Nem erősödik, hanem stagnál. Egyenlőre nem tudja, hogy mit csináljon, gondolkodik. Nyilván a forint árfolyamát rángató események mostanában nem voltak, sem pozitív sem negatív irányba. Mondjuk ma jól leértékelték a magyar gazdaságot valamelyik neves pénzügyi cégnél, azt meg szokta érezni a forint, de majd csak hétfőn tudjuk meg, hogy most is megérzi-e.
2023. jan. 21. 18:19
2/12 anonim válasza:
Mert már megint nem vetted be a gyógyszereidet.
2023. jan. 21. 18:19
3/12 anonim válasza:
Rekord szinte nőttek a magyar devizatartalékok, rengeteg külföldi tőkebefektetés érkezik Magyarországra, az ország kedvező hitelbesorolása továbbra is megvan minden hitelminősítőnél, magas lett a 2022-es gazdasági növekedés, a piacoknak tetszik a 2023-as költségvetés és a további évekre vonatkozó tervek és adott a politikai stabilitás.
2023. jan. 21. 18:24
4/12 anonim válasza:
3-as Ez süket rizsa. Mindenki tudja, hogy azért erősödött a forint, mert Brüsszel azt mondta, hogy lehet, hogy kaphatunk pénzt, ha jól viselkedünk. Lényegében a brüsszeli tárgyalások, a háború és a viktor unotrtodox politikája határozza meg az árfolyamot. A decemberihez képesti erősödést oka a brüsszeli LEHET szó, a háború stagnál, nem történik semmi különös és úgy néz ki, hogy a viktor sem baszak*dik a gazdasággal, ezért áll az árfolyam.
#3 Azt kifelejtetted, hogy mindez az elnyomó nyugati imperialista hatalmak cselszövése ellenében sikerült elérni, akik irigykednek virágzó demokráciánkra és gazdaságunkra.
2023. jan. 21. 18:31
6/12 anonim válasza:
4: Nem kamu, még a kötözködni próbáló forrásod is ezt írja:
a pénzügyi tartalékok állománya euróban ennél valóban még nem volt nagyobb
2023. jan. 21. 19:46
7/12 anonim válasza:
Miért húztátok le az egyes válaszolót? Január negyedikén pontosan ugyanannyi volt az árfolyam mint ma 21-én. Persze, + - néhány forintot kileng, de gyakorlatilag az elmúlt hetekben stagnált a forint árfolyama. Grafikont nem tudtok olvasni. :D :D
2023. jan. 21. 20:17
8/12 anonim válasza:
7-es Szerintem a lepontozók nem értik, hogy mit jelent a stagnál kifejezés.
2023. jan. 21. 20:19
9/12 anonim válasza:
Itt van, amiről beszéltem gombák. Mégis lepontoztatok.
A Fitch leértékelésre mindig meglódul az árfolyam. 392-ről indítottuk a napot, most 397-nél tart.
Írok egy objektív előrejelzést, ami mentes mindenféle politikai sallangoktól, erre lepontoztok. Mindegy, a tények engem igazolnak. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!