Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én most már azt mondom: Akkor...

Én most már azt mondom: Akkor jöjjön Gyurcsány! Egyetértetek?

Figyelt kérdés
Most néztem az atv - egyenes beszédet Dobrev Klárával. Nagyon felkészült, határozott, céltudatos. A jelenlegi helyzet tarthatatlan a fidesszel. Az ellenzék többi része bénázik. Ha csak rájuk lehet leváltani a kormányt, akkor legyen!

2023. jan. 26. 15:19
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
73%

Dobrev Klára a legbefolyásosabb ellenzéki politikus külföldön, leginkább az Európai Unió országaiban elismert szaktekintély. Most volna a legnagyobb szükségünk az ő tárgyalóképességeire külföldön. Milyen más ellenzéki politikust ismersz, aki külföldön képes lenne kiállni értünk? Márki Zay Péter? Jakab Péter? Egyiküknek sincs diplomata képessége! Ha veszített volna Orbán idén áprilisban, akkor már rég megkaptuk volna az uniós pénzeket is és 300 forintra erősödött volna a forint az euróval szemben mostanra. Ha idén nyert volna a baloldal, Dobrev Klára biztosan külügyminiszter lett volna.

Tetszik, nem tetszik, akkor is Gyurcsány Ferenc és felesége pártja az utolsó reménye Magyarországnak arra, hogy Magyarország visszatérjen az európai útra, ne egy orosz se#gnyalóvá silányuljon teljesen, a forint gyengülése és a durva infláció megálljon és bevezethető legyen belátható időn belül az euró és a magyar emberek európai fizetést kaphassanak Magyarországon.

2023. jan. 29. 08:56
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Észre sem veszi ez a sok agymosott DK-s, hogy épp Orbán hatalmát szilárdítja, de nagyon keményen. Srácok, nyugodtan engedjétek el ezt a Gyurcsányné-vonalat, tavaly a választások előtt már kiveséztük, áprilisban pedig elküldtünk titeket a gazdátokkal együtt a bús pics.ba. SOHA nem fogjuk Orbánék helyett a ti degenerált mocskotokat választani, hiába nyígtok itt egész évben. Ideje új párt után nézni, butuskáim! :)
2023. jan. 29. 10:59
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Gyurcsánynak cirkuszban a helye, MZP jó jelölt lett volna, csak tulsasogan nyersen fogalmazott, amit a Fidesz keményen ki is használt.De most komolyan akik a DK-t akarjak nem tudják mi történt 2006-ban? Istenem ezek az ex mszpsek basztak szét az országot. Orbán is szar, de nehogy már Gyurcsány legyen az alternatíva.
2023. jan. 29. 12:49
 44/47 anonim ***** válasza:
93%

"Gyurcsánynak cirkuszban a helye, MZP jó jelölt lett volna, csak tulsasogan nyersen fogalmazott, amit a Fidesz keményen ki is használt.De most komolyan akik a DK-t akarjak nem tudják mi történt 2006-ban? Istenem ezek az ex mszpsek basztak szét az országot. Orbán is szar, de nehogy már Gyurcsány legyen az alternatíva."

MZP való a cirkuszba, nem Gyurcsány. Az egész ellenzéki összefogást tönkretette Márki Zay Péter az állandó sértődöttségével és azzal, hogy olyan dolgokba is beleszólt, ami nem az ő dolga volt valójában, mindent személyesen akart irányítani, még a kampányt is, amihez egyébként nem volt szakértelme.

"Márki-Zay ugyanakkor nem kért a kampányszakemberek tanácsaiból. Az őt ismerők szerint rendkívül magabiztos, a saját képességeiben és tudásában a végletekig hívő politikus közölte, hogy ő fogja irányítani a kampányát a felesége segítségével, mert az üzleti életben is azt szokta meg, hogy a cégek élén álló ember hozza a döntéseket. Márki-Zay mindezt arrogáns hangon közölte a tanácsadókkal. „Kik vagytok ti? Nem tudtok semmit” – közölte a politikus az egyik résztvevő szerint. „Régóta vagyok a politikában, de én úgy még embert nem hallottam beszélni, ahogy Márki-Zay beszélt” – mondta a forrás."

[link]

2023. jan. 29. 12:52
 45/47 anonim ***** válasza:

Nos no offense, de nekem a kérdés olvasása kapcsán rögtön ennek a könyvnek a borítóján látható idézet jutott eszembe:

[link]

2023. jan. 29. 22:35
 46/47 anonim ***** válasza:
0%
Dobrev Klára országanyánkat tavaly a mamlasz fiatalok és mama pici fia Kari Geri megpuccsolta hogy a fidess ügynök makizajt tegyék az élre
2023. jan. 30. 06:43
 47/47 anonim ***** válasza:
Mintha azt mondanád, hogy vegyünk be ciánt. Te, szegény te. Azt sem tudod, miről beszélsz. Mintha Rákosit vagy Hitlert kívánnád vissza.
2023. okt. 17. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!