Toroczkai miért ágál álszent módon Bill Gates és a Google ellen amikor folyamatosan az ő eszközeiket és platformjaikat használja, hogy terjessze a politikáját?
#47: van baj a toronyban úgy látom. Téged sem áldott meg az élet túl sok sütnivalóval. Na ha felkelés után lesz kedvem meg időm akkor talán megpróbálkozok valami általad is értelmezhető formában választ írni, de nehéz lesz, mert vannak bajok az értelmezési készségeiddel.
Annyi, hogy remélem azért ezeket a f*szságokat nem reklámozod névvel meg arccal, mert elég gáz. :D
# 41 Igazad van: ez egy bugyutta szektás, aki szerint mindenki egy követ fúj, aki Bohóckakit kritizálni meri. :-))
# 47 Ezt baromira benézted, keretlegény! Valóban nem vagyok azonos a 41-es mhozzászólóval. Tipikus mihaszna FELTÉTELEZÉS. De Bohóckai híveitől mit is várnánk? :-)))
Persze srácok, és pont véletlenül pár perc különbséggel összefutottatok. Aha.
Pont ott ahol Bohoczkai elhalkult..
Ahogy megjósoltam, meg jött Bohoczkai bizonyítani hogy ő nem ő!
Jézus ha igaz akkor magaddal beszélgetsz!
:D
Ez király!
46
"Ettől függetlenül én pontosan a kérdésedre válaszoltam, és BEIDÉZTEM, SZÓ SZERINT azt a szövegrészt, amiben a nemesi nevet bitorló lóf@xjóska SENKI, megélhetési politikus azt nyilatkozza, hogy szerinte semmit nem ér a magyar nemesség, mert az elmúlt évszázadokban a nemesi címeket vásárolták. Beidézted már te is, én is vagy kétszer, SZÓ SZERINT, hadd ne kelljen újra és újra beidézni ugyanazt az erkölcstelen marhaságot, amit ez a x@ralak állít a nemességről általánosítva"
De hát hazudsz!
Nem ezt mondtad!
Igazán nem nehéz visszakövetni Te szerencsétlen! :)
Nem azt állítottad hogy Toroczkai szerint már nem sokat ér, hanem azt, hogy konkrétan az általad említett családokat vádolta azzal, hogy vették a nevüket!
Ez sehol sem hangzott el csak a Te beteg fejedben, Te Erdély szégyene, és ezt is kértem rajtad számon!
Erre most úgy teszel, mintha ez nem így lett volna.
Te akarod ezt kihallani belőle!
Én lehet hogy egy nap csalódni fogok Toroczkaiban, a Mi Hazánkban, de legalább az elveim mentén beszélek, nem csapongók össze vissza, nem költők hozzá dolgokhoz meg nem történt dolgokat, azért hogy igazold fobiáidat, ahogy Te teszed folyamatosan!
Ezeket nem Te írtad? :)
"Ez a nulla senki meg azzal hálálja meg, hogy ellopja a nevüket! - és megvádolja őket azzal, hogy vásárolták a nemesi címüket és rangjaikat!"
"És még ő próbálja besározni a toroczkószentgyörgyi Toroczkói család becsületét, azt sugallva, hogy VÁSÁROLTÁK a nemességüket az elmúlt századokban!"
Akkor mond meg hol vádolja meg az érintett családokat, azzal hogy vették a nevüket, ahogy állítottad?
Hol próbálta besározni?
Biztos menni fog, hisz Te vagy az okos büszke Erdélyi, én meg csak egy hülye Mi Hazánkos ahogy nevezel..
Na mutasd meg!
Mert ez továbbra sem más mint a Te agyszüleményed!
Az összes ismert tényhez is hozzátetted a hülyeségeidet
Lehet Toroczkait szeretni vagy nem szeretni, de én Gyurcsányrol sem vagyok hajlandó hazudozásba bele menni, mert nem veszi be a gyomrom.
De neked láthatom nincs ilyen problémad! :D
És akkor se vagyok azonos a másik hozzászólóval, ha te nagyon szeretnéd. Ha nem volna a mihaszna tábor funkcionális analfabéták gyülekezete, már pl. egy ember stílusából, írásmódjából is meg bírhatna tippelni bárki egy ilyen dolgot. Én nem tévesztenélek össze senki mással: tipikus személyeskedő fröcsögés, minden mondat új sorban írva, mindig felkiáltójellel zárva, stb.
Na de ahol a főnök se valami tanult ember, ott az alattvalóktól se legyenek nagyon nagy elvárásaink... Bohóczkainak még a CV-je is olyan, mintha egy alsós gimnazistát kért volna meg, hogy fogalmazza meg neki. De külalakra legalább rendben van :-)))
Mindenesetre szerintem ne legyen / ne adja ki magát (ál)konzervatív, "nemzethy" érzelmű embernek az, akinek a számára a nemességnek, a történelmi múltnak semmi jelentősége.
Az külön kérdés, ha annyira semmi jelentősége, akkor miért pont egy nemesi csengésű, hagyományos írásmódú (cz-vel írt) nevet aggatott magáta Tót?
Ennyi erővel lehetett volna akkor Halpakker László vagy felvehette volna az anyja nevét is, kettős névvel nem tévesztik össze más jelölttel.
De ha már a torockói ősökre akart emlékezni, akkor is lehetett volna szimplán Torockai vagy Torockói László...
Valamiért mégis a "semmi jelentősége nincs" kutyabőrös névváltozat tetszett meg neki, CZ-vel... :-)))
Szerintem jobban passzolt volna rá a Gróf Stupidiczky László. De lelke rajta...
56
És abból hogy jön hogy konkrétan azok a a családok is akiket Te említettél, vették Toroczkai szerint , nem kiérdemelték?
Hogy jutottál odáig hogy egy sima megállapistásból vádaskodást faragj?
Az M1 nél dolgozól amúgy?
Milyen lelki állapot kell ahhoz hogy folyamatosan azt hazudd hogy ez az is?
Ja gondolom ahogy rá olvasod dédapja bűneit...
Amúgy szép a neved,de itt mi nem szoktunk saját néven bemutatkozni!:D
57
Persze ,és pont együtt keltetek !:D
Melyikötök főzte kávét melyiknek?
Az 56-és az 57 között valahogy pont annyi van ami kell egy ilyen hsz megírásához...
Óramű pontossággal együtt értekeztek megint!
És éjjel is.:D
58
Van köze hozzá az anyja családja réven,és kamaszkora óta tetszett neki.
"Miért változtatta meg a nevét Tóth Lászlóról, és miért éppen Toroczkaira? Volt ilyen nevű őse? - A leggyakoribb magyar vezetéknevek a Nagy, a Kovács és a Tóth. Csak a telefonkönyvben mintegy 60 ezer Tóth nevű magyar ember található. A leggyakoribb férfi keresztnév pedig a László (2012-ben csak csonka-Magyarországon 377 570 fő viselte, korábban még több). Ebből elég könnyű kitalálni, hogy a Tóth László az egyik leggyakoribb magyar név. Sokszor származott ebből félreértés, például a sorozáson, ahol többen is Tóth László névre hallgattunk, vagy 1998-ban, amikor a MIÉP országgyűlési képviselőjelöltje voltam, s ugyanabban a körzetben elindult egy másik Tóth László, aki elég sok szavazatot vitt el tőlem, mert a választók összezavarodtak. Egyébként ez volt az utolsó csepp a pohárban, akkor, 20 évesen döntöttem el, hogy hivatalosan is fölveszem a Toroczkai nevet, amelyet már 14 éves korom óta használtam írói névként. Egyébként, amikor az egyetemre kerültem, az újságíró iskolában a tanárunk azokat, akik tucatneveket viseltek, külön is felszólította arra, hogy vegyenek fel írói nevet, mert ilyen gyakori nevekkel nem lehet a szakmában dolgozni. Nekem erre már nem volt szükségem, az első lapoknál, ahol dolgozni kezdtem (Új Magyarország, Magyar Fórum), már Toroczkaiként ismertek. A kérdés második részére a válaszom, hogy 14 éves koromban olvastam az egyik ősöm könyvét, amely édesanyám felmenőinek egy részéről szólt, akik az erdélyi Torockóról származtak. Nagy hatást gyakorolt rám akkor ez a könyv, s ettől kezdve használtam a Toroczkai nevet, amelyet - amikor hivatalosan is felvettem - szándékosan i-vel kértem, hogy ne vádolhassanak azzal, hogy nemesíteni szerettem volna magamat. A nevem tehát elsősorban Torockó településre utal, mindazonáltal a családi legendárium szerint a torockói őseimnek volt családi kapcsolata a híres Toroczkay családdal, de ezt soha nem ellenőriztem le. Amennyire tudom, voltak ugyan főnemesi őseim is, de ugyanúgy katonák, bírók, földművesek, s talán valamennyi társadalmi réteget képviselték. Számomra ma már semmi jelentősége sincs annak, hogy ki hány kutyabőrt tud fölmutatni, hiszen az elmúlt évszázadokban már pénzért is lehetett ilyet vásárolni. Ma ugyanúgy, mint valamikor a középkorban, tettekkel kellene kiemelkedni a sorból. Vicces egyébként, hogy vannak, akik rosszindulatúan úgy állítják be ezt a névváltoztatást, mintha ez valami titokzatos dolog lenne, holott mindig is ezzel kezdtem az önéletrajzaimat. Mellesleg a történelem tele van olyanokkal, akik nem a születési nevükön váltak ismertté. Ott van például Petőfi Sándor, vagy éppen Gárdonyi Géza. A középkorban pedig inkább ez volt az általános, Hunyadi János apja például még a havasalföldi Sorba fia Vajk volt, a Zrínyi család pedig eredetileg a Subics nevet viselte.
Forrás: [link] "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!