Mit szóltok hozzá hogy a rovar alapú élelmiszereket külön polcra akarja pakoltatni a fidesz? Akkor most a pickszalámi, milka csokik, és az erőspista egy polcon lesz?
Csak úgy megkérdezem:
Tudod hogy hogyan készül a tejföl, túró, vagy a sajt? XD
Ha elmesélném, szerintem az életben nem ennél többet egyiket sem.
Lipsik, most tényleg ez a legnagyobb bajotok?! Inkább azon dolgozzatok, hogy Gyurcsányt megszerettessétek az átlag magyarral, hogy végre választást tudjatok nyerni...! Sok sikert!
Aki szárított csótányt akar enni, az majd elfárad a rovarpulthoz, és vesz magának.
Ugyanúgy van húspult és halpult is külön, az miért nem zavart titeket?!
Majd ha külön kasszánál kell fizetniük a félmeztelen transz sárkányoknak, na akkor lehet háborogni...
Eddig is általában külön polcon lehettek, mivel a boltok ha megfigyeled, a különböző terméktípusokat külön polcra teszik már nagyon régóta. A polcokat is nagyobb blokkokba szervezik.
Aki jár vásárolni normális boltba, az ezt a szervezettséget eddig is láthatta.
Ezért ezt sem sok értelme van külön szabályként beiktatni. Ez legfeljebb egy új beszédtéma, amivel lehet foglalkozni a nagyobbb gondok helyett.
Most attól tekintsünk el, hogy a gyártási folyamat során belekerülhetnek-e a termékekbe nem odavaló látogatók, termékkóstolók (rovarok, rágcsálók), de ha igen, az nagyobb gond, mert ott már minőségi, higiéniai problémák vannak.
"Mit szóltok hozzá hogy a rovar alapú élelmiszereket külön polcra akarja pakoltatni a fidesz?"
Pakolja. Ez csak egy újabb gumicsont. És a Fidesznek az a célja, hogy a magadfajta hőbörgők rácuppanjanak erre a hülyeségre. Gratulálok, hasznos vagy a rendszer számára.
1) Eleve nem is rakná senki egy polcra
2) Létezik az úgynevezett élelmiszerkönyv, az pontosan leírja, mikor lehet valamit az adott néven hívni. Pl egy vegán tejfölre nem írhatod rá, hogy tejföl. Ezért vannak mindenféle új nevek, hogy vegföl stb.
Ugyanígy nem írhatod rá egy rovarból készült valamire, hogy X. A nevéből mindenki látni fogja, hogy ez nem sima izé, hanem valami más.
#8 - Valamekkora szennyeződés mindig van, ezért adnak meg határértékeket. Olyan gyártási, higiéniai előírásokat kell minden gyártónak bevezetni, hogy határérték alatt maradjon.
Sehol nem követelik meg a 0 szintet, az életszerűtlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!