A magyar média egyre nagyobb esélyt lát az eszkalációra a háborúval kapcsolatban.mi a véleménytek erről?
https://www.youtube.com/watch?v=cJhcJeKua2Y&t=222s
Szerintem ő a legtárgyilagosabb szakértő a ruszki témában, ő valóban élt is Oroszországban, ismeri a bel és külviszonyokat. Érdemes meghallgatni! Ő nem ezt mondja, bár ő sem jós, jövőbelátó.
A magyar média alapvetően vagy Fidesz-szócső, vagy az ellenzéki mantrát nyomja.
Objektív, hiteles megszólaló alig-alig van. A kevesek egyike Friderikusz és az általa megszólaltatott személyek, amiről 1-es válaszoló is írt. És lám, ez a hiteles forrás első mondatában elmondja, hogy nagyon valószínűtlennek tartja egy világháború kitörését.
Akkor a kérdés meg van válaszolva, a párt-szócsövek pedig részemről le vannak húzva és öblítve.
Vegyük végig, mik történtek.
- hadgyakorlat az ukrán határ mellett
- támadás
- elhúzódó háború
- területek elcsatolásának bejelentése
- gázvezeték elleni támadás
- kercsi híd elleni támadás
- kritikus ukrán infrastruktura lerombolása
- cybertámadások európai infrastruktura ellen
- diplomáciai kapcsolatok kvázi teljes megszakadása
- gazdasági kapcsolatok is egyre gyengébbek
- egyre növekvő fegyverszállítások, először csak a nyugat részéről, de mostmár beszállt Irán is
Ahogy én látom, itt folyamatos az eszkaláció, szóval nem igazán értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!