Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van Tiszavasvárin, ami...

Mi van Tiszavasvárin, ami miatt sikerült felnyílni az emberek szemének?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná esetleg, hogy miért kérdeztem: Tiszavasvárin a jobbikos lesz a polgármester és a közgyűlésben is jobbikos többség lett.

Hogyan sikerülhetett, mit történt ott?

2010. okt. 3. 23:30
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy tiszavasváriak is írtak, köszönöm a válaszokat. Amúgy félreértés ne essék, nem azért kérdeztem, mert úgy gondoltam, hogy Tiszavasvári egy putri, vagy ilyesmi :) Sőt, minden tiszteletem az ott élőké.
2010. okt. 4. 21:38
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert sok a cigány, és nem a jóféle...

Hencidában (ali nem ismerné Hajdú megyében, ott is iszonyú rossz a helyzet, a falu több, mint fele cigány) is a Jobbik nyert

Erre Szabolcs megye környékén több helyen kellett volna Jobbik, én bízok bennük, mert a többi nem csinált semmit. Este az utcán már nem mernék egyedül végigmenni, pedig ahol én lakok nincs is annyi roma, de épp elég. Volt 1-2 szerencsétlen helyzetem velük, pedig nem én kötöttem beléjük. Itt nem indult Jobbikus, pedig nem ártott volna. A Fideszesek erre meg pont őket támogatják, így csak egyre bátrabbak. Úgy járnak-kelnek a szekérrel, az út közepén, mint valami kiskirályok. Köpködnek, ordibálnak, és, mint mondtam a községben kb 12 család van eddig, de költöztetik idefele a rokonságot is.

2010. okt. 5. 10:26
 33/36 A kérdező kommentje:
Remélem, példát tudnak majd mutatni, és híre megy a országban. Akkor már nem mondhatja majd senki sem azt, hogy a Jobbik nem járható út.
2010. okt. 5. 11:28
 34/36 anonim válasza:

Kedves kommentelők!

Azért ne írjuk már le Tiszavasvárit mint valami hatalmas gettót... nem azért nyert a jobbik, mert mindenki rasszista, azért nyert, mert a Tiszavasvári emberek többsége nem tudja ép ésszel felfogni, hogy talán haladna is az a kicsiny városka 1ről a 2re, ha egyszer kormánypárti lenne a polgármester. Mindemellett végig sem gondolják, h milyen irreális ígéreteket kaptak a jobbiktól. Szomorú, hogy mindent benyal a többség, mert az szerintük szentírás. lol

kíváncsian várom a 4 év múlva elkészült "Mintavárost" és tényleg remélem, h nem elrettentő példa lesz, sok fontos ember él ott, akikért aggódok, reménykedek.

Nem vagyok anyuka, fiatal vagyok, lázadó, és nem jobbikos. Sokan vagyunk így, csak nem akkora a pofánk... Ezt érdemes szem előtt tartani! :D

2010. nov. 30. 15:17
 35/36 anonim ***** válasza:
[link] utólsó másfél perc különösen érdekes de nézzétek végig
2010. dec. 19. 18:06
 36/36 anonim ***** válasza:
2010. dec. 19. 18:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!