Azt mondták fejlödünk mint a szél,elöre menetelünk erre most az őskori megnevezést nem tudom hova tenni,most akkor mi van? Nem modernebb kifejezést kéne kitalálni,vár megye? Olyan ez mintha nagyi mondta volna.
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 19:45
1/8 anonim válasza:
Hallgass jobbágy vagy deresre húzatlak!
2/8 anonim válasza:
Nem, a hagyományoktól nemzet a nemzet.
3/8 anonim válasza:
#2 Vannak jó hagyományok és vannak rossz ahagyományok. Ha ez így lenne akkor mindnyájan visszaköltözhetnénk a vályogházagba és felszedhetnénk az aszfaltot. Remélem csak magyar népzenét hallgatsz.
5/8 anonim válasza:
3: és mégis mi a baj a vármegye szóval, amit csak a kommunisták töröltek el?
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, a helyesírásodon és a mondatszerkesztési képességeiden valóban lenne mit fejleszteni...
A Vármegye kifejezést egészen 1949-ig használták, ekkor a szovjet mintára megírt alkotmányban eltörölték és megyékre változtatták. Te most a Rákosi-rendszer termékét sírod vissza?
#4: Főispán = Kormánymegbízott. Nem tudom, ez téged mennyiben érint, mert ahogy a dolgok jelenleg állnak, a te kedvenceid még hosszú évekig nem kerülnek a kormányzás közelébe, szóval inkább ne szólj bele a nagyok dolgába! :)
7/8 anonim válasza:
Érdekes ez. 70 évig a sok jobbernek nem volt semmi baja a megye kifejezéssel, de amióta tematizálta a Fidesz, azóta kommunista kifejezés. Hogy lehet egy kifejezés kommunista? Ilyen alapon léteznek b@zi, meg náci szavak is?🤣
8/8 A kérdező kommentje:
6.os szeretem amikor ugy tesztek mintha okos és értelmes emberek lennétek,és ezt oly szépen meg is fogalmazzátok. A butaságot még meg is akarjátok magyarázni. Tényleg hisztek még a fidnyák propagandában? Már az ovodások is nevetnek rajtatok. Érbedjetek már fel.
2023. jan. 24. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!