Mi van Tiszavasvárin, ami miatt sikerült felnyílni az emberek szemének?
Aki nem tudná esetleg, hogy miért kérdeztem: Tiszavasvárin a jobbikos lesz a polgármester és a közgyűlésben is jobbikos többség lett.
Hogyan sikerülhetett, mit történt ott?
23.32-es
Milyen jogon rasszistázod le Tiszavasvári lakosságát? Tisztában vagy egyáltalán ezzel a fogalommal? Én pl. kikérem magamnak, hogy rasszistának titulálj. Én is Tiszavasváriban lakok, és a Jobbikra szavaztam, akor énis rasszistafasiszta antiszemita lettem?????
Nagyon örülök, hogy Tiszavasvárin sikerült felébredniük az embereknek!
Kiskunfélegyházán is nagyon szép eredményeket ért el a Jobbik, igaz, hogy nem sikerült győzni, de én továbbra is azt mondom, hogy lassú víz partot mos! Csak így tovább, ne adjuk fel :)
Eljön még a szebb jövő!
Ezek szerint ők már felébredtek! Máshol is megtörténhetne már! Hajrá jobbik!!!! Egy jobbikos, kétgyermekes anyuka!!!!
Szerintem te alszol baromi mély álomban. Mellesleg minek a második mondatod után a felkiáltójel? Ráadásul ennyi. Felkiáltassz, hogy anyuka vagy? Esetleg felszólítod magad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!