Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai miért ágál álszent...

Toroczkai miért ágál álszent módon Bill Gates és a Google ellen amikor folyamatosan az ő eszközeiket és platformjaikat használja, hogy terjessze a politikáját?

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 17:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
30%

1. "Szóval a nagyapájáért is Ő a felelős....:D"

Jaj, dehogyis, ő egyedül nem. Csak Donáth Anna, Dobrev Klári és mindenki más a világon. :-))))

(Mondjuk azoknak legalább annyi gerincük van, hogy nem rejtegetik a valódi nevüket - pedig azok se a jellem óriásai!)

Na meg a romák, zsidók és feketék, persze, azok a bőrszínükről is tehetnek. Meg a migráncsok is, meg Orbán az állítólagos cigány származásáért.

Mindenki felelős mindenért, csak a Tótlaci nem :-))))) Mondhatjuk úgy is: ő felelőtlen! :-))

2. "És ezt neked elmondta!:D"

Ezt MINDENKINEK elmondta, persze önsajnáltató virágnyelven: "Hivatkozhatnánk arra, hogy a politika tette tönkre a házasságunkat, hiszen nem sokan kaptak olyan aljas támadásokat, mint mi az elmúlt 12 év alatt, ráadásul nem csak Magyarországról, hanem Romániából is. De nem hivatkozunk semmire. Nincs mit szépíteni rajta, ez egy szomorú, fájdalmas történet." (részlet Mihaela és Tót közös közleményéből!)

Magyarra fordítva: "Mivel önszántamból fasisztoid szélsőjobbosok vezetésére szegődtem és kirekesztő politikát szeretnék folytatni, sok támadást kaptam, hogy pont egy román feleséggel az oldalamon döngetem az álmagyar mellemet - emiatt most elhagyom az asszonyt, hogy megélhetési politikusként zavartalanul mélymagyarkodhassak tovább."

3. "És azért tud egyenrangú vitát folytatni kb mindkeivel, Puzsértól-Gulyás Marciig ,mert megint "igazad " van. :D"

:-)))) Na jó, a nap vicce megszületett! Gratu! :-))))

4. "Elképesztő mennyi energiát fektetsz be azért ,hogy minden téren megpróbáld befeketitani."

Egyáltalán nem szükséges hozzá különösebb energiabefektetés - saját maga végezte el ezt a munkát helyettem is, mindenki helyett.

Adott egy melldöngető "nagymagyar", nemzetieskedő megélhetési politikus, akit valójában Tótnak hívnak, de az esetleges szlovák felmenőkre utaló nevet elrejntendő egy történelmi magyar családnévnek álcázott álnéven nyomul.

Volt egy moldvai román felesége és három félromán gyereke, akiket elhagyott a saját, általa is lelkesen fasizált, xenofób politikai tábora részéről - ezért inkább elhagyja őket, hogy sikeresebben politizálhasson a körükben...

Képtelen volt két megkezdett egyetem közül egyet is befejezni, olyan "kőkemény" szakokon, mint a kommunikáció vagy a mezőgazdaság :-))) De érettségihez kötné a választójogot (mert az legalább összejött neki)! :-))) Hát jó, de ha mezei szavazó csak érettségizett ember lehet, akkor jelölt csak egyetemi diplomával lehessen valaki! :-))))

A politikai tábora bőszen ekézi a felmenői miatt Dobrev Klárát, de még Donáth Annát is, akinek (utóbbinak) a nagyapja valójában 1956 HŐSE volt, reformkommunista, a Nagy Imre-per másodrendű vádlottja, akit halálra ítéltek Snagovban a kommunista vérbírók! Eközben Tót nagyapja valóban kommunista vérbíró volt, aki 1956 hőseit ítélte HALÁLRA, szakmányban! Több mint öt tucat halálos ítéletet hozott a magyar szabadság hősei ellen!

Nem folytatom inkább - de valóban cikibb alak, mint a mesekönyvdaráló kismama kolléganője (az legalább jókislány volt, ha butácska is, és szorgalommal pótolva tehetségét, egy diplomát legalább összeszedett valahogy).

Nem kell nagy energia Tót "befeketításához", "befeketítja" ő magát! :-))

2023. febr. 7. 23:48
 22/69 anonim ***** válasza:
21%
* Volt egy moldvai román felesége és három félromán gyereke, akiket elhagyott a saját, általa is lelkesen fasizált, xenofób politikai tábora részéről kapott támadások miatt - ezért inkább otthagyja őket, hogy sikeresebben politizálhasson a körükben...
2023. febr. 7. 23:51
 23/69 anonim ***** válasza:
60%
GY1G.
2023. febr. 7. 23:59
 24/69 anonim ***** válasza:
59%

"jaj, dehogyis, ő egyedül nem. Csak Donáth Anna, Dobrev Klári és mindenki más a világon. :-))))

(Mondjuk azoknak legalább annyi gerincük van, hogy nem rejtegetik a valódi nevüket - pedig azok se a jellem óriásai!) "

Ilyet Ő biztos nem mondott. Ezt Te teszed hozzá...

Ő magától hozta nyilvánosságra ki a nagyapja, és szégyenli...

De Te ezek után is belemagyarázod azt ami nincs ott,csak Te szzeretnéd látni..

"Na meg a romák, zsidók és feketék, persze, azok a bőrszínükről is tehetnek. Meg a migráncsok is, meg Orbán az állítólagos cigány származásáért.

Mindenki felelős mindenért, csak a Tótlaci nem :-))))) Mondhatjuk úgy is: ő felelőtlen! :-))"

Bőrszinröl csak Te beszélsz! Megint olyan dolgot állítasz ami Te teszel hozzá!

"Ezt MINDENKINEK elmondta, persze önsajnáltató virágnyelven: "Hivatkozhatnánk arra, hogy a politika tette tönkre a házasságunkat, hiszen nem sokan kaptak olyan aljas támadásokat, mint mi az elmúlt 12 év alatt, ráadásul nem csak Magyarországról, hanem Romániából is. De nem hivatkozunk semmire. Nincs mit szépíteni rajta, ez egy szomorú, fájdalmas történet." (részlet Mihaela és Tót közös közleményéből!)"

És Te ebből azt vontad le megint ami illik a Te narratívádba,és úgy terjeszted mintha igaz volna.

Én is elváltam egyszer ,és anyi idős is vagyok mint Ő..:)

2Magyarra fordítva: "Mivel önszántamból fasisztoid szélsőjobbosok vezetésére szegődtem és kirekesztő politikát szeretnék folytatni, sok támadást kaptam, hogy pont egy román feleséggel az oldalamon döngetem az álmagyar mellemet - emiatt most elhagyom az asszonyt, hogy megélhetési politikusként zavartalanul mélymagyarkodhassak tovább."

Ez megint nettó ,rosszindulatú feltételezés a részedről.

Erről szól az egész hsz-ed. :D

". "És azért tud egyenrangú vitát folytatni kb mindkeivel, Puzsértól-Gulyás Marciig ,mert megint "igazad " van. :D":-)))) Na jó, a nap vicce megszületett! Gratu! :-))))"

Köszi.Vona sem hüyle, szerinte is inteligens, és tehetséges Toroczkai. Mindenkivel leül vitázni, és nincs teli az internet,telex,44 stb ,hogy mennyire felsült.

Ez megint nem jött be...:)

"Egyáltalán nem szükséges hozzá különösebb energiabefektetés - saját maga végezte el ezt a munkát helyettem is, mindenki helyett."

Írod ezt egy majd egész oldalad hsz ben, amiben azt bizonygatod miért a patás ördög Toroczkai.

Tök hiteles!:D

"Adott egy melldöngető "nagymagyar", nemzetieskedő megélhetési politikus, akit valójában Tótnak hívnak, de az esetleges szlovák felmenőkre utaló nevet elrejntendő egy történelmi magyar családnévnek álcázott álnéven nyomul.

Volt egy moldvai román felesége és három félromán gyereke, akiket elhagyott a saját, általa is lelkesen fasizált, xenofób politikai tábora részéről - ezért inkább elhagyja őket, hogy sikeresebben politizálhasson a körükben..."

Megint ugyan azok a nettó rosszindulatú feltételezések,és éppen magadat is ismétled, annyira nem fektetsz bele energiát..:D

"Képtelen volt két megkezdett egyetem közül egyet is befejezni, olyan "kőkemény" szakokon, mint a kommunikáció vagy a mezőgazdaság :-))) De érettségihez kötné a választójogot (mert az legalább összejött neki)! :-))) Hát jó, de ha mezei szavazó csak érettségizett ember lehet, akkor jelölt csak egyetemi diplomával lehessen valaki! :-))))"

Nincs azzal semmi baj ha valaki nem végez egyetemet,igy is többre vitte már most ,mint sok egyetemet végzett megélhetési politikus.

És nem érettségihez kötné, hanem irás,olvasás tudásához

Ezt is rosszul tudod,de nem csodálom hisz mindenben ferdítesz, [link]

"A politikai tábora bőszen ekézi a felmenői miatt Dobrev Klárát, de még Donáth Annát is, akinek (utóbbinak) a nagyapja valójában 1956 HŐSE volt, reformkommunista, a Nagy Imre-per másodrendű vádlottja, akit halálra ítéltek Snagovban a kommunista vérbírók! Eközben Tót nagyapja valóban kommunista vérbíró volt, aki 1956 hőseit ítélte HALÁLRA, szakmányban! Több mint öt tucat halálos ítéletet hozott a magyar szabadság hősei ellen!"

És arról hogy mi volt az Ő nagyapja ,szerinted továbbra is Toroczkai tehet, hisz sokadszor hoizod ezt fel már érvnek ellene....

Miközben nem igyekszel tényleg!:D

"Nem folytatom inkább - de valóban cikibb alak, mint a mesekönyvdaráló kismama kolléganője (az legalább jókislány volt, ha butácska is, és szorgalommal pótolva tehetségét, egy diplomát legalább összeszedett valahogy)."

Igazából nem ciki, cssak Te probálod úgy beállitani,és egyre növekszik a szimpatizánsai száma.

Dórá is.

Itt Te vagy a ciki a kitekert ferdítéseiddel a dedós gúnynevekkel ,és az elhazudott igyekezeteddel hogy ezt elhitesd másokkal is..

"Nem kell nagy energia Tót "befeketításához", "befeketítja" ő magát! :-))"

Még is írtál egy fél oldalt, úgy látszik mégsem feketíti be magát elégge, ezért Te próbálod sokadszor!

És nagyon hazug modón..

2023. febr. 8. 09:53
 25/69 anonim ***** válasza:
52%

#24 "Megint ugyan azok a nettó rosszindulatú feltételezések.."

Nemnem, félreérted. Ezek TÉNYEK, nem feltételezések! Valóban Tótnak hívták és a "Toroczkai" egy kitalált, felvett álnév, amely által ez a pojáca egy valóban létező, ősi erdélyi címeres nemes család nevét aggatta magára, amely VALÓBAN történelmi magyar családnak számít és nem vérbírókat, fasisztákat, álnéven ügyködő mellveregető álmagyarokat adott ennek a nemzetnek, hanem komoly történelmi alakokat, akik tettek is valamit ezért a hazáért!

az erdélyi toroczkószentgyörgyi nemes Toroczkai, illetve a báró és gróf Thoroczkay család (ez egyazon nemesi család három ága, akik Toroczkainak és Thoroczkaynak is írták a nevüket a magyar történelemben!) egy VALÓDI TÖRTÉNELMI MAGYAR CSALÁD!

Tót az Tót marad, akkor is, ha holnaptól herceg Esterházynak hívatja magát a fogyatékos ál-mélymagyar, fasisztoid lumpenekkel, akik a követőinek "népes" táborát alkotják.

Tehát tisztázzuk: EZ A TOROCZKAI / THOROCZKAY család: [link]

Ez VALÓDI magyar család, három ággal: nemesi ág, bárói ág és grófi ág, nevüket Torockó váráról kapták, amely uradalmuk központja volt!

Ezen a képen viszont NEM a Toroczkai család látható - hanem TÓTÉK: Mihaela, Iaşiból és Lacika, a megélhetési politikus, félromán gyermekeikkel: [link]

Az is TÉNY, hogy a Toroczkai álnevet bitorló Tót elvált a feleségétől, és ezt közleményükben összefüggésbe állították az őket ért politikai támadásokkal.

Az is TÉNY, hogy Tót nagyapja egy kommunista vérbíró volt, aki több tucat halálos ítéletet hozott 1956 őseivel szemben - míg Donáth Anna nagyapja 1956 elítélt hőse volt, akit meghurcoltak Snagovban (mégis van pofájuk a mihasznáknak Donáthot kommunistázni és Tótot mentegetni).

Az is TÉNY, hogy Tót két tánciskolába is beíratkozott, olyan szakokra, amiket - már bocsánat - de a hülye is el tud végezni (nem elméleti fizikáról, klasszikafilológiáról vagy orvosiról van szó!), de még egy kommunikáció, majd - második nekifutásra - egy mezőgazdaság diploma sem jött neki össze!

Magyarán: ez nemhogy nemes ember lenne, aminek álcázni próbálja magát egy eltulajdonított történelmi családnévvel - de még parasztnak is megbukott! :-))))

Mindezekből EGY SZÓ SEM FELTÉTELEZÉS! Ezek színtiszta, színigaz TÉNYEK!

2023. febr. 8. 13:41
 26/69 anonim ***** válasza:
49%

25

Ez már a nem teszel bele erőfeszítést része megint?:D

"Nemnem, félreérted. Ezek TÉNYEK, nem feltételezések! Valóban Tótnak hívták és a "Toroczkai" egy kitalált, felvett álnév, amely által ez a pojáca egy valóban létező, ősi erdélyi címeres nemes család nevét aggatta magára, amely VALÓBAN történelmi magyar családnak számít és nem vérbírókat, fasisztákat, álnéven ügyködő mellveregető álmagyarokat adott ennek a nemzetnek, hanem komoly történelmi alakokat, akik tettek is valamit ezért a hazáért!

az erdélyi toroczkószentgyörgyi nemes Toroczkai, illetve a báró és gróf Thoroczkay család (ez egyazon nemesi család három ága, akik Toroczkainak és Thoroczkaynak is írták a nevüket a magyar történelemben!) egy VALÓDI TÖRTÉNELMI MAGYAR CSALÁD!

Tót az Tót marad, akkor is, ha holnaptól herceg Esterházynak hívatja magát a fogyatékos ál-mélymagyar, fasisztoid lumpenekkel, akik a követőinek "népes" táborát alkotják.

Tehát tisztázzuk: EZ A TOROCZKAI / THOROCZKAY család: [link]

Ez VALÓDI magyar család, három ággal: nemesi ág, bárói ág és grófi ág, nevüket Torockó váráról kapták, amely uradalmuk központja volt!

Ezen a képen viszont NEM a Toroczkai család látható - hanem TÓTÉK: Mihaela, Iaşiból és Lacika, a megélhetési politikus, félromán gyermekeikkel: [link]

Ember ,olyan erős Toroczkai fóbiád van hogy kezeltetni kéne.

Kit érdekel hogy megváltoztatta a nevét ,rajtad kívül?

"Az is TÉNY, hogy a Toroczkai álnevet bitorló Tót elvált a feleségétől, és ezt közleményükben összefüggésbe állították az őket ért politikai támadásokkal."

És ez elképzelhetetlen ugye?

És a Te narratívád ,amit a 21 ben hoztál össze, az azért nem feltételezés mert? :D

"Az is TÉNY, hogy Tót nagyapja egy kommunista vérbíró volt, aki több tucat halálos ítéletet hozott 1956 őseivel szemben - míg Donáth Anna nagyapja 1956 elítélt hőse volt, akit meghurcoltak Snagovban (mégis van pofájuk a mihasznáknak Donáthot kommunistázni és Tótot mentegetni)."

Megint a mihasznázás, egész komolyan égeted magad..

Talán azért kommunistázzák mert az volt: [link]

Szóval ilyen öngólt régen láttam.:)

Toroczkai is elismeri hogy a Dédnagyapja(nem is a nagyapja) mit csinált!

Nem is büszke rá!

De köze nincs hozzá!

Továbbra sem értem mi a bajod ezzel

"Az is TÉNY, hogy Tót két tánciskolába is beíratkozott, olyan szakokra, amiket - már bocsánat - de a hülye is el tud végezni (nem elméleti fizikáról, klasszikafilológiáról vagy orvosiról van szó!), de még egy kommunikáció, majd - második nekifutásra - egy mezőgazdaság diploma sem jött neki össze!"

Ez megint feltélezeés.

Nála 100xor tehetségtelenebb alakok elvégezték, úgyhogy kizárt hogy a tudásával volt baj.

Valószínű hogy igaz, hogy inkább politizált helyette, tekintve hogy több mint 20 éve teszi.

De mikor érted már meg hogy pár rosszindulatú elmén kívül senkit sem érdekel ez?

Nincs rajta fopgás,csak Te akarsz rajta látni.

Nincs titok, hazugság.

Ő maga mondja hogy a politika miatt nem végezte el.

Ez innen már csak nettó kötözködés-feltételezés a részedről megint!

Attól Ő nem lesz hülye hogy Te annak tartod.

Miért mindig ezzel jössz?

Másod nincs ugye?

Valami Fekete Győr féle hümmögő, nem tudom riport?

Ilyen nincs a tarsolyban ugye?

Pedig Fekete egyetemet végzett!

Szóval feltételezed hogy hülye, mert nem végezte el.

Újabb feltételezés pipa. :D

De hát mit várhat az ember olyantól, aki olyan értelmi szinten van ,hogy gúnynevekben kommunikál?:)

Gondolod hogy akkor majd csökken a támogatása?

Nem hinném hogy ilyen ostoba vagy .

Neked becsípődött a Toroczkai, mert veszélyesnek tartod, azért foglalkozol vele ennyit..

Csak hogy értsd mert látom nem ment át, bár lehet szándékosan érted félre.

Nem az a feltélezes hogy anno nevet változtatótt, vagy hogy elvált, és hogy nem végezte el az egyetemet ,hanem az a feltételezés hogy mindezeket azért ,és úgy tette ahogy Te állítod

És Te mindenben a legrosszabbat állítód róla.

Süt rólad a rosszindulat,a nevét is direkt gyogyós módra átköltöd.

És azt mondod Tény,közben nem is ugyan arról beszélünk!

Így Te lettél a "Bóhóczkay" ,nem Ő.. :D

2023. febr. 8. 14:40
 27/69 anonim ***** válasza:
22%

26. Nézz magadra és a hozzászólásaidra. Kemény, véreset vizelős erőlködést itt te produkálsz Bohóczkaki védelmében (mintha csak fizetne téged ezért) - és ezt az izzadságszagú, szolgalelkű megfeszülést ugyancsak heroikus fáradhatatlansággal tolod.

Valljuk be, nincs könnyű helyzeted, védenced erősen ellen dolgozik! :-)))

Próbálod kiforgatni, védhetővé tenni a szánalmas és nevetséges húzásait, ezért aztán kinlódsz is keservesen, és ÉRVEK meg TÉNYEK felsorakoztatása helyett engem minősítgetsz - és egyedül TE bocsájtkozol FELTÉTELEZÉSEKBE, velem kapcsolatban! :-))))

Elárulom: semmivel sem világíthatnál rá tűpontosabban az érveid hiányára a TÉNYEKKEL szemben.

Én semmit sem erőlködtem, pusztán leírom, felsorolom azokat a színigaz TÉNYEKET, amelyek a "Toroczkai" álnéven működő humanoid "életművét" és "munkásságát" jellemzik.

Minden igaz, amit leírtam - és ezekből a kínos tényekből a gyermek is levonhatja a maga következtetéseit.

A többi mesebeszéd, amit összehordtál. Spekuláció, feltételezgetés, szerecsenmosdatás, üres locsogás.

A tények tények maradnak, változatlanul. Ahogy Tót is Tót marad, még ha Habsburg-Lotharingiai főhercegnek is adja ki magát! :-))))

Tényleg: miért is nem Árpád-házi Szent Lászlóra változtatta egyből a nevét ez az álszent pojáca? :-))) Még a jelenleginél is viccesebb lenne! :-)))

2023. febr. 8. 17:05
 28/69 anonim ***** válasza:
4%

Amúgy én megértem, hogy a jelenlegi magyar szélsőjobb "erkölcsi" talapzatáról szemlélve a dolgot semmi vicces/problémás nincs abban, ha egy magyarkodó megélhetési politikuspojáca, akit TÓT-nak hívnak, fogja magát és felveszi egy 1241-től datálható, NYOLC ÉVSZÁZADOS, ősi nemesi család nevét, hogy magyarabbnak adja ki magát - de ugyanez normális emberek számára ugyancsak szánalmas / nevetséges dolognak tűnik.

Ha politikai gúnyregényt vagy szatírát írnék, pont ilyennek írnám meg a szélsőjobboldal vezetőjét (de olvasva túl soknak, túl rosszindulatúnak tűnne, azt mondanák: ez túl vad kitaláció!). :-))))

A bolsevik-származék TÓT (!), külföldről érkezett román migráncs feleséggel - aki megváltoztatja a nevét egy nyolcszáz éves grófi család ősi nevére, kibukik két egyetemről, de felcsap szélsőjobbos vezírnek és ebből olyan remekül megél, mint Marczy hevessen! :-))))))

Ha Bohóczkai életét mondjuk egy baloldali író megírta volna, már merénylet áldozatává vált volna a gonosz "judeobolsi" firkász, hogy ilyen dolgokat talál ki! De a legdurvább szatírát az élet maga írja - legalábbis ha Tahóczkai kezében van a töltőtoll! :-))))

2023. febr. 8. 17:16
 29/69 anonim ***** válasza:
59%

27

"26. Nézz magadra és a hozzászólásaidra. Kemény, véreset vizelős erőlködést itt te produkálsz Bohóczkaki védelmében (mintha csak fizetne téged ezért) - és ezt az izzadságszagú, szolgalelkű megfeszülést ugyancsak heroikus fáradhatatlansággal tolod."

Téged fizet valaki?

Ebből következttél tovább, szokás szerint?

Ezert vagy majd minden Toroczkais kérdés alatt ?

Engem ezzel nem bántasz meg.

Én tudom hogy teszek bele energiát.

De nem is akarom veled elhitetni hogy mennyire nem teszek bele erőfeszítést!

Nem úgy mint egyesek.. :)

"Valljuk be, nincs könnyű helyzeted, védenced erősen ellen dolgozik! :-)))"

Valjuk be, nehéz dolgom sincsen egy olyan valakivel, aki arra épít hogy béna gúnyneveket gyárt, és a saját képzelgéseit próbálja tényként eladni, és másokra tukmálni! :)

"Próbálod kiforgatni, védhetővé tenni a szánalmas és nevetséges húzásait, ezért aztán kinlódsz is keservesen, és ÉRVEK meg TÉNYEK felsorakoztatása helyett engem minősítgetsz - és egyedül TE bocsájtkozol FELTÉTELEZÉSEKBE, velem kapcsolatban! :-))))"

Nem kell semmit sem kiforgatni, és nem is tettem. De idézheted amit kiforgattam.

Én kinlodnék?

Annyit teszek mindig hogy jelzem hogy amit Te teszel azokhoz a nyilvánvaló információkhoz, amit maga Toroczkai osztott meg, azok csak a Te képzeleted szüleményei.

Ez láthatóan zavar téged

Meg az is hogy ezekből az jön le hogy némileg kezelésre szorulnál...

Te feltételezel folyamatosan.

Erre épül minden hsz ed...

"Elárulom: semmivel sem világíthatnál rá tűpontosabban az érveid hiányára a TÉNYEKKEL szemben."

Haver, neked annyi az érved hogy szerinted. Ez minden.

És ezek után Te írod ezt nekem?

Ejha, most Bohóckodsz igaz?

Innen a Bohóczkai ugye? 😄

Ja, és attól hogy nagybetűvel írod még nem lesz tény. De majd kipróbálom én is! :)

" Minden igaz, amit leírtam - és ezekből a kínos tényekből a gyermek is levonhatja a maga következtetéseit."

Hogyne volna igaz hogy nevet változtatott, hogy elvált, hogy nem fejezte be az egyetemet, és ki volt a dédapja

Ezeket Ő maga írta le rég.

Az nem igaz, és semmivel sem támasztottad alá, amit ezekre magadnak, magyarázatként gyártottál.

Na, amit Te képzeltél hozzá, és mindig a legrosszabbat, az rohadtul nem lesz tény! Akármennyiszer is írod le! :)

"A többi mesebeszéd, amit összehordtál. Spekuláció, feltételezgetés, szerecsenmosdatás, üres locsogás."

Vald be hogy most megint Bohóczkodsz, és igazából itt önkritikát gyakoroltál!

Ennyire gyenge nem lehetsz.

Szerinted ez hogy néz ki a Te " szádból" miután minden hozzászólásod arról szólt hogy spekulálsz, feltételezel ? :D

"A tények tények maradnak, változatlanul. Ahogy Tót is Tót marad, még ha Habsburg-Lotharingiai főhercegnek is adja ki magát! :-))))"

Nem haver, az a tény hogy nagyon súlyos fóbiád van!

És ez átjön rohadtul.

Onnan kezdve hogy minden róla szóló információt elkezdted a leg negatívabb írányba ferditeni, és még a sosem látott dednagyapja tetteit is számon kéred rajta!

Na, ez erős jelzés hogy baj van a toronyban!

A bugyuta gúnyneveket amiket gyártasz, meg valahogy nem akarja rajtad kívül használni senki. Talán mert nagyon kínos ez felnőtt emberektől.

Olyan mint amikor a turbó jobber folyamatosan libsibolsizik.

Senki sem veszi komolyan.

Azért hajrá, add ki magadból ha már gyógyszert nem szedsz! :D

Parancsolj Sherlock, ez egy 10 éves riportból van!

"Miért változtatta meg a nevét Tóth Lászlóról, és miért éppen Toroczkaira? Volt ilyen nevű őse?

- A leggyakoribb magyar vezetéknevek a Nagy, a Kovács és a Tóth. Csak a telefonkönyvben mintegy 60 ezer Tóth nevű magyar ember található. A leggyakoribb férfi keresztnév pedig a László (2012-ben csak csonka-Magyarországon 377 570 fő viselte, korábban még több). Ebből elég könnyű kitalálni, hogy a Tóth László az egyik leggyakoribb magyar név. Sokszor származott ebből félreértés, például a sorozáson, ahol többen is Tóth László névre hallgattunk, vagy 1998-ban, amikor a MIÉP országgyűlési képviselőjelöltje voltam, s ugyanabban a körzetben elindult egy másik Tóth László, aki elég sok szavazatot vitt el tőlem, mert a választók összezavarodtak. Egyébként ez volt az utolsó csepp a pohárban, akkor, 20 évesen döntöttem el, hogy hivatalosan is fölveszem a Toroczkai nevet, amelyet már 14 éves korom óta használtam írói névként. Egyébként, amikor az egyetemre kerültem, az újságíró iskolában a tanárunk azokat, akik tucatneveket viseltek, külön is felszólította arra, hogy vegyenek fel írói nevet, mert ilyen gyakori nevekkel nem lehet a szakmában dolgozni. Nekem erre már nem volt szükségem, az első lapoknál, ahol dolgozni kezdtem (Új Magyarország, Magyar Fórum), már Toroczkaiként ismertek. A kérdés második részére a válaszom, hogy 14 éves koromban olvastam az egyik ősöm könyvét, amely édesanyám felmenőinek egy részéről szólt, akik az erdélyi Torockóról származtak. Nagy hatást gyakorolt rám akkor ez a könyv, s ettől kezdve használtam a Toroczkai nevet, amelyet - amikor hivatalosan is felvettem - szándékosan i-vel kértem, hogy ne vádolhassanak azzal, hogy nemesíteni szerettem volna magamat. A nevem tehát elsősorban Torockó településre utal, mindazonáltal a családi legendárium szerint a torockói őseimnek volt családi kapcsolata a híres Toroczkay családdal, de ezt soha nem ellenőriztem le. Amennyire tudom, voltak ugyan főnemesi őseim is, de ugyanúgy katonák, bírók, földművesek, s talán valamennyi társadalmi réteget képviselték. Számomra ma már semmi jelentősége sincs annak, hogy ki hány kutyabőrt tud fölmutatni, hiszen az elmúlt évszázadokban már pénzért is lehetett ilyet vásárolni. Ma ugyanúgy, mint valamikor a középkorban, tettekkel kellene kiemelkedni a sorból. Vicces egyébként, hogy vannak, akik rosszindulatúan úgy állítják be ezt a névváltoztatást, mintha ez valami titokzatos dolog lenne, holott mindig is ezzel kezdtem az önéletrajzaimat"

Te, ez ismer téged! :)

"Egyik dédapja Tutsek Gusztáv Vazul, az 1956 utáni perek hírhedt bírája, aki többek között Wittner Máriát is elítélte. Hogyan vélekedik róla?

- Én magam írtam arról a 2005-ben megjelent könyvemben, hogy kb. 18 éves koromban tudtam meg, hogy ki volt az egyik dédapám, de az őszinteségemért nem elismerést, hanem a lehető legaljasabb támadásokat kaptam, különösen a tévéostrom utáni időszakban. A jobb- és a baloldal is megpróbált ezzel lejáratni, természetesen azzal a rosszindulatú csúsztatással, hogy a nagyapám volt, pedig a rágalmazók is tudják, hogy a dédnagyapám. No, de akkor elég világos lenne ugyebár, hogy nem is ismerhettem, kb. egy évtizeddel azelőtt meghalt, mielőtt én egyáltalán a világra jöttem. Ráadásul Tutsek Gusztáv Vazul még a Horthy-rendszerben, a harmincas években elhagyta a nagymamám családját, és Budapestre költözött, ahol új családot alapított. Nem volt tehát hozzá a vérségen kívül semmi köze még a nagyanyámnak sem, Tutsek Gusztáv Vazul még a gyerektartási díjat sem fizette, szegény dédnagyanyámnak be is kellett ezért perelnie. Rendkívül igazságtalan engem a dédnagyapám tettei miatt támadni, és nagyon unalmas is ezredszerre magyarázkodnom emiatt, de akkor sem tagadom le, hiszen valóban a dédnagyapám volt. Egyébként rajta kívül kiváló emberekből állt az ő családja is. Édesapja függetlenségpárti országgyűlési képviselő volt a XIX. században, édesanyja pedig a történelemben dicső szerepet játszó Szilágyi család sarja volt. Tutsek Gusztáv Vazul egyébként nem volt kommunista, a nyilas számvevőszék tagjaként is tevékenykedett, ezt éppen Wittner Máriától tudtam meg. A 2005-ös könyvemben egyébként Wittner Máriával egy interjú keretén belül közöltem, hogy ki volt a dédnagyapám, s ő akkor azt mondta, hogy „oldozd fel magad”, nem vállalhatok felelősséget a tetteiért. Egyfajta keresztként cipelem a dédnagyapám emlékét, szeretném lemosni a családunk becsületén általa ejtett foltot."

-

Parancsolj, a teljesség igénye nélkül!

Ezekhez a nyilvánvaló infokhoz gyártottál elméleteket!

Ezeket dolgoztad át a saját szád íze szerint. Mivel súlyosan Toroczkai fóbiás vagy, a végeredményt láttuk.

Nem csináltál semmi mást, és főleg nem bizonyítottál semmit!

Pedig nagyon várom a megdönthetetlen bizonyitékokat, amikkel alátámasztod végre az állitásaidat!

És az hogy odaírod nagybetűvel hogy tény, az óvoda közepső óta kevés! :D

2023. febr. 8. 23:34
 30/69 anonim ***** válasza:
38%

28

"Amúgy én megértem, hogy a jelenlegi magyar szélsőjobb "erkölcsi" talapzatáról szemlélve a dolgot semmi vicces/problémás nincs abban, ha egy magyarkodó megélhetési politikuspojáca, akit TÓT-nak hívnak, fogja magát és felveszi egy 1241-től datálható, NYOLC ÉVSZÁZADOS, ősi nemesi család nevét, hogy magyarabbnak adja ki magát - de ugyanez normális emberek számára ugyancsak szánalmas / nevetséges dolognak tűnik."

Tényleg nincs baj azzal ha valaki újságíróként, nem tucat névvel akar érvényesülni.

Főleg hogy ezt tudatta már rég mindenkivel!

Bőven a Mi Hazánk előtt tette ezt!

Senkit sem érdekel rajtad kívül, kinek a nevét vette fel. Neked kéne bizonyítani hogy nincs semmilyen köze ahoz a családhoz!

És nem lesz elég a szerintem!

"Ha politikai gúnyregényt vagy szatírát írnék, pont ilyennek írnám meg a szélsőjobboldal vezetőjét (de olvasva túl soknak, túl rosszindulatúnak tűnne, azt mondanák: ez túl vad kitaláció!). :-))))"

De hát ezt teszed! Vad dolgokat találsz ki! :)

Igaz, komolyan nem vesz senki , de Te azért próbálkozol újra és újra!

Persze tudjuk hogy nem teszel bele eröfeszitést!

Azért írtál gyorsan két hsz-t is! :)

" A bolsevik-származék TÓT (!), külföldről érkezett román migráncs feleséggel - aki megváltoztatja a nevét egy nyolcszáz éves grófi család ősi nevére, kibukik két egyetemről, de felcsap szélsőjobbos vezírnek és ebből olyan remekül megél, mint Marczy hevessen! :-))))))"

Ember, a származásat kéred számon?

Román migráncs feleség?

Náci e vagy?

Keményebben tolod mint itt bármelyik Mi Hazánkos!

Te lennél különb?

Mi van, nem vettek be a Mi Hazánkba, ez a baj? :D

" Ha Bohóczkai életét mondjuk egy baloldali író megírta volna, már merénylet áldozatává vált volna a gonosz "judeobolsi" firkász, hogy ilyen dolgokat talál ki! De a legdurvább szatírát az élet maga írja - legalábbis ha Tahóczkai kezében van a töltőtoll! :-))))"

Ebben az országban nem kell a baloldali firkászoknak félni!

Ja hogy legdurvább szatírát az élet maga írja...

Nekem meg úgy tűnik Te teszed! :)

Te, figyelj már, ha ennyire gáz a csávó, miért non stop ugyan azokkal találod be?

Névváltoztatás, válás, suli, dédapja bűne...

Nincs több?

Akkor ebben a lepusztult politikai garnitúrában Ő az egyik leghitelesebb vezető. :D

Főleg hogy az általad említett, és kifacsart, ferditett dolgok, nem is problémák, továbbra is csak feltételezel, hisz csak Te próbálod úgy beállítani mintha a saját véleményed igaz volna.

Na, mi lesz a következő nekifutás? :)

2023. febr. 9. 00:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!