Lehet azért írták a tanárok ilyen nehézre az idei felvételit, hogy frlhívják a figyelmet a rossz oktatásra?
" a matek kiverte a biztosítékot" "sokan elsírták maguk"
Erős felvételi ➡ gyenge eredmények ➡ rámutat a gyenge oktatás minőségére ➡ a tanárok alacsony fizetése miatti motivációhiányra hívja fel a figyelmet ➡ Fizetésemelés fontosságára ösztökél [link]
1 - Nem igazgatók írják a feladatokat. Ilyen ostobaságokat honnan veszel ember?
2 - Az sem igaz, hogy minden igazgató fideszes. Sokan már 2010 előtt azok voltak
14: és?? Nekem meg az érettségivel és felvételikkel nem volt semmi problémám. Viszont az orvosit nem mertem volna bevállalni.
Ráadásul mesterséges intelligencia. Nyilván nem találkozott még a szükséges adatokkal, vagy nem tudta értelmezni a kérdést. De ebből nem az vonható le, hogy egy orvosi szakvizsga könnyű, könnyebb, mint egy érettségi, felvételi.
Valaki dobjon már ide egy-két ilyen nehéz feladatot a felvételiből, ne csak cikket arról, hogy arról beszélnek, hogy nehéz.
Egyébként a linkelt cikkben is az van, hogy a feladatsor olyan ami ritkán jön elő az órákon. Lehet a vizsgakérdések megfeleltek a 2023-as normáknak, az oktatás meg ugye le van maradva a pcsába vagy 60 évvel:D
Egyébként teljesen mindegy, hisz ha nehéz, akkor mindnekinek nehéz volt. Sokkal könnyebb a jobb teljesítményűeket kiszűrni akkor, ha sneki nem éri el a max pontot, mintha könnyű lenne és többen is elérnék.
8: akkor adja vissza a diplomáját.
Na, meg ha most nem tudja megcsinálni, az nem azt jelenti, hogy iskolás korában sem tudta volna.
Én se emlékszem már sokra matekból, mivel munkám során csak teljesen alap dolgokat kell használni, semmi olyat, ami miatt utáltam a matekot. Így ma már tuti nem tudnék megcsinálni szinte semmilyen feladatsort sem, nem emlékszem a képletekre, tételekre, semmire. De iskolásként ment, nem okozott gondot.
13) Mondom igazgatója IS..
és akik írják szintúgy magasabb pozícióban vannak,oda sem férkőzhet más.a hatalom csak hozzá közelállókat pozícikba, minden területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!