Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosoknak mi a...

A Mi Hazánkosoknak mi a véleményük a Holokausztról?

Figyelt kérdés

2023. jan. 5. 19:22
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
82%

Az antiszemitákra nem hatnak az észérvek úgyse, de azért megpróbálom. Ha elvűek akartok lenni, akkor menjetek el a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz, és jelentsétek ki, hogy hazánk lemond a Hajós Alfréd, Kabos Endre, Petschauer Attila, Elek Ilona stb. sportolók által szerzett érmekről, hiszen ők zsidók, és szerintetek "a zsidó az zsidó, a magyar az magyar".

Ha a szlovák és délszláv felmenőkkel is rendelkező Petőfi lehet magyar, akkor egy magyar zsidó, akinek egy vagy több felmenője zsidó volt, miért ne lehetne?

Ráadásul én személyesen ismerek több olyan zsidót, akinek fáj Trianon. Ugyanis magyar identitásúak elsődlegesen, és szeretik a hazájukat. Sőt, zsidó identitásuk nem is fontos számukra. Van köztük anyaországbeli is, de olyan is, aki Felvidékről származik. Az utóbbi dédszüleit annak idején a csehszlovák uralom magyarként kezelte, ennek megfelelően kirekesztette, hiszen magyar anyanyelvűek voltak, és a népszámláláson is magyarnak vallották magát, s nem szlováknak. Hiába ragaszkodtak a magyarságukhoz, mégis kitaszították őket a nemzetből...

Ráadásul Teleki Pál híres "vörös térképe" is magyarként tünteti fel a magyar nyelvű (és nagyrészt tudatú) zsidóságot. Általuk is növekedett a magyarság részaránya a Kárpát-medencében, már csak ezen racionális okból sem tagadhatjuk őket ki a nemzetből.

2023. jan. 6. 18:13
 32/47 anonim ***** válasza:
20%

#31 Franciaország lemondott azokról a foci vb- és eb-címekről, amiket a franciákat csak nyomokban tartalmazó válogatottjuk ért el? Sporteseményeken az állampolgárságot veszik figyelembe, nem a valós nemzetiséget.

Petőfinek magyar szíve volt, míg a zsidók többsége kifejezetten gyűlöli a magyarokat, és még meg is tiltaná, hogy Trianonra emlékezzünk.

2023. jan. 6. 19:10
 33/47 anonim ***** válasza:
82%
Erre mi a bizonyítékod, hogy gyűlölik a magyarokat? Amíg nem állsz elő tényszerű bizonyítékkal, hogy legalább a 2/3-uk gyűlöli hazánkat, addig nem tudom komolyan venni, amit írsz, csupán fantazmagóriának. A legtöbb zsidó, aki Magyarországon él, egyszerűen csak szeretné élni az életét, magyar állampolgárként, békében. Nem keverik a szart. S mivel az identitásuk elsődlegesen magyar, így Trianon vagy fáj nekik, vagy nem foglalkoznak vele, de semmiképpen nem tiltanák a róla való megemlékezést.
2023. jan. 6. 19:32
 34/47 anonim ***** válasza:
14%
#33 Nézd meg bármelyik zsidó híroldalt vagy tv-híradót! Mind magyarellenesek. Nemzetközi nézeteltérésekben soha nem állnak a magyarok mellé, és magyarellenes pártokat támogatnak (mondjuk a Mi Hazánk kivételével minden nagyobb párt az). Egyébként mindenhol gyűlölik a gazdanépet. Az első világháború alatt kitartó aknamunkával és háborúellenes propagandával érték el - itthon, Ausztriában és Németországban egyaránt -, hogy veszítsünk. De felhozhatnám példának a vörösterrort is, amikor szamuely tibor terrorkülönítménye halomra gyilkolta a magyarokat pusztán a nemzetiségük miatt. Politikusok közül nem tudok olyat mondani, aki zsidó származású, és ne ártott volna rengeteget Magyarországnak és a magyar nemzetnek.
2023. jan. 6. 19:49
 35/47 anonim ***** válasza:
19%

Magyar identitású zsidók? Életemben nem hallottam még ilyenről. Ezek nem asszimilálódnak még félzsidóként sem.

A megoldás továbbra is a bűnös megbüntetése lenne, nem szabadna hagyni, hogy ártatlanokat károsítsanak meg.

2023. jan. 7. 13:32
 36/47 EagleHUN ***** válasza:
72%

Olyan szempontból természetesen érintett az országunk hogy innen is vittek el embereket és kifejezetten jó embereket is akiket sajnálnunk kell. Említettétek itt Radnótit, de én Richter Gedeont vagy Rejtő Jenőt is.

Igaz mind a hárman máshogy és máshol végezték.

Viszont azt hangoztatni hogy a Németek által hatalomra juttatott idióták miatt egy egész ország és főleg a ma benne élők bűnösök lennének.

Az kb olyan mintha azt mondaná valaki hogy a mai Franciák mind bűnösök. Lévén 1941 -től egy Németek által hatalomra juttatott ( bábkormányuk volt ahonnan ugyanúgy elvittek vagy kivégeztek mindenkit aki nem tetszett a hatalomnak...)

[link]

És sok más ország teljes népét is lehetne ilyen alapon "bűnösnek" kikiáltani, fizessenek ők is jóvátételt nem?

Akár a románokat is, akiket ma sem tekintenek bűnösnek, pedig ott csúnyább dolgokat műveltek mint itt. És azóta is rasszisták pl a Magyarokkal is.

Csak ugye sikeresen kiugrottak és mivel így katonailag is tudtak segíteni a győzelemben. Ezért jótékonyan elfelejtették ezt nekik, nem kell jóvátételt fizetniük. (Amikor bejöttek hozzánk akkor tetőzött itt a nemi erőszak a rablás és a gyilkolászás a "felszabadítók" részéről...)

De ha már gyilok akkor megemlíthetnénk amit a Szerbek és a Cshszlovákok tettek Magyarokkal a háború után arra tán tilos emlékezni? Arra fizetett bárki jóvátételt? Ja nem.

Más oldalról közelítve:

Akik itt akkor hatalmat gyakoroltak Német segítséggel (Nyilasok) és ilyen eszméket gyakoroltak az akkori lakosságnak nagyon kis százalékát tették ki. Tényleg néhány % -ról beszélhetünk csak.

Ellenben a lakosság igen nagy százaléka bujtatott segített vagy mentett akkor embereket! Igen nagy kockázatot vállalva. Az ő leszármazottaik pedig jó eséllyel a mai Magyarországon lévők több mint 50% -át teszik ki!

Na ezeknek a leszármazottaknak az adóiból fizettetnek a mai napig jóvátételt. Ami szerintem meg egy jó nagy disznóság.

2023. jan. 7. 19:34
 37/47 anonim ***** válasza:
46%

A Mi Hazánkosok neonyilasok, meg konteó hívők együttvéve, így ki lehet találni mit gondolnak a holokausztról.

De elmondom én! Nem volt holokauszt szerintük, vagy ha volt, akkor a nácik pénzért dolgoztatták a zsidókat, fizettek nekik, majd hazaengedték őket (teljes képtelenség).

Talán az 1200 Schindler zsidóra gondoltak volna? Nem hinném.

Az a baj, hogy a Mi Hazánkos szavazók végtelenül buták, primitívek, elvakítja őket ez a mély magyar duma, pedig semmivel nem magyarabbak ők sem, mint bármelyik "libsi". Csak azt hiszik magukról.

De téveszme amit gondolnak, mert a problémákat nem úgy kellene megoldani, ahogy ők azt hiszik, az a fajta "probléma megoldás" láttuk, hogy mit eredményezett a 40-es években. Hát köszönöm szépen, én nem kérek belőle, meg senki jó érzésű ember.

1-2 hete láttam egy régi videót Toroczkaiékról egy tüntetésen, ahogy beszéltek a romákról az valami döbbenet volt. Nem mondom, hogy nincs cigánprobléma, mert van, és szükség lenne megoldani, de nem szabad hamis megoldásokkal érvelni, főleg nem gyűlölettel válaszolni, érzelemből. Szóval a Mi Hazánk féle megoldásokból épeszű ember biztosan nem kér!

Holokauszt meg természetesen volt, és borzalmas lehetett, annak aki átélte, vagy valamelyik rokona, családtagja odaveszett. Ha a Mi Hazánkos fasiszták érintettek lennének, hidd el nem csinálnák ezt, amit.

Soha többet fasizmust, nácizmust, hungarizmust és nyilasokat!

2023. jan. 10. 18:03
 38/47 anonim ***** válasza:
6%

37

"1-2 hete láttam egy régi videót Toroczkaiékról egy tüntetésen, ahogy beszéltek a romákról az valami döbbenet volt. Nem mondom, hogy nincs cigánprobléma, mert van, és szükség lenne megoldani, de nem szabad hamis megoldásokkal érvelni, főleg nem".

Vs

"Az a baj, hogy a Mi Hazánkos szavazók végtelenül buták, primitívek,"

És Te mennyivel vagy különb?

Nem ugyanazt csinálod?

Ezzel nem negtivan ítéltél meg véletlenül töbszázer embert?

Vagy ha Te csinálod az okés? :D

2023. jan. 11. 06:10
 39/47 anonim ***** válasza:
74%

Nem, nem ugyanaz.

Én faji/bőrszín/vallás alapon nem ítélek el embereket, ez azért nagy különbség köztem és köztük. Ráadásul nem a konteókban hiszek, hanem a tudományban. Nem álhíreket fogyasztok, hanem a valós híreket. Látod látod, már elég sok különbség van köztem és köztük.

2023. jan. 11. 07:09
 40/47 anonim ***** válasza:
9%

39

Nem,Te a véleményük miatt nézel le embereket.

Pedig sokkal több igazság van abban, hogy a cigányok problémásak,mint abban hogy a Mi Hazánkosok hülyék.

És ha a covidra gondolsz, ott elsősorban kiálltak azokért, akiket hátrányok érték, mert nem oltatták be magukat. Ezt rajtuk kívül senki nem tette meg!

"Látod látod, már elég sok különbség van köztem és köztük."

Dehogy van különbség, csak másokat utalsz!

2023. jan. 11. 07:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!