Ha tehetnék, ők is ezt csinálnák. Kína vajon szívjóságból terjeszkedik Afrikában, meg a Közel-Keleten? Egyébként meg az araboknak is sokkal jobb lett volna, ha elfogadják a nyugati életmódokat, meg az afrikaiaknak is. De olyan primitívek, hogy inkább élnek a mocskukban.
31
Amit írsz, az színtiszta sovinizmus. Ha a Nyugat terjeszkedik, az mindig a leigázottak előnyére vált szerinted. Ez marhára nem így van. Most mondjam azt, hogy a japánokhoz képest meg a nyugatiak élnek úgy, mint a disznók?
"Egyébként meg az araboknak is sokkal jobb lett volna, ha elfogadják a nyugati életmódokat, meg az afrikaiaknak is. De olyan primitívek, hogy inkább élnek a mocskukban."
Hát ha valamit ugy hoznak nekik hogy lővik a népet, pusztitjék a kulturát, zsákmányolnak, is egy csomo zsarnokot (Pl, Szaudi királyi ház) meg egy csomo konfliktust hagynak hátra (Pl, ez a nagysándori terület választás indiával és pakisztánnal) akkor azért itt nem a primitvség az ami ellenzi velűk a nyugati élet modot. Plusz nyugati életmod nélkül is voltak, is vannak jóléti országok.
Amugy meg, a legtöbben nem a saját mocskukban, hanem a gyarmatositásbol maradt mocskuk, vagy a hideghábórubol származó orosz és amerikai mocsokban vannak.
33.-as. Pontosan!
A náci kurucon olvastam ilyen gyarmatosito mosdató dumákat, is én még balosnak gondoltam...
De ilyen alapon minden hóditás és elnyomás rendben van ha közben tanulnak tölünk valamit még akkor is, ha nem is ugy hogy mi tanitottuk, hanem ugy hog meg figyelték amig a lábunk alatt voltak.
Dehát akkor végsősoron még az oroszok hóditásával is csak annyi lehetne a bajunk hogy nem mi hóditunk.
Azért legyen már valami erkölcsünk ember!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!