A Nézőpont Intézet lemodellezte a 2024-es EP-választást: Fidesz 16, DK 3, Momentum 1, Mi Hazánk 1 mandátum. Vélemény?
Fidesz 56%
DK 14%
Momentum 6%
Mi Hazánk 6%
MKKP 4%
LMP 3%
MSZP 2%
Jobbik 2%
Párbeszéd 1%
Egyéb párt 6%
Én úgy gondolom valóban vereségre készültek volna, akkor nem olyan módon szórták volna a pénzt, mint SZJA visszatérítések, 13-ik havi nyugdíj, hanem mondjuk olyan helyekre, amik véletlenül sem segítik a győzelmüket.
A valós végeredmény Fidesz 54%, ÖF 34%. Szándékosan értékelték alá magukat?
Nincs jelentősége, hogy 54-34, vagy 52-36, a lényeg, hogy messze nem 49-44.
#25 - most spórolgatunk, de aztán ahogy jön a kampány, akkor jön a pénzosztás is. Ez mindig így van, mióta feltalálták a szavazást.
Továbbá tartom magamat azon álláspontomhoz is, hogy a Fidesz "azért mert nincs más" alapon népszerű elsősorban.
Ellenzéki oldalon van a DK, a Mi Hazánk, és talán még esetleg a Momentum aminek van arcképe, és igyekeznek egyről a kettőre jutni. De a többi.....
... esküszöm már nem tudom, hogy hívják az mszp, a jobbik, az lmp és az összes többi vezetőit.
28.Nem volt ekkora mértékű élelmiszer infláció 1991 óta.Nincs mit megspórolni.
Jópáran megutálták a Fideszt annyira hogy tök mindegy kire szavaz csak ne rájuk.A MI Hazánk 6% ról 10% ra jött fel fél év alatt.
Dk:18%
Mi Hazánk:10%
Momentum:8%
MSZP:4% REpublikon
Jobbik:3%
LMP:2%
KUtyapárt:2%
Párbeszéd:1%
Závecz:
Fidesz:50%
DK.17%
Mi Hazánk:8%
Momentum:6%
Jobbik:5%
LMP:3%
MSZP:5%
Párbeszéd:1%
Kutyapárt:3%
:
Szerintem ezeknek a vitáknak fullra semmi értelme.
1-2%-okon vesztek össze, a választás meg több mint 1 év múlva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!