Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ti elhiszitek,...

Fideszesek! Ti elhiszitek, hogy a Fidesz egy tiszta, fair versenyben szerzett győzelmet?

Figyelt kérdés

Sokszor megjelent az érv, hogy a választásokon lehet szavazni, le lehetne váltani a Fideszt. De a Fideszesek el is hiszik, hogy a választásokon és úgy egy az egyben ugyanolyan esélyek léteznek az ellenzék számára a győzelemhez, mint a Fidesz számára? Mert ez nyilván nem igaz. Ha valaki egy nem tiszta versenyen nyer, az nem jogos győzelem.

Aki kommentel, írja meg, hogy fideszes e, ellenzéki e, vagy egyik sem.

2023. jan. 16. 16:53
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

"Nem hiszem el."

Valóban nem hiszed el, fideszes kommentelő? Akkor hadd kérdezzek valamit és kérlek válaszold meg. Szerinted a fidesz és az ellenzék számára ugyanannyi pénz, ugyanannyi reklámfelület állt a rendelkezésükre? Meg ugyanakkora erővel képvioselik őket a médiákban? A KÖZMÉDIÁBAn szerinted ugyanannyira szerepel fideszes és ellenzéki tartalom?

2023. jan. 19. 00:24
 32/45 A kérdező kommentje:

A másik kérdésem pedig az, hogy a fideszesek szerint a fidesz nem hazudta végig a választási kampányait? Mert 2018 ban és 2022 ben is végig hazudott, hogy lehet egy kormány legitim, ami folyamatosan csak hazudik?

Az előző kommentemre meg az a válasz, hogy ezen feltételek nem egyenlőek. A fidesz úgy versenyez, hogy elgáncsolja az ellenfelét és a végén kikiáltja magát jogos győztesnek, igaz ez? Nyilván igen, de fideszesek véleménye érdekel.

2023. jan. 19. 00:26
 33/45 jpeacefuler ***** válasza:
19%
Szerintem kampánypénzből jutott elég mindenkinek. MZ Péter és a többiek elég komoly országjáró turnén vannak túl. A közmédia meg csak egy a sok közül. A magyarországi médiumok kb 70%-a ellenzéki identitású. Ha csak a Google híreket vesszük, ott 10-ből nyolc-kilenc cikk kormányellenes vagy kormánykritikus hangvételű. Szerintem minden feltétel adott volt az ellenzéknek. Sőt én úgy látom, hogy itt most nem a Fidesz nyert, hanem az összefogás bukott. Saját magukkal csesztek ki.
2023. jan. 19. 05:31
 34/45 anonim ***** válasza:
30%

"hogy lehet egy kormány legitim, ami folyamatosan csak hazudik?"

Ugyan úgy mint egy ellenzék, ami folyamatosan hazudik. Egyébként meg az ellenzék vezére még mániákusabb hazudozó ("reggel, éjjel, meg este", de még éjjel is:D)

Az ellenzéknek megvolt a lehetősége a médiában megjelenni, bizonyos felületeken több mint a Fidesznek, de ha ezt úgy használják ki hogy a kormánypárti szavazókat szidják az sosem kifizetődő. Azért meg annyira mégsem lehetett pénzszűkében az ellenzék, ha még arra is volt pénz hogy WC paíron terjesszék a propagandájukat, meg hát azért nyílván kaptak külföldről pénzeket(amiért cserében nyílván ki kellett volna nekik szolgáltatni az országot ha nyernek). Te is így látod?

2023. jan. 19. 08:13
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ebben a három ciklusban kevesek voltatok.
2023. jan. 19. 19:11
 36/45 jpeacefuler ***** válasza:
100%
Már elég sok idő eltelt a választás óta. Szerintem már ideje lenne ebbe az egészbe beletörődni és elfogadni az eredményt. A bosszankodás meg a másik oldal szavazóinak szidása nem nagyon vezet semmilyen eredményre, legalábbis a választás eredményét biztosan nem fogja megváltoztatni. Úgyhogy azt javaslom, hogy mindenki higgadjon le és fogadja el azt ami van.
2023. jan. 20. 05:56
 37/45 anonim ***** válasza:

Ellenzéki vagyok!

Sztem a világ bármely választási rendszerében a fidesz nyert volna(2/3 az más kérdés,Szlovákiában ez egyszerű többség,Angliában 4/5) viszont aki azt mondja hogy választási csalás volt az önmagát csapja be.

Előszöris a magyar népnek ez kell,legalábbis annak a 3 millió embernek,ez a Kádári posvány,puha diktatúra. Kormányt lelehet váltani de népet nem.

2023. jan. 21. 20:34
 38/45 anonim ***** válasza:
48%
A kérdező mire alapozza azt, hogy az ellenzék sohasem hazudik? Migráció terén már olyan szinten hazudoztak nekünk, hogy az már egyenesen átbaxxás volt.
2023. jan. 22. 12:02
 39/45 A kérdező kommentje:

"A kérdező mire alapozza azt, hogy az ellenzék sohasem hazudik? Migráció terén már olyan szinten hazudoztak nekünk, hogy az már egyenesen átbaxxás volt."

Tudod én nem írtam neked olyat, hogy az ellenzék nem hazudik. Te mire alapozod ezt? De tudod a Fidesz folyamatosan hazudott, a választási kampányukban is. Tudod a megafon csapata is azért jött létre, hogy folyamatosan hazudjanak közpénzből. Ilyen szintű hazugság nincs az ellenzéki oldalon. Ráadásul a fidesz konkrétan végig hazugsággal kampányolt 2018 ban és 2022 ben is.

2023. jan. 27. 12:37
 40/45 anonim ***** válasza:
39: Mik voltak ezek a hazugságok konkrétan?
2023. jan. 27. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!