből jött ki az adat. A fidesz cégei 550% eséllyel nyernek beszerzést.

De itt nincs korrupció ugyebár...

2023. febr. 8. 07:51
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

8# "Eszerint van egy 2010 óta stabilan fideszes vezetésű önkormányzat, ahol három cég szinte mindig nyer. Az egyik cég 556 közbeszerzési pályázaton indult, amit a város írt ki, és mindegyiket megnyerte."

Nem csodálom, hogy a fidesz 2/3-al nyer amikor a szavazóik még olvasni se tudnak. Megdöbbentő, hogy a fidesz szavazókat mennyire nem is érdekli a korrupció, de még ha érdekelné is őket egyszerűen aluliskolázottak, hogy felfogják a valóságot.

2023. febr. 8. 10:23
 12/54 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

Nem tudom, agyatlankám, mert itt vagytok ti egybites baloldali debilek, akik két leírt mondatot nem tudtok értelmezni, de a világról határozott elképzelésetek van.

Miközben szerintem anyukátok törli ki a seggeteket is mert annyira életképtelenek vagytok.

Mondjuk a teljesítményeteknek és a képességeiteknek 4 évente meg is van az eredménye:)

2023. febr. 8. 10:31
 13/54 A kérdező kommentje:

12# Köszönöm a hozzászólást, ezek szerint a tényekhez nem tudsz értelmesen hozzászólni vagy elgondolkodni rajtuk.

Ezzel igazoltad is az állításomat.

2023. febr. 8. 10:43
 14/54 anonim ***** válasza:
92%

Leírtam a tényekhez a hozzászólásomat, még sajnos nem tudtál érvelni, hogy ha 16%-ot Lölö nyer, 84%-ot ki nyer? Név szerint?

De ma nincs hangulatom általános iskolás szellemi szintű debileket oktatni.

Egy állításodat igazolom: pont annyira vagy okos, mint a többi hozzád hasonló. Lásd 12-esben leírtakat. (mondjuk most elbizonytalanodtam, hogy ezt össze tudod e rakni a te képességeiddel?)

2023. febr. 8. 10:49
 15/54 A kérdező kommentje:

14# Miért kellene megmagyaráznom, hogy 1500 város közül Lölő miért csak a pályázatok 16%-át nyeri meg?

Gondolod, hogy mészáros úr napi 97 pályázatot fog megnyerni egyedül? Neked úgy tűnik még az általános iskolába se sikerült bejutnod, ha nem érted meg, hogy van aki 550/550 pályázatot nyert meg sorban. A szektásoknak persze ez sem gond, lassan a lapos földben is hinni fogtok ha orbán aut mondja.

2023. febr. 8. 11:55
 16/54 anonim ***** válasza:
52%

15 miért bizonyítod újra meg újra, hogy debil vagy? nem 1500 város, hanem 330.000 közbeszerzési kiírásból nyert ennyit te ostoba.

Iskolát csak képen láttál, szórakoztasd anyádat a csökkent felfogóképességeddel te idióta.

2023. febr. 8. 12:02
 17/54 anonim ***** válasza:

"Leírtam a tényekhez a hozzászólásomat, még sajnos nem tudtál érvelni, hogy ha 16%-ot Lölö nyer, 84%-ot ki nyer? Név szerint?"

Persze. Állami egészségügy is van, nem fizetős mint a gonosz balosok idejében hogy 300 ft volt a vizitdíj, mert nekünk magyaroknak ez jár. Az mellékes hogyha nincs időd fél/1 évet várni amíg sorra kerülsz a műtétre mert megdöglesz, akkor magánba kell menned milliókért, ezeket a nyugati igényeket a normális ellátásról tegyük már félre emberek. Ott se jött be, mindenkit átműtenek az LMBTQ generisták ellenkező nemre.

Közbeszerzési pályázatokon mindenki ugyanolyan esélyekkel indul!!! Nincs olyan hogy néhány direkt úgy van megírva, hogy csak pl. csak 1 cég tudjon rá pályázni (aminek a tulaja Fideszes de persze lehetne DK-s is, ez csak véletlen), vagy hogy a milliós pályázatot megtippelik ezer forintokra pontosan és elviszik (lehet hogy Fideszes a tulaj itt is, de ez csak azt bizonyítja hogy a Fideszes okos vállalkozó.) Ne gondoljunk már rögtön arra hogy információ csere-bere zajlik olyan adatokról, amiket elméletben egy pályázónak se kellene ismernie. Még ha gyanús is, hogy egymás után 5-6 10 milliós pályázatot tippel meg ugyanaz a cég ötezer forint mínusszal.

Magyarország a tettetések országa. Én pedig így szeretem!

2023. febr. 8. 12:08
 18/54 A kérdező kommentje:

16# A közbeszerzéseket városoknak osztják szét te csökkent képességű, számold ki hogy ha a 16%-a a 300ezernek 48ezer, és egy városnál 550et írtak amit egy cég nyert. Akkor a 48ezer beszerzés közel 100 várost jelent. Tehát Lölőke három-négy naponta nyert beszerzéseket, vagy akár naponta többet.

Mit gondolsz hogy tudna még ennél is többet megnyerni te okostojás? Persze hogy le van osztva a többi beszerzés a többi, más neveken futó cégének...

Az értékelésed és a politikai hovatartozásod alapján én nem beszélnék felfogóképességről a helyedben.

2023. febr. 8. 13:08
 19/54 anonim ***** válasza:

"8# "Eszerint van egy 2010 óta stabilan fideszes vezetésű önkormányzat, ahol három cég szinte mindig nyer."

És azt lehet tudni hogy hányan idndultak? Mert ha csak mindig hárman indulnak, akkor remélem nem is kell mondanom hozzád hasonló szerény agykapacitásuaknak sem hogy nem nyerhetnek négyen

2023. febr. 8. 18:45
 20/54 anonim ***** válasza:
Az amit a Fidesz belső köre csinál az konkrétan bárhol máshol (Oroszországon, Észak Koreán, egyéb diktatúrákon kívül) börtön lenne, csak itthon ők 2/3-al megszavazták hogy legális legyen. Ennyi a nagy trükk.Aztán jöhet ide a 19 verni lóf#sszal a falat hogy "nyehehehe nincs itthon korrupció".
2023. febr. 8. 19:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!