Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyenek a fidesze...

Szerintetek milyenek a fideszes emberek és a fideszes szavazók?

Figyelt kérdés
Főleg az emberi tulajdojságai miatt kérdezem. Messziről tudod, hogy fideszes lehet?
2023. jan. 8. 12:54
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
18%

"Úgy, mint a fél milliós átlagbér, igaz?"

Az átlagbér több, mint a 2,5x-esére nőtt 12 év alatt, az infáció ez alatt jóval kevesebb volt.

"Medián mennyi is?"

Nettó 280 ezer körül, 2010-ben nettó 100 ezer körül volt.

"Mennyi idő után "esik ki" a statisztikából egy munkanélküli?"

Nem 3 hónap után, mint te azt hiszed.

2023. jan. 8. 14:34
 22/54 A kérdező kommentje:

Nettó 280 ezer körül, 2010-ben nettó 100 ezer körül volt.

És az infláció élelmiszer tekintetében mennyi szerinted? Elárulom, 3 vagy akár 4 szeres. Ingatlan tekintetében? 10 millióért vettem Szegeden egy 48 nm lakóparki ingatlant, 2020 márciusában 85 nm es lakást 33 millióért, egy másik lakóparkban. Előbbi most 35 millió utóbbi 58-62 mft ért értékesíthető, ha most egyáltalán eladhatóak. Vagyis biztos nem élünk jobban.

2023. jan. 8. 14:42
 23/54 A kérdező kommentje:
A kis lakást 2012 ben vettem...
2023. jan. 8. 14:43
 24/54 anonim ***** válasza:
18%

"És az infláció élelmiszer tekintetében mennyi szerinted? Elárulom, 3 vagy akár 4 szeres."

Körülbelül 2,2-szeres.

"Ingatlan tekintetében? 10 millióért vettem Szegeden egy 48 nm lakóparki ingatlant, 2020 márciusában 85 nm es lakást 33 millióért, egy másik lakóparkban."

Akkor most leírom, hogy milyen kritika érte itt a fideszeseket: Szűklátókörűek. Mindig arra hivatkoznak, hogy ő, meg a családjuk, annál tovább nem látnak. Te sem látsz tovább a saját élményedtől?

Különben meg nem értem mit problémázol. 10 millióért van egy 35 milliós lakásod, 33 millióért meg egy 60 milliós.

2023. jan. 8. 14:51
 25/54 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező

A fideszre 3 millió ember szavazott és a többségük most is ezt tenné. Kifejezetten ostobának kell lenni ahhoz hogy valaki azt higgye lehet egyféleképpen jellemezni 3 millió embert, miközben az a 3 millió teljesen más helyen él, más életkörülmények között, más családi környezetben és teljesen más életkorúak.

A ballib válaszokból szépen kitűnik, hogy semmit nem tanultatok 12 év alatt, pont ugyanazok a barmok vagytok akik már a negyedik alkalommal rohantatok pofával a vasajtónak, mint Ági í tévé székházban.

De semmi gond, csináljátok csak, hergeljétek egymást tovább. Ennek köszönhetjük hogy még 4 évig fidesz-kdnp kormány lehet az országban és minél erősebben nyomjátok a mocskolódást annál több önkormányzatban is kormánypárti többség lesz majd 2024-től.

tehát csak hajrá, csináljátok csak! Nézzétek le továbbra is a fideszre szavazókat, írjatok le rólunk minél több mocskolódást, a végén annyian lesztek csak majd miatta (is) hogy egy facebook csoportban elfértek majd.

2023. jan. 8. 14:54
 26/54 A kérdező kommentje:

Te sem látsz tovább a saját élményedtől?

Sajnos ezt nem élményként érem meg és távolról sem vagyok fideszes és nem is leszek. Ezt azért írom, mert együttérzek azokkal az emberekkel, akik egész életükben kuporgatnak, hogy lakáshoz jussanak. És lassa ott tartunk, hogy az élemiszerre kell a szerencsétlennek gyűjtenie, hogy ugyanazt meg tudja venni. Hogy én jól jártam és mit problémázok? Magyarország meg le van xarva? Hol vannak a gyerekeink, akiknek a jövőjét kellene biztosítani egy ilyen csodás országban, ahol jelenleg kvázi mindenki hazugságban él.. És azt merik mondani minden rendben....

2023. jan. 8. 14:58
 27/54 anonim ***** válasza:
93%

"Egy ember iskolázottságát/viselkedését nem a pártállása határozza meg,"

Konkrétan erre a mondatodra reagáltam, amiben nem jelenik meg a Fidesz szó, általánosan a pártállásról beszéltél, nem tudom feltűnt-e?

2023. jan. 8. 14:58
 28/54 anonim ***** válasza:
73%

"Te sem látsz tovább a saját élményedtől?"

Én egyetlen dolgot nem mondtam, ami saját élménnyel kapcsolatos, ellenben veled.

"Ezt azért írom, mert együttérzek azokkal az emberekkel, akik egész életükben kuporgatnak, hogy lakáshoz jussanak."

Az emberek ugyanúgy jutnak lakáshoz manapság, mint 10-20-30 éve.

Felvesznek egy hitelt, ha van eszük fix törlesztőset, aminek a törlesztője az évek múlásával szépen elinflálódik.

2023. jan. 8. 15:03
 29/54 anonim ***** válasza:
5%
Leginkább önzőek, mert csak a saját érdeküket nézik.
2023. jan. 8. 15:04
 30/54 A kérdező kommentje:
#26 Igeb, szerintem mi is úgy látjuk, akik nem fideszesek. 1 ev alatt ilyen szintű infláció volt és lesz is, amit a világ nem látott. Az államadósság mennyi is, kb. 50 ezer Mft? Mi a helyzet az egészsgüggyel? És a korrpuciós botrány, ami miatt irtó nagy xarban vagyunk, hogy a helyreállítási alapot nem utalják? Ez az égő, hogy ilyen helyzetben is másra mutogattok. Ereől szerinted ki tehet? Megint a baloldal? Sajnos azt látom, hogy 12 év alatt ti nem tanultatok semmit, hogy az országot a komministák után a fidesz tette tönkre. De az utóbbi rendesen.... Nem nálunk van ilyen szlogen, hogy gyurcsámy, soros, brüsszel....
2023. jan. 8. 15:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!