Annyiban hagynád ezt, vagy a mai oktatáspolitikai helyzetben már bármit meg lehet tenni?
Én annyiban hagynám. Maximum elkezdeném még neki mesélni, hogy mennyi embert tartanak el adóból, mennyi szakmát és hogy mennyi mindenre költik vagy kéne költeni még az adót amit nem csak a taknyos szülei fizetnek.
De felteszem ez nem tartozik az óra anyagához úgy hogy vagy maradjon csendben és üljön szépen a helyén vagy szaktanárit/osztályfőnökit/igazgatóit kap.
Kérdező a testvéred feltehetően letudja rendezni az ilyen gyerekeket. Az esetek nagy részében nem foglalkoznak velük a szüleik és próbálnak egy kis figyelmet kicsikarni maguknak innen onnan.
Sajnos a tanárok nem taníthatják a szülőket gyerek nevelésre és gyerek vállalás előtt sincs kötelező oktatás vagy szűrés úgy hogy a legutolsó mocsok is akit nem kéne soha gyerek közelébe se engedni is vállalhat és "nevelhet" gyereket. Akkor is ha szellemileg tönkre teszi szerencsétlent.
Én is voltam szemtelen tanárral, de én akkor szándékosan azt mondtam neki, hogy oké, nem rendben. Bár akkor kicsit el voltam borulva, és ezzel is akartam lazán menőzni. Aztán végül mondtam nekik, hogy rendben.
De ez amit olvastam, azért eléggé túlzás. Kivágni azért nem kéne, de egy intő azért befigyelhetne. A tanár (azaz a húgod) meg szóljon vissza neki.
Ajánlom ezt: Azért fizetnek engem a szüleid adójából, hogy tanítsalak téged, szóval tiszteld meg a pénzüket és figyelj rám.
Húgod jól tette, nem kell a diákok beszólásait felvenni. Ha nem reagál, előbb véget érnek. Semmilyen bosszú vagy későbbi szivatás nem tanácsos ilyenkor. Ezek a diákok gyakran azt hozzák be a suliba, amit otthon hallanak, nincs velük mit tenni.
Viszont a kamuprofilnak lehet érdemes utána menni, már csak azért is, mert aki ezt megteszi egy tanárral, az megteszi a társaival is, és az online bántalmazás baromira nem játék, nagyon el tud fajulni.
Visszaszólnék, hogy ennyi iq-val a te munkanélkülidet én, a retyópapírodat anyádék, a közmunkadíjadat jobb esetben meg a polgármester fogja fizetni.
Mindenki előtt
A kollégák megmondták, mikor nekem volt bajom egy túlkoros, pofátlan diákkal: úgy mint a harci kutyával, meg kell mutatni ki a főnök.
Ha egy ilyen hülyegyereket lejáratsz, az bejön.
Cinikusan, az a lényeg
Előre szólok, flegma pic*ákkal a mosoly segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!