Ellenzékiek, kedvelitek Donáth Annát? Őt kéne indítani 2030-ban?
A 2026-os választásra már előkészítette magának a terepet Dobrev.
2030-ra a ratkó-gyerekek (fideszes szavazók fele) többsége elhalálozik.
#4-nek:
De igen, Dobrev mondja meg.
Szavazhatsz másra természetesen, de akkor a fidesz fog győzni. Ilyen egyszerű.Szavazz másra-szavazz a fideszre!
Hajrá.
"Ellenzékiek, kedvelitek Donáth Annát? Őt kéne indítani 2030-ban?"
Még ő talán az egyetlen, akinél megfontolnám, hogy mégse a Kutyákra adjak protestszavazatot. De ahhoz valahogyan nagyon meg kellene győznie!
"2030-ra a ratkó-gyerekek (fideszes szavazók fele) többsége elhalálozik."
Igen, de a dk-s nyuggerek is, ami pedig az ellenzéktől ugyanúgy vesz el szavazatokat.
2022 januárjáig Momemtumos szimpatizáns és szavazó voltam...tavaly január óta Kutyapárt szavazó vagyok. Amit művelt a Momentum az előválasztáson és amit művelt a vezetése elszomorított, semmivel nem különbek az MSZP-s megélhetési politikusaitól...így száműzetésként marad a Kutyák.
De ezzel úgy látom nem vagyok egyedül, legújabb felmérésekből úgy fest 3%-ról 7%-ra erősödtek a kutyák és egyedül is képesek bejutni az OGY-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!