Mi az hogy nemzeti? Ami nemzeti megnevezést kapott az azt jelzi hogy orbáné,és a fideszé?
--- Érdekes, a többi rovatban valahogy folyton a zöld karikákat kapok, csak itt nem. ---
Gondolom propaganda oldalakon jobban megérted magad.
#3: Bűnrossz a példád! Azt mondod, hogy az NDK demokratikus köztársaságnak hazudta magát, pedig kommunista állam volt. Igazán eredeti gondolat. Mondjuk, én ezt már kb. 7-8 éves koromban is kérdezgettem a fateromtól, mert már akkor rájöttem, hogy itt valami nagyon nem stimmel. A példáddal pedig az a probléma, hogy logikailag semmi köze ahhoz, amit a #2-es kommentemben írtam. Az általam felsoroltak ugyanis valóban nemzeti intézmények, nem csak névleg. És egyiket sem Orbán, vagy a Fidesz nevezte el. Épp azt mondom, hogy se nem Orbáné, se nem a Fideszé, hanem a nemzeté. (Már csak azért is, mert ha Orbáné lenne, akkor aligha lett volna Simor András jegybankelnök, vagy Alföldi Róbert a Nemzeti Színház igazgatója.) Vagy te ezt vitatod? Szerinted a "nemzeti" jelzővel ellátott intézmények valójában nem a nemzeté, hanem Orbáné és a Fideszé (mint ahogy ezt a nem túl éles elméjű kérdező sejteti)?
Nem akarlak én cseszegetni, de beláthatnád, hogy ebből a vitából te nem tudsz jól kijönni. Még akkor sem, ha az oldalt teljesen ellepő ellenzékiektől automatikusan megkapod a zöld karikáidat, bármekkora épületes marhaságot is írsz, én meg fordítva. :)
---(mint ahogy ezt a nem túl éles elméjű kérdező sejteti)?---
22es hozzászoló tipikus fideszes csökkentett elméjü,önmagát értelmes és okosnak képzelő hozzászoló. Ha én nem vagyok éles eszű annak ellenére hogy nem vagyok fidesz és Orbán nyaló, akkor te mi lehetsz? Ez a baj hogy ilyen bigott bolondokkal van tele az ország mint a 22-es,ezért tart itt az ország ahol. Ők azt is megmagyarázzák hogy jó ebben az országban minden,na ennyit az éles épelméjükröl. Trógerek mind. Ország piócái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!