Toroczkai miért ágál álszent módon Bill Gates és a Google ellen amikor folyamatosan az ő eszközeiket és platformjaikat használja, hogy terjessze a politikáját?
#39: tipikus buta fidesz-mihasznákos hozzászóló vagy, mert aki a ti koalíciótokat nem kedveli az már egyből balos. Elég nagyot tévedsz, közöm nincs egyik párthoz sem, birka. :D
#40: nem az a hozzászóló vagyok, akivel eddig társalogtál. Ő majd ír a saját nevében, engem nem érdekel, hogy Toroczkai vagy Tót vagy Semmirekellő a neve, az érdekel, hogy mit csinál.
"Ők hozták össze a történelmi 2/3 ot"
Erre annyit reagálnék, hogy semmilyen történelmi 2/3 nem volt. Várható volt a fidesz győzelme, arra volt csak esélyük a balosoknak, hogy a 2/3-dot megszüntessék. Nyilván inkompetencia miatt nem sikerült. Meg persze ehhez hozzájárult az is, hogy Fletó még mindig középpontban van és sajnos a sok butyutát lehet vele riogatni. De az remélem világos, hogy nem lehet összeadni azokat a szavazat számokat, amelyeket a pártok külön-külön kaptak volna.
Nem tudom mit véditek a mihasznák mozgalmat, azt gondoljátok, hogy ők valóban bármilyen alternatíva...közben meg egy k*rva nagy égés az egész, amit és ahogy csinálnak. Még ha nem is a fidesz szekerét tolnák, akkor sem lenne esélyük, mert ahogy mondtad, a fidesz lecsapna rájuk, ahogy anno a Jobbikra is. De ilyen veszély nem fenyegeti a fideszt, mert max. 6-800 ezer "ősmagyar" bunkón kívül nem fog soha rájuk szavazni több ember. Értelmes meg eddig sem tette.
Amiért a fidesz szekerét tolják az pont az egyik a vármegye (részben ez is a saját h*lye ötletük), a másik az általuk benyögött de a fidesz átvette és törvénybe iktatta szívhang r*hadvány. Meg ilyen apróságok. Parlamenti közvetítéseket, főleg szavazásos napokon ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe, ha az IQ szintetek megüti a maroknyi szárított lepke a sivatagi homokviharban szintjét, akkor le fog esni a tantusz. Ha nem, akkor majd jöttök ide vissza acsarkodni és úgy védeni a mihasznákat, mintha az életetek múlna rajta. :D
# 37 Ne idegeskedj, Mihi, nem mindenki egy távirányítható droid, mint Bohóczkay mihaszna hívei. Értem, hogy nálatok parancsra mennek a dolgok, mucika, de én egy normális, szabadságszerető közegben nőttem fel, Erdélyben szocializálódtam, nem tudok mit kezdeni a fasisztoid köldöknéző logikával, bocseszmocsesz. Ettől függetlenül én pontosan a kérdésedre válaszoltam, és BEIDÉZTEM, SZÓ SZERINT azt a szövegrészt, amiben a nemesi nevet bitorló lóf@xjóska SENKI, megélhetési politikus azt nyilatkozza, hogy szerinte semmit nem ér a magyar nemesség, mert az elmúlt évszázadokban a nemesi címeket vásárolták. Beidézted már te is, én is vagy kétszer, SZÓ SZERINT, hadd ne kelljen újra és újra beidézni ugyanazt az erkölcstelen marhaságot, amit ez a x@ralak állít a nemességről általánosítva. ROSSZABB MINT A BOLSEVIK ŐSEI, mert azok legalább nem hasonultak meg.
Tulajdonképpen Bohóckai nagypapikája egyenesebb ember volt a dédunokánál, mert rühellte ugyan a nemeseket és a magyarokat is, általában (akár a kis dédunoka), de legalább nem vette fel a neveiket!
Ha Tót-grószpapi legalább nyíltan halálra ítélte őket, ugyanabból a földtúró, bukott, tanulatlan, lumpenproli frusztációból fakadóan, az legalább őszinte dolog volt.
A frusztrált dédunoka ugyanezt a frusztrációt már úgy oldja fel, hogy ellopja a nevüket és őket vádolja azzal, hogy pénzért vásárolták a nemesi címeiket.
Őszintén mondom, tisztább, egyenesebb és őszintébb frusztráció a proletariátus vérbírójaként legyilkolni a magyar nemességet, internacionálét énekelgetve, mint eljátszani a "nagymagyart", lopott álnéven és közben egyetlen mondatban is ötször ellentmondani önmagunknak, mint Bohóckai: "nem vettem fel nemesi nevet, mert nem y-nal írom - felvettem nemesi nevet, de ez nem érdekel, mert nem számít - a nemesek pénzért vásárolták a címeiket."
Ez a nulla senki Bohóckai tisztán leírja: "semmi jelentősége sincs annak, hogy ki hány kutyabőrt tud fölmutatni, hiszen az elmúlt évszázadokban már pénzért is lehetett ilyet vásárolni" - és te nyolcadjára is megkérdezed, hogy hol írja, hogy semmi jelentősége nincs annak, ki hány kutyabőrt tud felmutatni, mert pénzért lehetett vásárolni a kutyabőröket...
Értem, hogy a magyarországi közoktatás színvonala a funkcionális analfabetizmus szintjén tanyázik (szerencsére én Erdélyben tanultam magyarul!) és egy szövegnek már a denotátumait sem értitek, nemhogy a konnotátumait és a szubtextusát, de ez a szöveg bizony arról szól, hogy a nemesség nem számít, mert azt pénzért vették - ezért, ő, aki pénzért vette a nevét, teljesen legitim módon aggatja magára egy valódi nemesi család nevét.
Ja, és mégvalami: attól mert nyolcszor rámsütöd, hogy én vagyok Bohóckai, még nem leszek az. Az alulképzett, félművelt, lumpen brancsotokban ez lehet, hogy működik így, és őszintén, így is képzelem az "eszmecsréiteket" ("Csúnya vagy!" - "Inkább te vagy csúnya+"), a speciális óvodák színvonalán, de annyit megsúgok: ha minimálisan is értelmes módon akarsz "győzni" egy "vitában" (pláne a tények ellen!), akkor picikét erőltesd meg azt a kis szürkeállományodat, és találj ki pl. egy saját, szellemes jelzőt. Nem nagy dolog, tényleg, én a Bohóckain nem is kondolkoztam, csak kipattant (egy bohóc, aki álnevet vásárol, éééérted).
Szóval egy minimális kreativitás, na. Ha már tények nem igazolnak és érvelni is képtelen vagy, legalább valami saját kútfőből származó szellemesség, érted...
De nem kárhoztatlak. Bohóckaki híveként valszeg nem telik többre...
41
Dehogy vagy Te más.
Már az első "új" hsz ed ben nem tudtál elmenni a Toroczkai névváltoztatáa mellet. Már csak oda szúrtad hogy bitorolja valaki nevét! :)
Egy szerencsétlen játssza ezt a mihasznas óvodás játékot.
Majd jól bebizonyitod hogy nem az vagy, jön majd a Bohoczkai éned is nem soká. :D
De akkor játszunk!
Kezdjük ott hogy Te hova pozicionálnád magad?
Bal oldal?
Kutyák?
Fideszes nem vagy gondolom, Mi Hazánkos sem, hisz épp lebirkáztad, hülyézted az összeset.Igen haladó módon!
Jaj kinél is láttam ilyet... :)
Esetleg párt nélküli okoskodó?
Aprilisban azért x et tettél valahova?
"Erre annyit reagálnék, hogy semmilyen történelmi 2/3 nem volt. Várható volt a fidesz győzelme, arra volt csak esélyük a balosoknak, hogy a 2/3-dot megszüntessék. Nyilván inkompetencia miatt nem sikerült."
Dehogynem ha azt nézzük hogy a raikalisoknak lett új pártja, nem kellet a Fideszre szavazni, és hát ellenzéki párt együtt indult a Fidesz ellen.
És erősebb 2/3 lett mint előtte.
Ezek kár vitázni is.
Mitől ne volna ez történelmi bukta?
" Meg persze ehhez hozzájárult az is, hogy Fletó még mindig középpontban van és sajnos a sok butyutát lehet vele riogatni"
Feritol mit vársz?
Látom bírod.
Aki már szakdolgozatában plagizált? Nem úgy mint Toroczkai aki nyíltan elmondja mit végzet el, és mit nem, vagy milyen néven anyakonyvezték, hanem sunyin hazudva.
Ahogy kormányzott is...
"De az remélem világos, hogy nem lehet összeadni azokat a szavazat számokat, amelyeket a pártok külön-külön kaptak volna."
Miért ne lehetne? Ők maguk adtak össze, mikor egyben indultak.
De igazad van, a párbeszéd, az lmp, és talán az MSZP is parlamenten kívüli párt volna, ha nem állnak össze! Mostmár a jobbik is!
" Nem tudom mit véditek a mihasznák mozgalmat, azt gondoljátok, hogy ők valóban bármilyen alternatíva...közben meg egy k*rva nagy égés az egész, amit és ahogy csinálnak."
Aha, nyilván
Ha Te mondod! :D
Nekem az is szimpatikus ahogy kíálnak a szorványban elő magyarokért.
Erdélyben jártam párszor
Szeretem az ottani magyarokat is.
Az egyesült ellenzék meg románnak tartja őket...
Toroczkai rengeteg videót tölt fel, mikor mit csinál
Kicsit sem ciki.
Kezd el nézni.
Nem véletlenül gyarapszik a követő tábora.
"Még ha nem is a fidesz szekerét tolnák, akkor sem lenne esélyük, mert ahogy mondtad, a fidesz lecsapna rájuk, ahogy anno a Jobbikra is"
Nem tolják. És reális amit írsz.
Annyi hogy ciki fideszesnek lenni.
Viszont onnan van hova kiábrándulni már.
Feri, és Marki Zay tett érte hogy ode ne szédüljön egy se. Hasonló, le kezelő stílus kell csak hozzá, mint a Tiéd..
Mwgkatjuk pár év múlva hova növekszik a párt. Lehet megreked 20% körül. Ha nem, akkor azon dől el minden , hogy melyik oldalról, hányan érkeznek oda!
Becslésekbe nem bocsájtkoznék.
"De ilyen veszély nem fenyegeti a fideszt, mert max. 6-800 ezer "ősmagyar" bunkón kívül nem fog soha rájuk szavazni több ember. Értelmes meg eddig sem tette."
Milyen szépen fogalmazol.
Kedves srác vagy... :)
Pedig állítólag nem beszéltünk, így haragudni sem haragudhatsz rám...
Akkor most vagy Te vagy a Bohóczkaki, vagy helyből ekkora paraszt vagy.
Melyik legyen? :D
Látom ebből így normális kommunikáció nem igen lesz... :)
"Amiért a fidesz szekerét tolják az pont az egyik a vármegye (részben ez is a saját h*lye ötletük), a másik az általuk benyögött de a fidesz átvette és törvénybe iktatta szívhang r*hadvány"
A vármegyét értem is meg nem is.
Értem, mert Toroczkai alapította a 64 vármegyét, de nem értem, mert feleslegesnek tartottam, és rossz időzítésnak
A szívhang az okés.
Ha már úgy döntött hogy kuka magzat, hallgassa csak meg..
Ettől még nincs korlátozva..
"Meg ilyen apróságok. Parlamenti közvetítéseket, főleg szavazásos napokon ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe, ha az IQ szintetek megüti a maroknyi szárított lepke a sivatagi homokviharban szintjét, akkor le fog esni a tantusz. Ha nem, akkor majd jöttök ide vissza acsarkodni és úgy védeni a mihasznákat, mintha az életetek múlna rajta. :D"
Újabb sértegetés.
Neked valaki elrontotta a napodat mostanában ..:D
Na, mesélj.
Akkor sorold szépen mit kellett volna észre venni?
Majd én is mutatom Te mit nem vettél észre!
44
Ja,most csatlakoztál be.
Nyílván.
Hiszünk neked hisz mindent megtettél hogy objektíven, és kulturáltan vitáz!:D
Kicsit sem hasonló szavakat használsz mit aki állítólag nem vagy! :D
Szóval az a ciki ha a szutyok Fidesz, és a legalább ugyanolyan szutyok másik tömb helyett valaki mást választ!
És úgy érzed hogy neked, aki mihasznákosozik, ősmagyarozik,szárított lepkézik, (pedig még csak most jöttél) :))
Szóval ezek után neked kell eldönteni mi a ciki, és ki a vicc!
Logikus! :D
Rég el kellett volna már az összeset számoltatni. Egytől egyig.
Még mindig nem értem, attól, hogy valaki nem kíváncsi a jobboldali hazudozásra, inkompetenciára meg miegyéb, miért következik belőle az, hogy baloldali? :D
Erről a h*lyeségről le kéne már szokni.
Pártállástól függetlenül megnéztem a mihasznák videói közül párat, hát van baj agyban. Van néha 1-2 jó ötletük de abból úgy sem lesz semmi. Benéztem a parlamenti közvetítésekbe, hát mit ad isten, együtt szavaznak a magyarok jóléte, erkölcse stb. ellen a fidesszel. Nagy a bólogatás.
Nyilván az olyan együgyűeknek, mint a szavazóik, azt kell mutatni, hogy igen, ők a harmadik út meg ők mások. Agyműködés itt meg is áll a mihasznák szavazóinál, szóval amikor olyat mondasz, hogy a gondolkodást hagyjuk rátok, akkor kössz, kihagynám.
Van már így is elég agyhalott narancsos, akik miatt szívunk (részben, másik részben a politikai paletta miatt), nincs szükség még több agymosott mihasznára.
Tudom, tudom, nehéz ezt elfogadni, de majd idővel talán megjön a kiábrándulás aztán két sírás közepette rájössz, hogy g*cibuta voltál.
# 38 Teljesen igazad van, és szerintem is az a fő baj Bohóckaiékkal, amit a gyakorlatban művelnek és hirdetnek. Én csak azért akadtam ennyire bele a nevébe, mert ez tipikusan példázza a jellem(telenség)ét ennek az álnéven futó álellenzékinek.
És mert erdélyi vagyok. Ez a családnév nálunkfelé jelent valamit - és kifejezetten hergeli az embert, hogy egy ilyen lóf@szjóska senkire asszociálnak a mai táposok, amikor meghallják ezt a családnevet... Ma már a Toroczkai családnév nem a tatárral, törökkel is hősiesen küzdő, igaz erdélyi magyar emberek generációit fémjelzi, hanem egy degenáricót: egy megélhetési politikust, Tótot, aki moldvai románokkal keveredik... és ő a nagymagyar! És még ő vádolja a nemesi rangjaik, címeik megvásárlásával azokat, akiknek ellopta a nevét!
Ő esetleg Toroțcai lehetne, vagy Trascăianu, de nem a nemzetes Toroczkai család nevének bitorlója!
Itt vannak emberek, akik asszimilációs nyomás alatt is ellenállnak a keveredésnek, miközben egy übermagyar senki veri a mellét nagymagyarként! :-)))
Értem, hogy nektek ez mellékes, letojjátok a történelmet és az magyarság igazi megmaradásának kérdéskörét, de ez innen nézve nem olyan vicces. Az én apám - igaz, az egy valódi magyar ember volt, akitől gyönyörű nevet örököltem! - akkor is szíjat hasított volna a derekamból, ha az őseim nevét elhagyom, meg akkor is, ha Moldvából hozok szőröstalpú feleséget. Annak ellenére, hogy a románokkal amúgy jóban volt magánéletében - de a keveredést nem tűrte volna el - igaz, nem is csináltam volna!
Nulla Károly azonban úgy nagymagyar, hogy még a családnevét is lopta!
De amúgy igazad van: objektíve nem ez a fő baj vele, hanem az, amit "politikusként" művel.
# 40 Értem, hogy idegrángásod van, ha a meghasonlott megélhetési politikust kritizálják, akinek a szektás híve vagy - DE NEM ÉN VOLTAM a 38. hozzászóló.
Bármilyen hihetetlen, egynél mindenképpen TÖBB értelmes magyar ember létezik a bolygón, és az ilyeneknek általában bajuk van az álszent, hazug, képmutatóm farizeussággal.
De biztosíthatlak: nekem továbbra is problémám van azzal, hogy Tót hamisított magának egy történelmi családnevet.
A 38-assal egyetértek ugyan, de számomra a névlopás is probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!