7-es, ti teljesen el vagytok hülyítve, és azt vizionáljátok, hogy az EU-ban van nagyobb baj :-)))))
Most voltam Magyarországon, katasztrófa, amit tapasztaltam. Szétfagytam a hotelben, a hülye tulajdonos közölte: mit ugatok, hiszen a közintézményekben is csak 18 fok van, bejött a szobámba, mért 19-et (éjjel nem mért volna annyit!) és kb. lehülyézett, aztán hallom, hogy mondja a hátam mögött valakinek, hogy pattog "a román" itt neki.
Tankoltam egyet, azt hittem, a szemem kiszökik e helyéről, drágább a benzin mint bárhol a térségben!
Közintézményben is jártam, eszméletlen hideg volt, eleve meg voltam hülve, baromi kellemetlen volt az egész élmény.
Ültök egy ganédomb tetején és arról fantáziáltok, hogy máshol milyen büdös van!
Miközben nálatok van a legnagyobb infláció az egész EU-ban (annak ellenére, hogy pont ti vagytok felmentve egy rahedli szankció alól, mégis nálatok van "szankciós infláció") :-))))
Durvább hőmérsékleti korlátozások vannak nálatok és drágább üzemanyag, gáz, mint az egész térségben - miközben állítólag ti "maradtok ki a háborúból", ti kaptatok felmentést egy csomó szankció alól, ti nem küldtök fegyvereket Ukrajnába, ti vagytok jóban az oroszokkal! :-))))
Akkor hogy is van ez? Hogy van nálatok a legnagyobb háborús és szankciós infláció, amikor a háborúból is meg a szankciókból is kimaradtok????
Eközben a leggyengébb a valutátok már az egész kontinensen, az élelmiszeráraitok Nyugat-Európát lepipálják, a legmagasabb ÁFÁ-t fizetitek, a gazdaságotok a saját kormányotok szerint is a recesszió szélén táncol (miközben mások lassuló NÖVEKEDÉSSEL számolnak), a saját jegybankelnökötök szerint az egész világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb gazdasága és pénzpiaca vagytok, a kormányotok által elbarmolt EU-s támogatások nélkül már a pedagógusaitok béreit se tudjátok normálisan előteremteni...
Miről beszéltek? Európai dízelhiány? Háborús meg szankciós infláció? Fagyoskodó németek? :-)))))))
Ti meddig vagytok képesek benyalni a kormánypropagandát?
Én már akkor rájöttem, hogy a kormányotok egyszerűen hazudik, amikor migráncshordákat és terrorizmust vizionált a kvótamenekültek átmeneti befogadása kapcsán - aztán Románia befogadta, és azóta sem történt 7 év alatt egyetlenegy nemi erőszak, terrorcselekmény, nem lett No-Go-Zóna, nem nőtt a bűnözés, SEMMI NEM TÖRTÉNT nálunk, Erdélyben. Én meg még migránst se láttam, mutatóba sem, 7 év alatt.
Most nyomatják a másik marhaságot, hogy az inflációt a háború és a szankciók keltik.
Itt Romániában nem mentesültünk a szankciók alól és az ukránoknak is küldtünk fegyvert, nem "maradtunk ki a háborúból", aztán mégis jóval kisebb a "háborús" meg a "szankciós" infláció mint nálatok, és fűtve vannak a közintézmények, megfizethető, sőt, csökkenő árú az üzemanyag, érkeznek az EU-s pénzek, működik az ország - és még gazdasági növekedés is van, még ha csökkenő ütemű is!
Nálatok barominagy a baj, haver, és szinte érthetetlen, hogy még mindig hülyíthető a nép hazugságokkal...
Tudod Rákosi szélsőbalos volt is azt vallotta hogy velünk vagy ellenünk.
És nagy részt a baloldal ukrán párti igy jött a kombo.
Bocs ha te nem baloldali vagy csak simán magadtól vagy annyira hülye hogy azt gondold hogy a szankcio ellenességgel egyből jön hogy azt akarjuk hogy az oroszok nyerjenek.
Megszoktuk már, hogy hülyére vagyunk véve, nincs igényünk jobb körülményekre. Főleg a narancsfanoknak elég, ami van. Persze csak a fanoknak, a vezéreiknek még kell, ők telhetetlenek. 🙂
De nem vagytok szankcióellenesek, meg orosz sikert sem akartok, akkor mi lenne a kívánt eredmény, amit szeretnétek?
"De nem vagytok szankcióellenesek, meg orosz sikert sem akartok, akkor mi lenne a kívánt eredmény, amit szeretnétek?"
Eredményt azt nem akarok, csak azt hogy ne fizessünk senkinek, olyan háboruért ami nem a miénk, ráadásul ne akkor ha az egyik a volt elnyomoja az általa gyarmatositott magyaroknak, a másik meg a mostani.
11
Ahelyett, hogy itt habzó szájjal acsarkodsz, írd le akkor, hogy mi is a tuti nyerő megoldás a gondjainkra. Vagy te is az olyan birkák közé tartozol, akik szerint az ukrán-orosz háborúnak soha nem volt hatása és nem is lesz semmire?
De ugye azt vágod, hogy egy háborút nem szoktak x-re játszani, valamilyen eredménye lesz. Tehát, hiába nem akartok se ukrán, se orosz győzelmet, az egyik nyerni fog, előbb vagy utóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!