Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos, hogy jó ötlet egy...

Biztos, hogy jó ötlet egy elsivatagosodott városba építeni akkugyárat, ha egyetlen égő autó eloltásához is ennyi víz kell?

Figyelt kérdés

Mi lesz, ha egy akkumulátorokkal teli részleg gyullad ki?

[link]

2023. jan. 31. 15:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
#10 XD. Ennyi erővel minek tűzoltóság? Hiszen egyszer minden elalszik magától. Igaz hogy csak a nyári konyha égett ki, majd ha az utca utolsó háza is leégett kialiszik magától :)
2023. jan. 31. 17:25
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Az akkugyár ivóvíz igénye 3.000 m3 lesz naponta, Debrecen város vízigénye napi 40.000 m3, de a vízmű évszaktól függően napi 60.000-100.000 m3-t tud biztosítani. Nem ettől lesz vízhiány a környéken.
2023. jan. 31. 17:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Ilyen nagyobb üzemeknél kötelezően létesítenek nyílt színi csapadékvíz tározó(ka)t, amik a tűzoltóvíz szerepét is ellátják, hogy a csőrendszerből kevesebb ivóvizet használjanak oltáskor.
2023. jan. 31. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
8: Hazugság, eleve döntő többségében szennyvizet fog használni a gyár.
2023. jan. 31. 17:44
 15/20 A kérdező kommentje:
Na, örülök a válaszoknak, köszönöm. 10 év múlva (bár reménykedem, hogy addig már én nem élek) visszatérünk a dologra, meglátjuk, milyen lesz az élet Debrecenben. Köszönöm a válaszokat, én nagyon örülnék, ha azoknak lenne igazuk, akik szerint ez jó lesz Debrecennek, illetve egészségesen, boldogan élhetnek majd gyerekeim és unokáim ebben a városban. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen borúlátó, talán mert túl sok rosszat tapasztaltam már hosszú életem folyamán.
2023. febr. 1. 08:04
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
A levegő, az ivóvíz, az ételek tele vannak mikroműanyagokkal melyeknek az emberre gyakorolt hatásai ma még ismeretlenek. Én nem feltétlen az akkugyár miatt aggódnék.
2023. febr. 1. 08:08
 17/20 A kérdező kommentje:

1-es, ezt épp most találtam:

[link]

2023. febr. 1. 14:22
 18/20 anonim ***** válasza:

tegnap 15:22

Mindegy, csak az elsivatagosodás kifejezés kicsit pontatlan volt. Az az 5-10Ak-s homokon látszódni vélő jelenség. Ahogy én hallottam a hírekben ott pont az a baj, azt nehezményezik még sokan, hogy nagyon jó földekre akarják felhúzni a gyárat (nem az ilyen max. erdőnek való homokra).

2023. febr. 1. 18:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha a paraszt szánt a traktorral és beteríti a falut a por, az a baj, ha trágyázzák a szántót és fuldoklik mindenki a szarszagtól, az is baj, ha begyepesítik az egészet, az sem jó. Nem érdemeltek ti semmit, le kéne dózerolni Debrecent a térképről.
2023. febr. 1. 19:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Már ezek is kikupálódott városi parasztok,mint a 'pöstiek'.
2023. febr. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!