Én Tiszavasváriban élek és engem is tanított Szögi Lajos tanár úr. Amúgy meg azért van itt ennyire jobbik mert rohadt sok cigány van itt és ezek ilyen agresszív állatok beszólsz nekik egyből nekedesnek sétálsz az utcán azért is odaszólnak valamit. Büdösek, ostobák, neveletlenek, beilleszkedni képtelenek. Amúgy meg nagyon nagy létszámmal fordulnak elő nagymagyar, hortysta-stb azoknak az apja is hasonló beállítottságú. aki anno mszp-s volt az most jobbikra szavazott. Meg van itt valami közmunka is amit a cigányok csinálnak az is valami vicc ott ülnek egész nap nem dolgozik senki. pl a gimnáziumnak a kerítését 2 hónap alatt húzták fel kb 40m.
Szóval itt a cigányok 98%-át méltán lehet utáni és utáljuk is.
2010. okt. 4. 13:02
22/36 anonim válasza:
Kedves Anyuka! Máris költözzön oda és ne irigykedjen! Persze vigye a családot is. Ennyivel is kevesebb....
2010. okt. 4. 13:24
23/36 anonim válasza:
13.24
Inkább te költözz ide, lehetőleg a széles útra, vagy a Büdszentmihályi részre, de este 9 után ne menj az utcára egyedül, mert megölnek.
2010. okt. 4. 13:28
24/36 anonim válasza:
Az anyuka vagyok. Hát nem gondoltam, hogy ennyi rosszat fogok kapni. Szívesen elköltöznék Tiszavasváriba, csak ugye mindez pénzkérdés. A fidesz ugyanazt fogja csinálni, mint az mszp, egyik kutya másik eb. Többek között azért írtam, hogy anyuka, mert a jobbikot, mindig azonosítják ilyen-olyan emberekkel, én nem érzem annak magam. Egyébként én egy olyan városban élek, ahol elég nagy a bűnözés, a férjem rendőr és tudom miről beszélek. Egyébként az itt beszóló sok tudatlan válaszára nagy ívben teszek! És tessék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 4. 15:43
25/36 anonim válasza:
És akkor is: Hajrá JOBBIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 4. 15:43
26/36 anonim válasza:
Kedves 12:33-as minősít a százalékod....
2010. okt. 4. 15:47
27/36 anonim válasza:
amúgy meg nem kell azt hinni hogy, olyan itt mint a kőkorba vagy valami. Van néhány szép tér meg park ahol jól lehet beszélgetni. Az éjszakai élet is elég jó. amúgy Hajdúnánásról is nagyon sokat átjárnak, a Gimnázium is kifejezetten jó, kézi csapat is van. Jó ezek nem túl luxus dolgok de azért itt is el lehet lenni és lehet élni.
2010. okt. 4. 16:08
28/36 anonim válasza:
"Kedves Anyuka! Máris költözzön oda és ne irigykedjen! Persze vigye a családot is. Ennyivel is kevesebb...."
Na az ilyen válaszadókat kellene kitiltatni innen! Szánalmas...
2010. okt. 4. 16:11
29/36 anonim válasza:
aki mondja:-)))
2010. okt. 4. 17:44
30/36 anonim válasza:
Úgy látom innen lépni kell, mert rengeteg a bunkó ember, aki nem tudja elviselni, ha másnak más a véleménye. Nem csak a FIDESZ és az MSZP létezik. Na csá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!