Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosoknak mi a...

A Mi Hazánkosoknak mi a véleményük a Holokausztról?

Figyelt kérdés

2023. jan. 5. 19:22
1 2 3 4 5
 1/47 D-Mano ***** válasza:
71%

Azt nem tudom, hogy más Mi Hazánkosnak mi a véleménye róla, de az enyém az, hogy:

-egyfelől nem szabadna tabusítani a témával kapcsolatos diskurzusokban bizonyos nézőpontokat, álláspontokat;

-másfelől az indiánokkal is lehetne beszélgetni a témáról, s arról, hogy az őket ért holokausztra, miért nem annyira érzékeny a világ,

és az ő holokausztjukra épülő USA miképp lehet a demokrácia és az emberi jogok zászlóshajója régóta...

2023. jan. 5. 19:37
 2/47 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom. Egy részük lehet, hogy nem is hisz benne. Ahogy egyre több a szavazójuk, sok a mérsékelt is, aki talán még sajnálja is. Szerintem nincs benne semmi különös, a zsidókat mindig is üldözték, és pár évvel utána máris bebizonyították, hogy miért, mikor ők kezdték üldözni a palesztinokat, ahogy hatalmat szereztek arrafelé.
2023. jan. 5. 19:38
 3/47 A kérdező kommentje:
#2 "aki talán még sajnálja is." Te sajnálod?
2023. jan. 5. 19:42
 4/47 anonim ***** válasza:
47%
Hozzáteszem, a közelében sincs a zsidóság történelmi szenvedése ahhoz, amit ők okoztak. De ez mindig így van a gonosz emberekkel. Mikor a zsidókat üldözik, addigra már nagyon nagy problémákat okoztak a térségben. A kommunizmusuk fényében nem sokat szenvedtek még... Pár évvel az ún. holokauszt előtt néhány izraelita megölt 7 millió ukránt csak úgy poénból...
2023. jan. 5. 19:43
 5/47 anonim ***** válasza:
18%
Annyi a véleményem, hogy akit zavar a hollókoszt azt ki kell toloncolni izráelbe és megvonni a magyar állampolgárságát.
2023. jan. 5. 19:48
 6/47 anonim ***** válasza:
42%

3, egyáltalán nem sajnálom, és ezzel sokan így vannak.

A szenvedésük egyébként a közelében sincs annak, amit érdemelnének, amit másokkal tesznek. Több 100 millióan kéne lenniük ehhez, és mindet meg kéne büntetni, de talán még akkor sem bűnhődnének meg. Csak a kommunizmusuk 100 + millió embert ölt meg.

A nácik szerintem nem tudták pontosan, milyen nagy probléma lesz a kommunizmus.

2023. jan. 5. 19:50
 7/47 A kérdező kommentje:
#6 Hogyan büntetnéd meg őket?
2023. jan. 5. 19:50
 8/47 anonim ***** válasza:
69%

Ősidők óta mindig és minden civilizációban ha nem is irtották de üldözték őket. Egymástól több ezer kilométerre lévő országokban, akik sosem találkoztak egymással mind a zsidót utálták.

Nem kéne a zsidónak elgondolkodnia vajon miért?

2023. jan. 5. 19:51
 9/47 A kérdező kommentje:
#8 Nem tudom ugyanaz a válaszoló vagy-e, de te hogyan büntetnéd meg őket?
2023. jan. 5. 19:53
 10/47 anonim ***** válasza:
15%
Nem vagyok ugyanaz aki írta hogy megbüntetné őket, de ha mindenképp nekem kell válaszolnom én természetesen népirtással. Ők is mindig irtottak mindenkit aki nem zsidó.
2023. jan. 5. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!