Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én most már azt mondom: Akkor...

Én most már azt mondom: Akkor jöjjön Gyurcsány! Egyetértetek?

Figyelt kérdés
Most néztem az atv - egyenes beszédet Dobrev Klárával. Nagyon felkészült, határozott, céltudatos. A jelenlegi helyzet tarthatatlan a fidesszel. Az ellenzék többi része bénázik. Ha csak rájuk lehet leváltani a kormányt, akkor legyen!

2023. jan. 26. 15:19
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
69%
Nem nem szeretném Gyurcsányt sem vissza, valahogy el kéne érni hogy ne 30 évvel ezelőtti leszerepelt emberek határozzák meg a poltikai életet. Nézd meg Amerikát ha ott lefut egy politikus vagy valami botrányba keveredik már nagyon nehezen fog visszakerülni, lásd Trump. Nálunk meg még mindig ott Tartunk, hogy Gyurcsány Orbán, meg a régi jobbik, nincs egy normális friss alakulás, ez nagyon gáz.
2023. jan. 26. 16:44
 22/47 anonim ***** válasza:
91%
Ok próbáljuk meg Ferit.
2023. jan. 26. 16:50
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Már próbáltuk és nem jött be. Nem kicsit, nagyon nem.
2023. jan. 26. 16:54
 24/47 anonim ***** válasza:
67%

Kizárt! Én egy dolog miatt utálom Gyurcsányt, mert ő és az akkori bandája tehet többségében arról, hogy most egy félőrült, öntörvényű, csüngőhasú barom, korlátok nélkül, kedve szerint rabolhatja le az országot, és veheti semmibe, nyomoríthatja meg, és nézheti a végletekig hülyének az embereket.

Szóval köszi, de Fletóból 1x elég volt.

2023. jan. 26. 17:04
 25/47 anonim ***** válasza:
91%
Na joó próbáljuk meg.
2023. jan. 26. 17:05
 26/47 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy kajakra már inkább ő. Bár én úgy fogalmaztam mindig,hogy Gyurcsány nem jobb mint Orbán, hanem másban volt alatta rossz.

Ő a gazdaságban volt inkoptens viszont leváltható volt.

Orbán meg hát tudjuk.

2020ig legalább jobban vitte a gazdaságot,volt egy fegyelem,de ez is megszűnt.

2023. jan. 26. 17:46
 27/47 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek.
2023. jan. 26. 17:50
 28/47 anonim ***** válasza:
91%

A fenéket volt Orbán gazdaságban jobb!

Mások voltak a lehetőségek.

Kétharmaddal a hátad mögött úgy, hogy kb. minden önkormányzat több cikluson át mögötted van, ömlik az EU-s lóvé, egészen más, mint kisebbségi kormányzásból költségvetést vezetni, ahol az ellenzék folyton betesz, pánikot kelt, a kiadást megszavazza, a bevételt, megszorítást meg leszavazza.

Ezzel együtt voltak hibái a Medgyessy-Gyurcsány kormánynak, Bajnai viszont kiemelkedően teljesített, kellett is ellene tolni a karaktergyilkosságot a "keresztények"-nek.

2023. jan. 26. 18:00
 29/47 anonim ***** válasza:
92%
Mindegyik lop csal hazudik, különösen a Fityisz. Cigàny nép a magyar, sosem lesz normàlis vezetés
2023. jan. 26. 18:23
 30/47 anonim ***** válasza:
95%

28as Medgyessy 100 napos programjának köszönhetően lett rottyon,a költségvetési hiány, vagyis abból, hogy a nagy osztogatásnak nem volt fedezete. Gyurcsány 2004be innen indult és mindent arra tett fel,hogy 2006ba nyerjen,elcsalta a költségvetési adatokat etc.

A 2008as válság már eleve egy nehéz helyzetben lévő Magyarországot talált meg.

Amit viszont Bajnairól mondtál abban igazad van. Ha Gyurcsány 2006ba mond le és átadja neki garantáltan nem omlik be a harmadik magyar Köztársaság.

Ő mentette meg Magyarországot a csődtől,kár h mikor prosperált nem ő volt hatalmon.

Viszont amit Orbánról mondtam azt úgy értettem,hogy volt 2020ig egy költségvetési fegyelem,és igen most az EU jóval több pénzt önt MOra ezért nehéz összehasonlítani.

2023. jan. 26. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!