Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet azért írták a tanárok...

Lehet azért írták a tanárok ilyen nehézre az idei felvételit, hogy frlhívják a figyelmet a rossz oktatásra?

Figyelt kérdés

" a matek kiverte a biztosítékot" "sokan elsírták maguk"

Erős felvételi ➡ gyenge eredmények ➡ rámutat a gyenge oktatás minőségére ➡ a tanárok alacsony fizetése miatti motivációhiányra hívja fel a figyelmet ➡ Fizetésemelés fontosságára ösztökél [link]

2023. jan. 23. 12:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Jah, ezt én is néztem, mondom ez gyakorlatilag majdnem végig csak osztás-szorzás meg táblázat leolvasása, ebben mi volt a nehéz:D De ja, ez hatodikos cucc.
2023. jan. 23. 13:26
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem volt nehéz. Megcsináltam, siman ki lehet logikazni. Egyébként nem a tanárok írják 😅
2023. jan. 23. 13:30
 23/29 anonim ***** válasza:
62%
Tehát akkor volt egy nagy hiszti ami szokott és semmi más.
2023. jan. 23. 13:54
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt a 8. osztályos feladatlap:

[link]

Ez pedig a megoldókulcs:

[link]

Mindet megoldottam, nem is mondanám nehéznek.

Leginkább a 10. feladat miatt problémáznak. Bár a 4. feladatnál, ha egy irodában valaki ilyen grafikont készítene, gyakorlatilag az ablakon hajítanák ki.

10. a korábbi feladatokhoz képest eléggé éles váltás a nehézségben. Megcsinálom, nézem a javítási útmutatót, nem így kell megoldani. Ja, hogy még azt is tudni kell mire gondolt a költő.

LOL, most nézem, utólag módosítottak a megoldókulcson. 🤣

2023. jan. 23. 14:40
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
A 10. feladat sem olyan nehéz. Azért a nyolc általános szint ne az 1+1=2 legyen.
2023. jan. 23. 14:48
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Hurra, kiutott egy hibas feladat, oké eléág cink hogy senki nem ellenőrizte.
2023. jan. 24. 02:08
 27/29 anonim ***** válasza:
12%

9. Feladat volt nehéz, de az is főleg szért, mert eltért a típustól, eddig mindig kockák, téglatestek voltak.

10. Feladatnak elég értelmezhetetlen a szövege, már új javítókukcsot kellett hozzá csinálni.

2023. jan. 25. 14:23
 28/29 NTBS ***** válasza:
49%
Nem nehéz az idei felvételi.
2023. jan. 25. 17:38
 29/29 A kérdező kommentje:
Most az terjed, hogy a készítők sem tudták megoldani rendesen a feladatokat. Már FB-on írják sokan szülők is, hogy már ők sem értik [link]
2023. jan. 26. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!