Mi az hogy nemzeti? Ami nemzeti megnevezést kapott az azt jelzi hogy orbáné,és a fideszé?
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 20:03
11/24 A kérdező kommentje:
---(Úgy látom, nagyobb gondok is vannak nálad, mint hogy nem vagy tisztában a nemzet fogalmával.)---
Már ne haragudj de pont te mondod ezt? Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű? Ilyen ez a fideszes szellemiség.
2023. jan. 23. 20:50
12/24 A kérdező kommentje:
0 %-os nem töprengtél miért vagy 0 %-os? :-) Elöbb ülj le és probálj meg gondolkodni,tudom nehéz de majd elboldogulsz valahogy.
2023. jan. 23. 20:52
13/24 anonim válasza:
Ner t jelenti, azt hogy a oligarchák tulajdonosok.
15/24 A kérdező kommentje:
HET
2023. jan. 23. 21:10
16/24 anonim válasza:
NEMZETHY az egyenlő a Fidesz aljasságaival, csak ne lássák, elfedi egy piros-fehér-zöld zászlóval.
17/24 anonim válasza:
#12: Drágaságom, ehhez már hozzá vagyok szokva és immunis vagyok rá. Pontoztak már le 444 vagy Telex cikk linkeléséért is, sőt még néhány Wikipédia cikkért is. Teljesen mindegy, mit írok és honnan linkelek, az itteni egybites ellenzékiek automatikusan lepontoznak, akkor is, ha azt írom, hogy 2x2=4. Érdekes, a többi rovatban valahogy folyton a zöld karikákat kapok, csak itt nem. Csak hát az a probléma, hogy a fontos kérdések a szavazófülkében dőlnek el, nem itt, egy pár százas látogatottságú oldalon. (Na, további kellemes bénázást!) :)
18/24 anonim válasza:
Ne légy már ilyen naív. Ebben az országban minden az Orbáné, akárhogy is hívják.
19/24 A kérdező kommentje:
17 akartam kérdezni mit keresel itt,de látom észrevetted magad és kocoltál. Pápá csirkém.
2023. jan. 23. 22:00
20/24 A kérdező kommentje:
bocs de nem vagyok se fidnyák se ellenzéki.
2023. jan. 23. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!