Hallottátok, vagy olvastátok, hogy a facebook, messenger, és még egy pár dolog fizetős lesz?
2
Én is sz...nék bele, egy kamu regivel vagyok fent a facén, egy szakmai csoport miatt. Őket azért napi 15 percig olvasom.
Amúgy drága előfizetésem van, lehet, hogy akkor nem érint. Messengert SOHA nem használok, mindig e-mailben írok.
Na de akkor kit fog érinteni,aki szétfacebookozza az agyát?
Ha senkit nem érint,akkor mi az információtartalma?
Mert sértegetésen és okoskodáson kívül erről senki nagyokos nem írt.
"Fizetni kell az olyan alkalmazásokért, amelyekhez a felhasználók eddig korlátlanul hozzáférhettek, még akkor is, ha a díjcsomagjuk internetes keretét már kimerítették."
Ennek melyik része nem érthető?
15, minden szó érthető.
Inkább úgy írnám a kérdést, hogy vajon ebbe mi fér bele? És mi nem?
Mert ha hoznak egy jogszabályt, és a 90 százalékot nem érinti, akkor ki nem szarja le?
De: honnan tudhatom. Mondjuk egy példa: Szakmai facebook csoportban "tobzódok" napi negyed órát. (A többi felsoroltból kb. semmit nem használok).
Jó előfizetésem van.
De ugye ebből most nem tudom, hogy hátradőljek-e az íróasztalomnál, vagy aggódjak, hogy háromszorosa lesz a díj.
17-es! Most szakadok :D
Felmegy az incel csoportba :D :D :D Ez jó :D
Sőt, lehet, hogy neki mobilincelnet előfizetése van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!