Azok válaszoljanak akiket zavar! Mi zavar abban, hogy az EU engedélyezte a tücsköket, mint élelmiszert?
Figyelt kérdés
Tényleg, ha kérhetem, aki csak fúj a másik oldalra, az ne szóljon hozzá. Alsóhangon 2-3 ember van itt, akit tudom, hogy zavar, hisz most tettek ki kérdést erről. Aki csak fikázni jön, az menjen tovább.
Tehát mi a gondotok azzal, hogy engedélyezték az élelmiszer-tücksöt?
2022. febr. 11. 16:02
1/7 anonim válasza:
Engem leginkább az zavar, hogy a magyarok többsége alapvetően hülye. Például a tücskökről tesz fel kérdést az EU kapcsán. A másik tényleg totálisan Barom része pedig bekapja a horgot, és azt hiszi, ez az európai eszme.
2/7 anonim válasza:
Egyszerűen számunkra idegen a rovarok fogyasztás. Az viszont nyilván teljesen hülyeség, ha valaki úgy tesz, mintha most kötelező dolog lenne, vagy holnap megjelenne a Tescoban a sült tücsök.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát számomra speciel a britek ecetes chipsjénél kevés undorítóbb dolog van:D Lehet a franciák csigája sem túl guszta, de amikor ott voltam, akárhogy kerestem, nem tudtam hozzájutni, szóval arról nem tudok nyilatkozni.
2022. febr. 11. 16:12
4/7 anonim válasza:
pedig az ecetes chips es a csiga is finomak
5/7 anonim válasza:
Pedig a csiga hazánkban is gyakran fogyasztott étel volt régebben. Nem véletlen az éticsiga elnevezés.
6/7 A kérdező kommentje:
A tücsök-chips sem rossz amúgy. Kicsit szokatlan, de nem rossz, nekem jobban bejön mint az ecetes:D
NODE mi a gond azzal, hogy engedélyezték? Hát kötelezővé nem tették ugye, és hát van még engedélyezve egy-két étel amit nem mindneki szeret.
2022. febr. 11. 20:06
7/7 anonim válasza:
engem nem erdekel. eddig is hozza lehetett jutni konzerv bogarakhoz. most gondolom konnyebb lesz. ami mondjuk engem nem zavar, szivesen kiprobalnam oket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!