Mi Hazán szimpatizánsok! Nem gusztustalanul hiteltelen Toroczkai emiatt nektek és a MiHazánk?
Feldobta a yútúbe Toroczkai egyik videóját. Hozta benne a formáját, egy titkos társaságról beszélt benne, tehát egy összesküvés elméletről van szó benne, aminek igazságtartalma kérdéses. A videó első 10 percében megnevezett Laci 4 illetőt, közülük 3 nál kiemelte, hogy zsidók. Tehát Laci videójában megint a zsidók a háttérhatalom alkotói, volt már rá példa, hogy Toroczkai szerint az egyik emberrel kapcsolatban azok voltak "releváns" információk, amik a zsidó származására utalnak. Felolvasott pár dolgot a wikipédia oldalából és már nem emlékszem, hogy az összes vagy szinte az összes kiemelt mondata a zsidóságára utalt.
Én nem tudom, hogy a zsidók mennyire irányítják a világot vagy mennyire nem, de ez azért irritáló.
Toroczkai a videójában állít olyan dolgot is, amire az ég világon semmiféle forrása sincsen, de a Mihazánktól is láttam már olyat, ahol olyan dolgokat állítanak, amiket semmiféle forrással sem támasztják alá.
Olyan elem is van Toroczkainál, amikor odaír egy idézetet, viszont forrás nélkül teszi ezt, tehát nem tudjuk a videó megnézése közben leellenőrizni, hogy találunk e attól az embertől ilyen idézetet vagy sem. Olyanra is van példa, amikor Toroczkai olyan mondatot emel ki, ami arra utal, hogy a világ megváltoztatására is képesek. Nos, a világunkat folyamatosan változtatjuk, tehát eléggé ciki azzal vádolni valakit, hogy képes megváltoztatni a világot.
Meg persze az se derült ki a videójából, hogy az idézetet az illető mondta e vagy sem, de ezt megszoktam.
Csak tanult a példaképétől, a nagypártjuk főnökétől, orbántól.
Hülyeségeket beszélni, ha kell, ha nem.
"Hozta benne a formáját, egy titkos társaságról beszélt benne, tehát egy összesküvés elméletről van szó benne, aminek igazságtartalma kérdéses."
Számomra az a gusztustalan, mikor valaki az "összeesküvés elméletet" még mindig elméletnek tartja. Leszarom mit mondott Toroczkai, új világrendet akar az elit, amit baromira nem is titkolnak. Szó szerint semmi sem titok, többekközt a magántulajdon eltörlése sem, ami az EU parlamenttől kezdve, Matolcsy előadásán át mindenhol elhangzik. Magyarul amit idekapartál az a saját tudatlanságod a mocskos kis világunkról.
Aham, én fárasztalak a hülyeséggel..:D
Ha nem volt titok, hozz már rá valami bizonyítékot. Nem, ne azt, ahogy emberek beszélnek róla, hogy pl az EU ezt akarja, hanem amikor az EU jelenti ki, hogy ez a cél.
Bár abból kiindulva, hogy Matolcsy beszédét mennyire félreértitek, előre félek...
Hát ha ennyi egyértelmű bizonyíték van, miért nem mutattál egyet sem?
Matolcsynál nemtom mit lehetett félreérteni, világosan megmondta, hogy a lakossági tőke bevonása a cél. Ez csak annak a számára jelent vagyonelkobzást, aki a pénzügyekben addig terjed, hogy a párnahuzatba tömje a pénzét.
#7 Ezek szerint már Matolcsy kiselőadását sem érted.. Semmi gond. Itt az EU parlament. Ennek megy a megértése, vagy ezen is elvérzel?
https://www.youtube.com/watch?v=8U4F5UglxM0&ab_channel=M5
Már a köztv is valósnak tartja a "konteót".
Hajrá Toró!
Ami pár éve konteó volt az mára igazzá vállt.
1.A covid oltások nem akadályozzák meg a fertőzést,sem a megbetegedést.
2.Nekünk kell fizetni Ukrajna újjáépítését
Bill Gates ellen,Klaus Schwab,ellen is felszólalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!