Összejönnél olyan emberrel, akiről előre tudod, hogy politikailag egész más véleményt képvisel, mint te? És szinte borítékolhatók a viták emiatt?
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 10:54
1/19 anonim válasza:
Nem, mert már azelőtt kiderülne, hogy nem illünk össze, hogy összejönnénk.
Egyszerűen nem működne egy ilyen kapcsolat, már a kezdetektől sem.
2/19 anonim válasza:
Nem tudok vonzódni ilyen emberhez.
3/19 anonim válasza:
Az ilyen egybites fanatikusoktól pártállastól függetlenül undorodom, mint a hármas.
5/19 anonim válasza:
Nem hiszem. De ha annyira nem politizálós a másik fél, csak 4 évente szavaz, akkor lehet. Én azért az átlagnál több politikai tartalmat fogyasztok.
7/19 anonim válasza:
Én nem szoktam nőkkel politizálni.
9/19 anonim válasza:
Nem.
Mindenki full retardált, aki komolyan vesz bármiféle politikai ideológiát vagy pártot, tökmindegy, hogy ellenzéki, vagy orbánista, vagy mi tanyánkos, vagy konzervatív vagy lipsi.
Ez egy retardált állatoknak kitalált cirkusz.
10/19 anonim válasza:
Politikai ideológiája mindenkinek van. Még annak is, aki nem tud róla és el se megy szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!