Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyenek a fidesze...

Szerintetek milyenek a fideszes emberek és a fideszes szavazók?

Figyelt kérdés
Főleg az emberi tulajdojságai miatt kérdezem. Messziről tudod, hogy fideszes lehet?
2023. jan. 8. 12:54
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
42%

"Konkrétan erre a mondatodra reagáltam, amiben nem jelenik meg a Fidesz szó, általánosan a pártállásról beszéltél, nem tudom feltűnt-e?"

Nyilvánvaló, hogy amikor a jelenkori Magyarország politikai berendezkedése a téma, akkor Magyarország politikai berendezkedéséről beszélünk. Jelen helyzetben pedig gyakorlatilag "fideszes" és "nem fideszes" emberekről tudunk beszélni. Ehhez kötődően írtam, amit írtam.

A másik dolog, hogy az nem biztos, hogy egy jó tulajdonság, hogyha valaki csak végletekben tud gondolkodni...

2023. jan. 8. 15:11
 32/54 anonim ***** válasza:
79%
Átlagemberek, hisz a lakosság feléről van szó. Csak kicsit jobbosabbak. Nem túl okosak, ahogy a balos szavazók sem. Bevesznek minden baromságot, elhiszik, amit a kormány mond, lekenyerezhető egy kis családi adókedvezménnyel vagy valamivel riogatással. Lehet, hogy vannak köztük jó szándékúak, akik, ha tudnák, hogy Orbán nem magyar, és nem nagyon érdekli a nemzet sorsa, akkor nem szavazna rá, csak nem elég értelmes, hogy ezt észrevegye.
2023. jan. 8. 15:15
 33/54 anonim ***** válasza:
18%

"1 ev alatt ilyen szintű infláció volt és lesz is, amit a világ nem látott."

Ukrajna, Törökország, Venezula? És még sorolhatnám...

"Az államadósság mennyi is, kb. 50 ezer Mft?"

Az államadósság GDP arányosan kevesebb, mint 2010-ben.

"Mi a helyzet az egészsgüggyel?"

Az orvosi bére 7,5x-esére nőtt az elmúlt 12 évben, ez a helyzet.

"És a korrpuciós botrány, ami miatt irtó nagy xarban vagyunk, hogy a helyreállítási alapot nem utalják?"

Utalják a helyreállítási alapot.

"Ez az égő, hogy ilyen helyzetben is másra mutogattok. Ereől szerinted ki tehet? Megint a baloldal?"

Tudnál példákat mutatni arra az elmúlt pár évből, amikor a baloldalt hibáztatja a Fidesz?

2023. jan. 8. 15:20
 34/54 anonim ***** válasza:
80%

Az államadósság GDP arányosan kevesebb, mint 2010-ben

0,4%al? Gratulálok, 10 év soha nem látott gazdasági fellendülés után ez ám a teljesítmény.

2023. jan. 8. 15:29
 35/54 anonim ***** válasza:
22%

4%-kal. A 10 év során nem látott gazdasági fellenfülés után 14%-kal volt alacsonyabb.

2023. jan. 8. 15:37
 36/54 anonim ***** válasza:
77%

Ha össze akarsz hasonlítani 2 számot akkor ne az egyik legrosszabbra számát hasonlítsd a másik legjobbjahoz...

Vagy M1 hirszerkeszto vagy?

2023. jan. 8. 15:41
 37/54 anonim ***** válasza:
94%

Ezt mire írtad?

2023. jan. 8. 15:43
 38/54 A kérdező kommentje:
#34 sikerült meggyőznőd, mától én is a fidesz izmos zászlaját lobogtatom. Jó, hogy van köztetek ilyen művelt ember aki tájékozódik naracsportálokon és a nemzethy tv ből..
2023. jan. 8. 15:49
 39/54 A kérdező kommentje:
Mondjuk érdekes, hogy 0%-os vagy ahhoz közeli az értékelésed, de ez ráfogjuk brüsszelre..
2023. jan. 8. 15:51
 40/54 anonim ***** válasza:
7%

Amiket írtam tények. Nem narancsportálok és a nemzethy TV mondja.

Úgy látszik te automatikusan propagandának titulálod a neked nem tetsző információkat.

2023. jan. 8. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!