Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosoknak mi a...

A Mi Hazánkosoknak mi a véleményük a Holokausztról?

Figyelt kérdés

2023. jan. 5. 19:22
1 2 3 4 5
 21/47 EagleHUN ***** válasza:
11%

"Mutasd meg hol írtam ilyet."

Nem írtad csak egyértelműen sugalmaztad mi a cél...gondoltad nem vágjuk le...

2023. jan. 5. 20:20
 22/47 A kérdező kommentje:
#21 Tehát nem tudsz, köszönöm.
2023. jan. 5. 20:22
 23/47 anonim ***** válasza:
76%

"Mutasd meg hol írtam ilyet."

Nem kell írni, elég rá utalni, holokausztot mindenki ismeri és tudja mi, így mindenkinek a véleménye oldaltól független megvan! azzal hogy azt kérded hogy a Mi Hazánkosoknak mi a véleménye a holokausztról, mit vártál? hogy máshogy látják mint a többi ember? ha máshogy látják akkor valószínűleg úgy gondoltad hogy örülnek neki, ergo nácinak próbáltad burkoltan beállítani a Mi Hazánkat! ez egész egyszerűen 1 pszichológia "trükk" bár szerintem mindenki pontosan tudja mi volt vele a célod, így lényegébe a kérdésed egyszerre provokatív és értelmetlen de nem kell ezt neked kifejtenem bővebben mert pontosan tudod! további szép napot #17 voltam!

#20 te is a #11 hozzászólásoddal! ^^

2023. jan. 5. 21:54
 24/47 anonim ***** válasza:
24%
Semmi, mert sem áldozatként, sem elkövetőként nem érint. Emlékezzenek róla a zsidók; nekünk, ma élő magyaroknak semmi közünk hozzá.
2023. jan. 6. 08:00
 25/47 anonim ***** válasza:
27%
szerintem a Mi hazánkosokat kéne irtani
2023. jan. 6. 13:20
 26/47 anonim ***** válasza:
83%

Márpedig igenis van közünk hozzá. Ugyanis azok a zsidók, akiket hazánkból hurcoltak el, magyarok voltak, mint te vagy én! Kétségbe vonná valaki pl. Radnóti Miklós magyarságát? Vagy ott van Hajós Alfréd, az első magyar olimpiai bajnok; szintén zsidó származású. Ki és milyen alapon vitathatná az ő magyarságát? És még sorolhatnám.

Való igaz, a kommunisták között sok zsidó volt, de ők a gazdag/vallásos zsidókat épp úgy üldözték.

Az ukrán holodomort a zsidókra fogni, miközben az antiszemita Sztálint terheli a felelősség, nagyon álszent dolog, és arról tanúskodik, hogy az illetőnek fingja sincs a történelemről.

2023. jan. 6. 13:20
 27/47 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó (26.) vagyok; a 24.-es válaszra reagáltam, miszerint nekünk, ma élő magyaroknak ne lenne közünk hozzá. Igenis van!
2023. jan. 6. 13:21
 28/47 anonim ***** válasza:
84%

Azzal viszont egyetértek, hogy minden genocídiumról meg kell emlékezni, irányuljon az az indiánok, az örmények, a zsidók stb. ellen. Megállapítható azonban, hogy a legtervezettebb, legszisztematikusabb, legnagyobb áldozatszámmal járó, faji alapú népirtás a holokauszt volt.

És itt emlékezzünk meg a Don-kanyarban elhunyt katonáinkról is: nyugodjanak békében, és sajnálom nagyon a szenvedésüket - két nagyapám is ott vesztette életét -, de az mégis egy háború volt, bármennyire is céltalan és vágóhíd-jellegű. A Holokauszt más: ott nőket, gyerekeket, magatehetetlen öregeket, fogyatékosokat gyilkoltak tervezetten, tudatosan.

2023. jan. 6. 13:27
 29/47 anonim ***** válasza:
17%
#26 A zsidó az zsidó, a magyar az magyar. A zsidók sem emlékeznek meg Trianonról.
2023. jan. 6. 13:52
 30/47 anonim ***** válasza:
2%

Teljes megoldás a zsidóság ellen, kérdező? Megmentsünk 10 ártatlan embert egy bűnös, gyilkos halálával? A válasz nyilvánvaló. A zsidóság közt gyakorlatilag amúgy sem nagyon vannak európai értelemben véve kulturált, rendes emberek, teljesen más az erkölcsük, asszimilálni sem lehet őket. Viszont nagyon sok ember haláláért felelősek. Ha csak a már nézzük: kommunizmus van Észak-Koreában, Kubában, stb., tavaly 200 ezer ember halt meg a cionisták ukrajnai háborújában, milliók élnek menekülttáborokban 70 éve Palesztína mellett, 100 millió ember él mélyszegénységben Iránban az izraeli szankciók miatt. De velünk is szórakozik az EU, mégis ki irányíthatja... A covidra hivatkozva a Klaus Schwab-félék már kommunizmusban, a magántulajdon elvételében, diktatúrában, megfigyelésben, beépített chipekben, kötelező oltásokban, örök tartozásban gondolkodnak. Ha nem állnánk ellen, cionista diktatúrát vezetnének be az emberiséggel szemben. Még jó, hogy kevesen vannak, nem tehetik meg velünk azt, amit a palesztinokkal.

A holokauszt csak egy pogrom volt a sok közül, mikor elüldözték a kiválasztott népet, nem kell túlértékelni...

2023. jan. 6. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!