A Mi Hazánkosoknak mi a véleményük a Holokausztról?
Mi köze a Mi Hazánknak a holokauszthoz kérdező?
Kb semmi!
A holokauszt a történelem egy csúnya fejezete volt.
Nem szabad ismét megtörténnie.
Azzal viszont nem értek egyet hogy a mai napig fizetünk és nem is tudjuk kiknek megy a pénz eljut -e egyáltalán a rendeltetési helyére.
Miközben 1944 Március 19 után már egy megszállt ország voltunk!
És bábokat ültettek a Németek a vezetés helyére.
Ezen nap előtt nem vittek innen el senkit sem!
Ami meg a Németek megszállásai és bábkormányai (nyilasok+szálasi) neve alatt történt az ugyanezért nem a jelenleg itt élő Magyarok és nem Magyarország felelőssége.
Nem is éltem akkor mi közöm lenne hozzá? Mégis vesznek el az adómból ilyen "kártérítési" célra ráadásul már nem is túlélőknek hanem leszármazottaknak. Ebben azért látok némi "disznóságot".
Szóval ha valaki Mi Hazánk szavazó és esetleg Hungarista is az még ettől nem feltétlenül kedveli és osztja a népirtásos eszméket.
Viszont azt sem kedvelem ha valaki galád módon bele akar általánosítani akár valamilyen jobboldaliságba vagy hungarista eszmékbe olyasmit amihez közük sosem volt! Sem a szavazóknak sem a tagoknak sem annak a pártnak (és semelyik másiknak sem akik ma léteznek).
Vagy te arra gondoltál mert Mi Hazánkra szavaztam közöm lett a holokauszthoz vagy miről is szól ez a kérdés? Vagy nekik bármi közük lenne hozzá? Nem gondolnám!
El lehet olvasni minden kinyilatkozásukat és eszméjüket az oldalukon:
És semmi ördögtől valót nem írnak!
Ennél fogva a kérdésed is már olyasmit feltételez olyan kapcsolatot sugall ami nincs is!
Egy neked tetsző válasz felé akarod irányítani a válaszolókat!
Éppen ezért galád és álszent szóval elítélendő már maga a kérdés feltevésed is!
"Vagy te arra gondoltál mert Mi Hazánkra szavaztam közöm lett a holokauszthoz vagy miről is szól ez a kérdés?"
Arról, ami le van benne írva. Nem lehet megkérdezni? A baloldaliakat is lehet kérdezni Sztálinról, meg Rákosiról, ezzel semmi baj nincsen.
"Arról, ami le van benne írva. Nem lehet megkérdezni? A baloldaliakat is lehet kérdezni Sztálinról, meg Rákosiról, ezzel semmi baj nincsen."
Akkor máskor tedd fel így:
"Jobb oldaliak mi a véleményetek a Holokausztról?"
És máris nincs kiélezve egy adott pártra, sőt a hangsúly a holokausztra terelődik hogy arra vagy kíváncsi.
És nem egy párt tagjainak a véleményére hanem kb mindenkiére aki nem ballibsi...
"#10 Ez azért kicsit durva nem?"
Nem. Egyáltalán mért gondolod, hogy nekik mindenkit joguk van irtani és az nem durva, azt még támogatni is kell?
"ok nélkül nácinak beállítani a Mi Hazánkat mert érv ellenük nincs csak "náci, náci, náci""
Mutasd meg hol írtam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!