A debrecenieknek miért nem kell az akkumulátor gyár?
Mi bajuk van az akkumulátor gyárral, miért nem jó nekik, hogy Európában akkumulátor nagyhatalom lesznek, ami a régió fejlődésével jár együtt?
https://www.youtube.com/watch?v=SriXKUWpTZ0
És miért van az, hogy az ilyen meghallgatáson mindig az idősek keltik a hangulatot? Ráadásul meg sem hallgatják, csak beszólnak az elején. Ha a végén szólnának be, még talán megérteném, mert akkor úgy szólnak bele, hogy tisztában vannak a dolgokkal, de így...
Itt már valaki írta de pl. Kínában se lehet céget alapítani, ha nem vesz be egy kínait is az ember a cégbe 50%-ban. Erre itt a kínaiak seggét kinyalják minket meg kutyába se vesznek. Ez a cég évekig nem fizet majd adót, külföldi vengégmunkásokat alkalmaz majd amit nem értem , hogy tehet meg. Ráadásul odabax a környezetnek is. A kitermelt termőföldet állítólag vagonokban németországba szállítják mert azt is eladták. Ne nyíljon ki a bicska az ember zsebében. A rendszerváltásnál már kisemmiztek minket most meg még ami van azt is elveszik. Sokan sajnos ezt nem látják...
Nekünk akkor mi a haszon ebben az egészben?
"Az felelős ellenzékiség nem a minden tagadása, hanem a kompromisszum-készség és a konstruktív együttműködés, a lehetséges alternatívák előtérbe helyezése!"
Csakhogy a Fidesz a konstruktív ellenzék destruktív ellenzéke, nem felelős kormány.
"Szerintem Orbánnak életében ez az egy pozitív irányba, előremutató ötlete volt, a millió elcseszett baromságával szemben!"
Hát ez sem, de nagyon nem.
#147 "előbb tesz téged hajléktalanná a Schadl-féle végrehajtói kamara, mint a Catl gyár!!!"
De a Schadl is a fideszhez kötődik ezer szállal.
140-esnek:
Látom hogy vagy olvasni, vagy az olvasott szöveget értelmezni nem tudod. :/
Egy szóval se említettem hogy a CATL német cég, bár te valahogy ezt hámoztad ki belőle igaz nem értem hogy. (Ne válaszolj ha nem tudod hogy egyébként mire válaszolsz.)
Gondolom összehasonlítottad a Debreceni és az Arnstadti "gyárat". (Ha nem érted miért van idézőjelbe a "gyár" márpedig az előző válaszodból ítélve nem fogod tudni, akkor szólj majd elmagyarázom. (nem a méretek miatt ne is dobálózz majd ezzel))
De azért köszönöm hogy "szóltál" :)) Nem akartam hülyén meghalni. ;)
154 - " Nem akartam hülyén meghalni. ;)"
Pedig még van esélyed rá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!