A Nézőpont Intézet lemodellezte a 2024-es EP-választást: Fidesz 16, DK 3, Momentum 1, Mi Hazánk 1 mandátum. Vélemény?
Figyelt kérdés
Fidesz 56%
DK 14%
Momentum 6%
Mi Hazánk 6%
MKKP 4%
LMP 3%
MSZP 2%
Jobbik 2%
Párbeszéd 1%
Egyéb párt 6%
2023. jan. 9. 09:05
2/31 anonim válasza:
Reális lehet. Amúgy ez csak az ellenzéki pártok közti erőviszonyok eldöntésére szolgálhat, más jelentősége nincs.
3/31 anonim válasza:
Ja hogy ők már most tudják az eredményt. Áhá!
Amúgy full nem érdekel.😆
4/31 anonim válasza:
Amig az EU blokkolni tudja Orbán vétózásait, nekem is oly mindegy, itt a megfagyott nyugaton, amig nem szól bele az életembe...
5/31 anonim válasza:
4: Nem tudja blokkolni, ne kajálj be álhíreket, csak az a szankció lett megszavazva, amit Magyarország nem ellenzett.
6/31 anonim válasza:
Ha továbbra is vétóztok és az EU nem tudja Orbánt blokkolni, akkor biza én is beleszólok a ti gyönyörűséges életetekbe innen a tüdőnlőtt nyugatról!
Amilyen az adjon Isten...
7/31 anonim válasza:
Ha engem tömne ki a kormány annyi pénzzel mint a saját közvéleménykutató intézetét én is ilyen eredményeket kapnék.
8/31 anonim válasza:
Fidesz 49%, Összefogás 44%. Ez a Nézőpont választások előtti utolsó mérése. Itt is a Fidesz javára hamisítottak, ugye?
9/31 anonim válasza:
8as, a cocik alatt még kötelező is volt szavazni, mégis előre megvolt az eredmény...
10/31 anonim válasza:
Amennyi buta, tanulatlan paraszt él ebben az országban, simán el tudom képzelni.
Sajnos a magyar nép egy idióta, meghunyászkodó, rabszolganemzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!