Fideszesek! Ti elhiszitek, hogy a Fidesz egy tiszta, fair versenyben szerzett győzelmet?
Sokszor megjelent az érv, hogy a választásokon lehet szavazni, le lehetne váltani a Fideszt. De a Fideszesek el is hiszik, hogy a választásokon és úgy egy az egyben ugyanolyan esélyek léteznek az ellenzék számára a győzelemhez, mint a Fidesz számára? Mert ez nyilván nem igaz. Ha valaki egy nem tiszta versenyen nyer, az nem jogos győzelem.
Aki kommentel, írja meg, hogy fideszes e, ellenzéki e, vagy egyik sem.
Egy szekta tagot nem érdekli hogy milyen fair verseny őt az érdekli nyer-e
Független
A Fidesz úgy nyeri meg a futóversenyt, hogy a többiek lábát összeköti, majd befut a célba, és közli, hogy győzött
Konkrétan mi nem volt fair a szavazóurnáknál? Mert a győzelemnek annyi a titka, hogy többen voksoljanak X-re mint Y-ra. Ettől mi lehet még fairabb rendszer?
Fideszes
"Konkrétan mi nem volt fair a szavazóurnáknál? Mert a győzelemnek annyi a titka, hogy többen voksoljanak X-re mint Y-ra. Ettől mi lehet még fairabb rendszer?"
például ha valaki egy adott településen elbukná a közmunkát, ha nem a fidesz nyerne. De igazából én nem a szavazóurnában történő csalásokra gondoltam, hanem amik a SZAVAZÁS ELŐTT történtek. Ezt fel tudja fogni a Fideszes agyad, hogy nem csak az urnákban lehet csalni?
Szerinted nem probléma, hogy a Fidesz folyamatosan hazudott a választás során? Vagy hogy a média java az ő kezükben van? Ezek nem csalások igaz? Az is normális, hogy krumpliért vásárol szavazatokat a csóró emberektől? Ilyen a magyar demokrácia?
"Én nem hiszem el."
Akkor az is kamu, hogy a Fidesz a választások során hazudozott folyamatosan, meg hogy a pénz és a média az ő érdekük szerint működött? Ez is csak olyan ellenzéki blabla? xDDDDD A csalás nem csak a szavazó urnákban történhet meg, de ezt fideszes aggyal meg lehet érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!