Az ellenzékiek miért hiszik magukat nagy megmondónak, ha ezredszer is azzal jönnek, hogy Orbán fizetése emelkedik?
Annyiszor jöttek már ezzel az ellenzékiek, hogy bezzeg az OBÁN fizetése tud emelkedni, a többire nincs pénz. Belegondolnak abba, hogy Orbán Viktor fizetése mennyibe kerül? Mert ha belegondolnának, akkor rájönnének, hogy az ő fizetése semmiség, mert belőle csak 1 van, egy fizetést kell kigazdálkodni csak. Akkor mért erről pampogtok hónapok óta?
Mellesleg Orbán Viktor olyat tett, amit az ezeréves történelem során senki más nem tett. Több mint tíz éve kormányoz, milliók rajonganak érte, a mai napig. Ha valaki, akkor ő megdolgozott érte. Ő megérdemli.
Mert abban reménykedünk hogy a hozzád hasonló fogyatékosok elgondolkodnak azon, hogy amíg nekünk megélhetésre is alig telik, addig a parlamentben melegedők fejenként 1 millióval többet keresnek a válság közepén.
De téged arcon is pisálhat a vezéred, azt is megiszod.
"Mert abban reménykedünk hogy a hozzád hasonló fogyatékosok elgondolkodnak azon, hogy amíg nekünk megélhetésre is alig telik, addig a parlamentben melegedők fejenként 1 millióval többet keresnek a válság közepén.
De téged arcon is pisálhat a vezéred, azt is megiszod."
Én nem vagyok se fogyatékos, ráadásul meg is tudok élni, na erre varrj gombot nekem, kedves fogyatékos :)) Ugye nem csak neked szabad személyeskedni?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!