Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon mi fog történni Orbán után?

Felhasznalo0780 kérdése:

Vajon mi fog történni Orbán után?

Figyelt kérdés

Azt hiszem az teljesen világos, hogy Orbán Viktor addig marad a miniszterelnök, amíg ő akarja. Lehet rosszul gondolom, de szerintem az egyetlen releváns kérdés az lehet, hogy mi lesz utána, legyen ez 8 vagy 20 év múlva. Erre olvasnék szívesen elképzeléseket, kíváncsi vagyok véleményekre.

Szerintem körülbelül az a szcenárió elképzelhető, hogy a halála után, vagy ha már annyira öreg lesz, hogy egyszerűen nem fogja bírni, valamelyik erős ember - Lázár, Szíjjártó pl. - átveszi a hatalmat, de nyilván lehet tévedek.

A jövőbe természetesen nem lehet látni, pusztán elképzelésekre vagyok kíváncsi.

Hálás köszönetem annak, aki megosztja, szép napot kívánok!

2022. dec. 27. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Remélem méltó örököse lesz.
2022. dec. 27. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
10-15 év múlva Magyarország megszűnik létezni, mert addigra a cigányok elegen lesznek ahhoz, hogy kiirtsanak vagy elüldözzenek innen minden embert.
2022. dec. 27. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Kijelöli az utódját aki tovább folytatja a politikáját más alternatíva nem képzelhető el.
2022. dec. 27. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Visszavonul, akár Merkel. Hogy kié lesz a hatalom, az meg a választópolgároktól függ.
2022. dec. 27. 15:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Nyilván a választópolgároktól függ, de lesz-e vajon bárkinek elég erőforrása (akár társadalmi, akár anyagi) egy győzelemhez egy fideszes diadochoson kívül? Nem tudom egyszerűen elhinni, hogy létrejöhet egy potens ellenzéki párt, amelyik akár csak egyszerű győzelmet is tud aratni a fidesz + persze gyurcsányék felett.
2022. dec. 27. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha Orbán ilyen olyan módon elkerül a posztjáról akkor úgy fogja intézni hogyha övé tovább nem lehet a hatalom, ne lehessen senkié sem! Jó úton halad hogy tönkre vágjon mindent mire nyugdíjba vonul!
2022. dec. 27. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Komor kábelfüst takarja a napot.
2022. dec. 28. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!