Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én most már azt mondom: Akkor...

Én most már azt mondom: Akkor jöjjön Gyurcsány! Egyetértetek?

Figyelt kérdés
Most néztem az atv - egyenes beszédet Dobrev Klárával. Nagyon felkészült, határozott, céltudatos. A jelenlegi helyzet tarthatatlan a fidesszel. Az ellenzék többi része bénázik. Ha csak rájuk lehet leváltani a kormányt, akkor legyen!

2023. jan. 26. 15:19
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
91%
Jöjjön.
2023. jan. 26. 18:42
 32/47 anonim ***** válasza:
91%
Impex Klárát akarom.
2023. jan. 26. 20:26
 33/47 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Nem, nem fog jönni, amennyiben valamilyen szerencsétlenség folytan mégis, Budapest égni fog, vagy szerintetek 2 millió BIZTOS Fidesz szimpatizáns csak úgy nézni fogja, hogy a rettegett ellenség befészkeli magát megint a Parlamentbe?😀 Itt olyan forradalom lenne, hogy 2006 teadélután ahhoz képest

Mellesleg felesleges erről beszélni, az a politika, amit ők képviselnek, nem szólit meg négyszázezernél több embert és ezt ők is tudjak, valójában a DK-nak nagyon is kényelmes ez a szituació, csakúgy mint a Fidesznek

2023. jan. 26. 23:40
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Xd, nyilván egy olyan embernek kene visszajön is aki egyszer elkurta, nem kicsit,nagyon.
2023. jan. 27. 02:49
 35/47 anonim ***** válasza:
90%

Jöjjön csak.

Üdv a Déli sarkról, ha itt lesz akkor MO-csak jobb hely lesz.

2023. jan. 27. 04:11
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

FERI SEGÍTENI KELL GYERE VISSZA, FERI SEGÍTENI KELL GONDOLD ÚJRA NEKÜNK

Ennyi. Elnök úrat visszavárjuk

2023. jan. 27. 08:18
 37/47 anonim ***** válasza:
93%

ÉLJEN A MAGYAR SZABADSÁG ÉLJEN A GYURCSÁNY.

Gyurcsány Ferenc a számok embere,ha kell meghalok érte

2023. jan. 27. 08:35
 38/47 anonim ***** válasza:
32%

ma 08:35

Köszönjük, Győzike az értelmes hozzászólásokat, de a múltkor ezt Orbánnak mondtad. Vagy neked mindegy, csak lóvé legyen?

2023. jan. 27. 08:39
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Már megvoltak a választások.
2023. jan. 28. 18:16
 40/47 anonim ***** válasza:
0%
Hát ahogy az infláció rohamosan ugrik törik a magas fellegekbe,mint a higany. Már szinte mindennek az ára napi 100-300-forinttal ugrik az egekbe!😫😱😱😱 NEM vagyok DK-s,sem MSZP-s,semmilyen párti. De mint anno mèg volt EX Orbán fan azt mondom. Gyurcsány is jobb volt ennèl a sz@rnál!! Mèg a Bajnai is. Ők legalább korrekt módon ki jelentettèk,hogy "Kèrem,itt most megszorîtások lesznek" Ennyi. Miközben Orbánc folyamatosab Hazudik!! Mèghogy ez nem megszorîtás???🤔🤔🤔 Meg a háborút ne a magyar emberekkel fizetessèk meg?? Akkor kivel??🤔🤔🤔🤔 Aki nem hisz nekem,az menjen be egy boltba! Nyissa ki a szemèt,ha netán narancs hájog van rajta,akkor irány a szemèszet! Tetszett is anno a Jobbiknak ez a kampány filmje. De amint hányok az ellenzèktől is.Pláne a Jobbiktól. A Fityesztől nem is beszèlve,milyen undorom van.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😠😡 Ócsárolják az Uniót,köpködnek rá ezerrel. Aztán meg Szijjártó a Kakadú könyörög az E.U.-nak a pènzekèrt. Sajnálják az Ukránokat,aztán tövig szopják Putyint. Fúj de undorîtó kètszînű kèt kulacsozó ez a Fingdesz Kórmány!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Ezeknek azbesztből van a pofájuk,hogy nem èg porrá?!? Az ellenzèk pedig egy impotens tutyi-mutyi balfaszok. Amint a Mihazánkra szavaztam,de már inkább a DK-próbálnám. Amint Dobrev Klára Okos egy èrtelmes Nő! Csak sajnos Gyurcsány light. Vissza fogottan,de nèha pont úgy rángatózik. Amint Èn is nèzem az ATV Egyenes beszèdet,ès egyre szimpatikusabb nekem a DK,meg az anno EX SZDSZ es Horn Gábor jókat mondanak,csak kèrdèses ha hatalomra kerülnènek,akkor mi lenne? Az ÁFA Csökkentès nem rossz ötlet. Talán ha eltünne vègre Orbánc,az E.U. is bîzna a Magyarokban,lenne pènz,ès a forint is javúlna. Mióta Orbánc van,azóta szinte sz@rsem èr a forint! Ès egyre rosszabb. A forint már haldoklik.Sajnos a baloldalnak nincs olyan nagy ütőkèpes tábora mint a Fingdesznek. Az Orbánc füttyszóra 2-Millió bîrkát hîv az utcára ha kell. A baloldal max 80-ezret.😔😔😔
2023. jan. 28. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!