20
Nem is tudom, hogy ki nyerjen...a nyakig korrupt ukrán barbár, vagy a nyakig korrupt barbár orosz? Mit szeretnél kérdező? Melyik fél nyerjen?
Én speciel azt szeretném, ha Ukrajna nyugat és magyarpárti ütköző zóna lenne Oroszország és az EU meg Magyarország között.
Ez egy 10/10-es válasz volt.
"De ugye azt vágod, hogy egy háborút nem szoktak x-re játszani, valamilyen eredménye lesz. Tehát, hiába nem akartok se ukrán, se orosz győzelmet, az egyik nyerni fog, előbb vagy utóbb."
Azt vágod hogy az "eredményt nem akarok" alatt azt értem hogy ne tölem függjőn, meg azt hogy nekem egyik gyözelme sem érdekem?
22
Csak azért kérdezem (szigorúan az egyenlőség jegyében), hogy az egész világon csak a Nyugatnak lehetnek ütközőzónái? Mert Ukrajna sohasem tartozott oda.
20:56: dehogynem. Sőt, még Oroszország is a nyugathoz tartozik. Nem az arab világhoz, nem a kínaiakhoz, hanem az európai civilizációhoz.
Hogy bizonyos bolsevik tömeggyilkosok ezt megkérdőjelezik, hát az az ő bajuk. Ők sem fognak örökké élni, és az igazság győzni fog.
27
De a Nyugatot nem Ázsiához képest értjük manapság. Hanem Európa nyugati fele.
EU és NATO-tagként mi is a Nyugat része vagyunk, tehát elsődleges érdekünk az, hogy a Nyugat jöjjön ki ebből jobban. Elemi érdekünk, hogy a Nyugat hegemóniája megmaradjon, mert ha felerősödik a Kelet, abban nem lesz köszönet.
29
Most kérdezzem meg tőled, hogy a nyugati hegemóniáról mit gondolnak azok, akiket nyugatiak zsákmányoltak/zsákmányolnak ki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!