A Mi Hazánk hogy állna DeSantishoz ha ő nyerne 24.-ben?
Miért? Oroszország és Kîna játszhat?
Jaa a nemzethy jobboldal = komcsik erre játszanak? Hogy keletnek letérdeltetik az országot?
2#
Egyik sem játszik.
Oroszország csak saját érdekszférájában játszik.
Kína pedig az üzleti lehetőségeket keresi csak,nem agresszív,nem avatkozik be.Leszámítva Tajvant.
Az USA viszont tőlük sok száz, ezer kilométerre is beavatkozik más országok politikájába, választási rendszerébe.Utóbbit Magyarországon is megtette.
“ Utóbbit Magyarországon is megtette.”
😹😹😹 Te ennyire agymosott vagy? Ne keverd már az USA-t egy alapítvánnyal…
Tudtommal a gazdád spanja a nemzeth gázosa meg LePen asszonynak adott banki kölcsönt
Ezek szerint ha DeSantis nyer, akkor nem is akar vele se semmilyen kapcsolatba lenni, tiltolistás ország lenne? Lehet hogy meg is lenne tiltva a népnek odautazni? Hazaárulónak lenne bélyegezve ?
Aki meg Kína/Oroszorszàgba az nemzeti hős mert hát a széljobbos magyarok lelki “tezsvírei”
kérdező, kérlek ne játszd a tudatlant.
anno az Usa Irakot lerohanta azóta a terrorizmus melegágya a terület, Líbiában eltüntette Kadhafit azóta polgárháborús a helyzet ott.
a CIA-vel kiképezte,pénzelte a tálibokat a szovjetek ellen,most meg a tálibok uralják afganisztánt így afganisztán is a terrorizmus melegágya lett. és lehetne még sorolni az ehhez hasonló eseteket.
ha ezeket tagadod akkor kérlek ne foglalkozz a politikával világszinten,mert vagy nem néztél utána vagy direkt kihagyod azokat az információkat amik a te véleményed ellen van.
a másik válaszadónak a válaszát alátámasztom:
Oroszország valóban a saját régiójában tevékenykedik katonailag,illetve baráti kormanyokat segít,mint pl.: Szíriában Assad kormanyát a polgárháborúban.
Kína és Tajvan esetében hivatalosan nem is két országról beszélünk,hanem egyről,mivel az Ensz is csak egy "igazi" kínát ismeri el, tajvant pedig csak néhány jelentéktelen ország.
11:05
Felejtsd már el a multat, ilyen áron mindenkire mutogathatnánk…
1848 és 1956 megvan ? Mégis Oroszország magyar szèljobb legjobb barátja…
Tudom tudom azok nem az oroszok voltak 😹😹
Ezek szerint te a keletnek megbocsátasz USAnak nem? Bezzeg ha OV még mindig USA párti lenne ti is …. én nem vagyok ennyire köönyegforgató bocs
"Oroszország csak saját érdekszférájában játszik."
Ha érdekszférájának tekintené Magyarországot Moszkva, akkor milyen véleményen lennél? Bár egyébként sajnos annak tekint minket is az orosz kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!